Fransk bulldog breed profil

Den franske bulldog, også kjent som frenchie, er 6th Mest populære hunden i Amerika i henhold til American Kennel Club. Denne elskelige, lille hunden kan være liten i statur, men stor i personlighet. Med sine forskjellige "bat-lignende" ører, knust squished i ansiktet, og roach-lignende skallen er de ganske karakteristiske i utseende. Våre Fransk Bulldog Breed Profil vil tillate deg å bli kjent med rasen for å finne ut om man er riktig for familien din.

Fransk Bulldog Breed ProfilDenne rasen er ikke så vanlig som de fleste. Dette betyr at det kan ta deg en god tid å finne den rette frenchie for familien din.

Det er en god sjanse for at det ikke er en oppdretter i ditt lokale område, så du må kanskje jobbe med redningsorganisasjoner eller gjøre noen reiser for å finne ditt nye familiemedlem. Ikke la dette motvirke deg. Som du lærer i denne franske bulldog raseprofilen, er disse hundene verdt innsatsen!

Kjent som en av de beste følgesvennene, er disse smarte og enkle hjørnetene sikker på at du smiler. Takket være hans korte frakk, krever den franske bulldogen ikke mye grooming, og de er enkle å trene.

Kanskje det viktigste du vil ta bort fra denne franske bulldog-raseprofilen, er at menneskelig kontakt er et must for denne rasen. Pass på at du har tilstrekkelig tid til å bruke med en før du vedtar. De elsker å bli holdt og snuggled, og de fleste frenchies vil ikke passere en sjanse til å slappe av i fanget ditt mens du ser på fjernsyn.

En av de beste tingene med frenchies er deres små statur. Dette gjør dem ideelle for Hundeeiere som bor i mindre boliger, som leiligheter, og de er også gode reisekammerater. Selv om de er fulle av energi, trenger du ikke mye plass til å underholde din franske bulldog. I motsetning til store raser, kan du spille et spill med tug med disse hundene i din stues komfort. Denne franske Bulldog Breed-profilen gir deg all den informasjonen du trenger for å ta vare på din frenchie.

Fransk Bulldog Breed Profil

Fransk Bulldog raser

Hovedegenskaper av franske Bulldogs

For mange som ønsker en kjærlig runde hund, de har vendt seg til den franske bulldogen. Rasen er lett å gå natur og vilje til å ha blitt en rask favoritt blant byboere, eldre og til og med unge familier med små barn hjemme.

Franske bulldogs er små størrelse hunder og er også i medium energispekteret.

De liker korte turer og mange timer med lounging på sofaen. Frenchies vil også bruke mye tid i huset som kjører og leke med deg på gulvet. Disse stolte og stædige små hundene vil Sjelden bark uten grunn, Likevel vil de gi deg beskjed når noen er i huset ditt og er villige til å forsvare sin familie med sine liv hvis det er nødvendig.

Størrelse på franske Bulldogs

Hver fransk bulldog raseprofil må røre på størrelsen på disse hundene. Frenchies er kjent som små hunder, siden de måler fra 11-12 tommer høyt på skulderen. De fleste vil veie mellom 16-29 pounds. Selv om små, har disse hundene en kraftig, muskuløs kropp. Som alle raser, er den kvinnelige hunden vanligvis mindre enn mennene.

Levetid av frenchies

De fleste franske Bulldogs vil være din beste venn og følgesvenn i ca 11-13 år. Selvfølgelig vil måten du behandler hunden din ha stor innvirkning på lengden på livet. Å holde hunden din sunn, godt utøvd og trim vil legge år til livet deres, og bidra til å holde dem ut av dyrene.

Det er mange ting som kan påvirke deres forventede levetid; understreke, tap av et elsket medlem av familien, og til og med forlatelse kan forkorte levetiden sin i årene. Sørg for å holde hunden din lykkelig for at han skal forbli ved siden av så lenge som mulig.

Fysiske egenskaper av franske bulldogs

Franske bulldogs er mest karakteristiske for deres "bat-lignende" ører. Og som deres forfedre, den engelske bulldog, har de også et rynket ansikt. Du finner en bred nese og svart nese squished blant disse søte rynker. Øynene deres er lavt sett, små og mørke og ligger like over deres nese.

Fransk Bulldog Breed ProfilFranske Bulldogs gir av mange uttrykksfulle utseende fra øynene, vanligvis uttrykk for våkenhet, nysgjerrighet og interesse.

Kroppene deres er godt proporsjonert med sterke nakke, fullmuskløse kister og små stocky ben. Frenchies er tunge utbenet og betraktes som robuste for sin lille størrelse. De har korte, men tykke haler.

Denne franske bulldog raseprofilen vil også diskutere deres glatte, slanke og myke frakk. Frenchies kommer i mange forskjellige farger og fargekombinasjoner. Det er 9 standardfarger som er anerkjent av American Kennel Club. Noen av disse fargene inkluderer; svart, brindle, fawn og hvit.

Levende arrangementer for frenchies

Franske Bulldogs er tilpasningsdyktige til enhver levende tilstand, men de må være innendørs hunder. De er ikke ment å være igjen ute i lange perioder, og spesielt ikke når det er varmt ute. De må være innendørs og helst i et luftkondisjonerte rom På grunn av deres pusteproblemer i varmen.

Hvis du bare har en liten plass til å leve i, men du vil ha en hund for en følgesvenn, er en fransