20 Mest vennlige hund raser i verden

Hunder gjør at verden går rundt, spesielt valpene som elsker å være rundt mennesker og andre dyr. Selv om det er noen veldig farlige hunder der ute, De fleste hjørnetenner har en vennlig disposisjon når eiere legger i arbeidet med å sosialisere dem fra en svært ung alder. Og det er et utvalg få av Mest vennlige hunderaser hvem er vanligvis mild og kjærlig av naturen.

Mest vennlige hund raser i verdenJeg har gått på et forskningsoppgave for å finne noen av de vennligste hundene raser der ute. Vi har alle vår egen oppfatning av hva en vennlig hund ser ut. Noen mennesker viser en slobbery labrador med en wagging hale, mens andre ser en wiggling bokser med et goofy grin når de tenker på en vennlig pooch. Men noen av disse vennlige hundene vil overraske deg.

Hva gjør en vennlig hund rase?

Mens en hvilken som helst hundekammerat kan bli vennlig når den er opplært og sosialisert riktig fra en tidlig alder, er noen raser kjent for å være mer aggressiv og anti-sosial av naturen. Dette skyldes måten og grunner til hva disse hundene ble opprinnelig avlet for.

For eksempel, noen hjørnetenner som opprinnelig ble oppdrettet for beskyttelse av storfe mot løver i Sør-Afrika (Boerboel) eller hunder avlet for å kjempe (Pit Bulls), har en tendens til å være mer mistenkelig for andre mennesker og dyr, være mer aggressive og beskyttende for sine eiere. De vil være vennlige med folk de vet godt, men mindre vennlige med fremmede. Raser som bare ble avlet for å være kjæledyrhunder, vil sannsynligvis være mye mer vennlige og sosiale.

Det er populært å si at det er eieren, ikke hunden / rasen.& # 8221; Mens det er sikkert sant i delvis, hundens genetiske sminke gjør saken. EN 2008 Observasjonsstudie av individuelle rase fenotyper og gener, mens du ikke gir et bestemt svar, fant at hjørnetenner varierer i temperament, personlighetstrekk og ferdigheter av rasen. EN 2017 studie fant at kromosomale regioner, som varierer for rase og dets DNA, er direkte forbundet med hundens personlighetstrekk.

Derfor er noen raser bare genetisk mer sannsynlig å være vennligere og sosiale. De er mer aksepterende av fremmede, barn og lettere å sosialisere, og sannsynligvis vil ikke gjøre de beste husbeskyttelseshundene. Nedenfor er noen av disse mest vennlige hundene vi kjenner. Hvis din favoritt rase ikke gjorde listen, ikke føler deg dårlig. Mange hunder er vennlige, selv om de ikke er oppført her. Måten du behandler og sosialiserer hunden din påvirker måten han vil handle mot andre, så vær sikker på at du har gjort forskningen og satt i arbeidet.

I SLEKT: 30 verdens mest talentfulle hunder

20 mest vennlige hund raser i verden

20 mest vennlige hund raser i verden1. Samoyed

På bildet ovenfor, samoyed er ikke bare en vakker og smart hund. Denne meget vennlige rasen er kjærlig og allment kjent for deres & # 8220; smil.& # 8221; De elsker absolutt barn på grunn av deres lekne natur. Samoyed hunder elsker samhandle med barn fordi de har like mye energi som barn gjør.

Samoyeds er flotte med andre hunder og folk også. De ville gjøre en ideell familie kjæledyr. Dette er en av de mest vennlige hundene du kan adoptere, da de pleier å være aggressive i naturen og nyte å være rundt andre dyr og folk.

Myk Coated Wheaten Terrier er de mest vennlige hundene raser

2. Myk belagt wheaten terrier

Soft Coated Wheaten Terrier, sjelden nevnt på noen lister, er en av de mest vennlige hundene i verden. Denne interessante utseendet er ekstremt energisk. Legg til det en leken personlighet, og du har en fantastisk venn som vil leke med deg i flere timer.

De er kjent for å hoppe opp og håndtere kyss til alle. Denne oppførselen har blitt kjærlig kalt Wheaten Greatin `, Og du ville være heldig å være på mottaksenden. Den myke belagte wheaten terrieren har en tendens til å ha en sterk prey-stasjon, men dette er ikke et problem hvis du holder dem opptatt og stimulert. De er også kjent for å være veldig beskyttende for sine familier.

I SLEKT: 10 verste hunderaser for første gang eiere

Collie som mest vennlige hunderaser

3. Grov collie

Collie er et bredt begrep som brukes til ganske få avvik i rasen. Men når det kommer ned til det, er de alle ganske darn fantastiske og vennlige følgesvenner. Sensitiv, og en av mest intelligente hunder, Den grov collie rasen tar kaken for å være svært vennlig i forhold til mange andre.

De går bra med andre hunder og folk, og liker å være rundt barna. Hvis du er heldig, kan du til og med se en prøve å besøke en haug med barn for å holde dem trygge. Herding og beskyttende oppførsel uten høy grad av aggresjon er i Collies natur.

Bassett Hound som de fleste vennlige hunderaser

4. Bassett Hound

Bassett Hound er en lojal og aktiv rase som følger med mennesker og andre kjæledyr. De elsker å leke med barn, og er kjent som klovnhunder i Hound-samfunnet - ikke bare fordi de ser morsomme ut, men på grunn av deres humoristiske personligheter.

Bassett Hound er kjent som en av de Beste jakthunder, men vil også holde et smil på ansiktet ditt når de jobber seg inn i hjertet ditt. Denne rasen er ikke aggressiv mot andre hunder i det hele tatt, og enda mindre så mot folk. Som en av de mest vennlige hundene raser, aksepterer de nesten alle (menneskelige eller furry) som de møtes.

Shih Tzu som de fleste vennlige hunderaser

5. Shih tzu

Shih Tzu er en nydelig, søt og stolt rase som ikke er så krevende som andre små hunder. De elsker å leke og kose opp på sofaen med sine latlige eiere. Det er svært få mennesker som vil ha det vanskelig å komme sammen med disse hundene.

Denne rasen er veldig vennlig mot fremmede og fine med andre kjæledyr på grunn av deres avslappede personligheter. De trenger ikke mye trening og foretrekker å være innendørs nær eierne. Shih tzu også skur mindre enn andre raser, noe som gjør at huset rent er enklere.

Labrador Retriever som de fleste vennlige hunderaser

6. Labrador Retriever

Labrador Retriever, kjent kort som laboratoriet, bør sannsynligvis være på toppen av listen over de mest vennlige hundene, for de årene de holdt # 1 hund rase tittel. Disse hundene har vært en familie favoritt i mange år. De har mye energi og elsker ingenting mer enn å løpe rundt eller ta et sprut i sjøen eller bassenget ditt. De Labrador Retriever elsker å være sammen med familien sin, uansett hva de er opp til.

Labs er hengiven og elsker en god kose etter en dag med å løpe og romping med barna. Dette er en morsom rase som er perfekt for en aktiv eier. De har ingen problemer med fremmede eller andre hunder, som ikke gjør dem til de beste vakthundene på planeten.

I SLEKT: 30 mest populære hunderaser

Dalmatian er de mest vennlige hundene raser

7. Dalmatian

Dalmatians har blitt berømt av filmer, tegneserier og firehouses. Men dette er ikke en rase du ser veldig ofte, og det gjør eierne litt trist. De er så smarte og perfekte for noen som er en Første gang hunden eier.

Som en arbeidshund trenger dalmatiske treningen og stimulering for å holde dem ute av trøbbel. Ikke la det stoppe deg fra å vedta en av disse hundene, for ikke bare er de kjent som en av de mest vennlige hundene, men deres skjønnhet og kjærlighet til barn er verdt det.

Vizsla som de fleste vennlige hunderaser

8. Vizsla

Vizsla er en eksotisk hunderavl som kommer fra Ungarn, og de er en av de vakreste hjørnetenner. Med sin følsomme og kjærlige oppførsel, elsker disse hundene folk og er fine med fremmede, noe som gjør dem til et flott kjæledyr for familier.

Imidlertid trenger de mye oppmerksomhet, og bør ikke stå alene i svært lange perioder. Mens de er en av de mest vennlige hundrasene, er de ikke det beste alternativet for hundeeiere som ikke har mye tid til å bruke med hundekammeraten.

I SLEKT: 15 De fleste stædige hunderaser som er vanskelige å trene

Engelsk Bulldog er de mest vennlige hundene raser

9. Engelsk bulldog

Du tror kanskje Engelsk bulldog er en aggressiv og skremmende rase, men det er faktisk ganske motsatt. Med sine milde personligheter og tålmodighet med barn, lager de enestående familie kjæledyr. Disse hundene elsker ingenting mer enn å ligge rundt og ikke gjøre for mye.

De er lat og trenger ikke mye trening, men de kan være veldig sta. Den engelske bulldogen krever en eier som vil være tålmodig og konsistent når det gjelder å trene denne hunden. Den engelske Bulldogs kjærlige tegn gjør opp for det i hopp og grenser skjønt.

Boston Terrier som de fleste vennlige hunderaser

10. Boston Terrier

Boston Terrier, kjent som en av de søteste hunder i live, er en høy energi, noe liten hund som adores folk og liker andre dyr. De liker snuggling på sofaen så mye som en løp utenfor, så de er en fantastisk allround hund for enhver familie.

Disse valpene er klovn og sosiale medier har vist seg det - de snorer, de spøk, og de fart. Denne rasen er noen barns absolutte drøm. Boston Terrier er en liten hund rase med en stor personlighet, og de er definitivt en av de mest vennlige hundene til å adoptere.

I SLEKT: 15 hunderaser som har den lengste levetiden

Irsk setter som de fleste vennlige hunderaser

11. Irsk setter

Den irske setter er en av de mest kjente hunder, en erfaren og ferdighetsjeger, en veldig sensitiv hund, med en rolig disposisjon. De er ikke aggressive mot andre hunder, og de nyter selskapet med folk mer enn noe.

Vennlig, lekfull og høy spirited, de er en av de mest vennlige hundene raser og gjør også fantastiske terapi dyr, også. Å ha en irsk setter betyr å dedikere mye tid til hunden din, spesielt til hans grooming og treningsbehov.

Papillon er de mest vennlige hundene raser

12. Papillon

De morsomme utseende papillons er venner med alle. De Papillon betyr sommerfugl på fransk, og det er lett å se hvorfor denne rasen har et slikt unikt navn. Ørene deres har tufts av pels som rammer hodet, og de ligner den av en sommerfuglfløy. Har du noen gang merket det?

De er kjent som en type spaniel og er skjøre på grunn av deres små størrelse. Men ikke la det lure deg, fordi denne hunden har ubegrenset energi. Av den grunn elsker papillonen å være rundt og spiller med barn. De er flotte med andre hunder og til og med katter, så denne rasen vil være flott for en familie som har andre valper, felines og barn.

I SLEKT: 35 beste medium og små hunder for barn

Pug er de mest vennlige hundene raser

1. 3. Pug

Ah the pug, en stædig og avslappet rase som noen ganger wheezes når det puster. De er kjent for å være komiske og svært underholdende, de elsker å få alle til å le, og de er en av de mest vennlige hundene på planeten.

På grunn av den morsomme kjærlige personligheten til The Pug, de kan passe inn i enhver husholdning. De elsker spesielt barn, fordi de elsker å spille hele tiden. De er en liten rase, men er veldig robuste, slik at de kan tåle litt roughhousing fra barna også.

Beagle er de mest vennlige hundene raser

14. Beagle

Nysgjerrig, kjærlig og smart, beagle er en annen rase som ble popularisert av jegere, og som absolutt adores barn. De har tonnevis av energi og trenger derfor daglig trening for å holde dem lykkelige og i form.

Beagle fortsetter med alle, noe som gjør dem til en veldig populær rase. De er vakre og morsomme å se når de er på sporet av en duft - en genetisk vane som alle hunder i denne rasen vil ha. Vær imidlertid advart, at Beagle er kjent for å ha høye nivåer av separasjonsangst og ville gjøre det beste i en husholdning hvor noen er hjemme mesteparten av tiden.

I SLEKT: 30 mest stille hund raser perfekt for leiligheter eller condos

Cavalier King Charles Spaniel er de mest vennlige hundens raser

15. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel er en fryktløs og sosial rase med en lekfull og litt avslappet personlighet. De er flotte for folk som liker å fanke på fritiden, og også alle som svømmer, siden de elsker det.

Denne hunden rasen er fantastisk med små barn og leken mot andre hunder. En annen av de mest vennlige hundene raser som er veldig aktive, Cavalier King Charles Spaniel ville passe best med en aktiv eier som elsker å tilbringe mye Tid spiller Frisbee med sine hunder.

Mini Schnauzer som de fleste vennlige hunderaser

16. Mini Schnauzer

Dette er en veldig barnevennlig hundavlen som alltid varslet og er veldig intelligent. Både Schnauzers og deres kompakte fettere, mini schnauzers, elsker å være sentrum for oppmerksomhet, spesielt hvis du har besøkende. Deres unike utseende vil sikkert tiltrekke seg mange utseende; de skjeggene og øyenbrynene er nok til å få noen til å gi en dobbel take.

Mini Schnauzer elsker å være med folk, men har en tendens til å ha en favoritt person som de vil følge og være med når de kan. De er en høy energi hund, så de passer best i et hjem der de vil få mye trening og oppmerksomhet.

Standard puddel som de fleste vennlige hunderaser

17. Standard puddel

Standardpudelen er høy på listen når det gjelder intelligens, så er det lett å trene. De er livlige og fabelaktige, med en elegant oppførsel. Men ikke la det lure deg, fordi disse vennlige hundene elsker ingenting mer enn å leke og være rundt folk.

Denne rasen har et svært lavt aggresjonsnivå, noe som betyr at de er fine med fremmede og andre kjæledyr. Standardpuddet er også en fantastisk svømmer, så det vil ikke skade å ha Et hundebasseng rundt eller ta ham til den lokale innsjøen eller dammen for en rask svømmetur.

Anbefalt: 16 Beste hunder for familier med barn

Golden Retriever som de fleste vennlige hunderaser

18. Golden retriever

Hollywood har fått det riktig når man støter på Golden retriever som en familie kjæledyr. Med sine vennlige og kjærlige personligheter er disse hundene fantastiske med barn og har ikke noe imot andre hunder, katter og til og med husdyr. Gitt hvor sosial denne hunden er, og hvordan aksepterer og tolerant de er av barn, de er enda et plakatbarn av de fleste vennlige hunderaser i verden.

Golden Retrievers er veldig smarte, og det er en høy energi rase som trenger rikelig med grooming, trening og stimulering for å holde dem fra å tygge alt i huset ditt. Golden Retriever er bra med fremmede, og på grunn av dette, gjør det forferdelig vakt hunder. De ville mye heller invitere alle i.

Keeshond er de mest vennlige hundene

19. Keeshond

Keeshond er en annen sjelden hundeslag som ikke vanligvis finnes på noen hunderlister. Denne middels størrelse hunden ligner på Pomeranian, men er mye vennligere i henhold til hundetrener. Det er en spitz rase som elsker barn. De er raske og veldig lekne, og komme godt sammen med andre hunder.

På grunn av deres milde personligheter brukes Keeshonds noen ganger som komforthunder, terapi hunder og hunder for depresjon eller angst. De vet at folk skal takle etter at noe traumatisk har skjedd, som PTSD. De er ikke aggressive mot fremmede og besøkende, noe som gjør dem dårlige klokke- eller vakthunder, men en av de mest vennlige hundene raser der ute.

Fransk Bulldog er de mest vennlige hundens raser

20. Fransk bulldog

Hvis puppen din er oppe for en Photoshoot med en latterlig hue på, vet du at han er spill for andre ting også. Så den siste hunden på listen over de mest vennlige hundens raser er Jester av hunden verden. De Fransk bulldog er en smart, men likevel stædig rase som ikke trenger mye trening. De elsker folk og liker å leke med barn.

I de siste par årene har de vokst i popularitet på grunn av deres tilpasningsevne. På grunn av deres lave energibehov, kan de lett bor i leiligheter med en kort spasertur om dagen. Når det gjelder andre hunder, vil en skikkelig introduksjon gå langt i form av dem å komme godt sammen med andre kjæledyr og hunderaser.

Les neste: 13 beste hunder for katter - hvilke hunderaser kommer sammen med katter?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Mest vennlige hund raser i verden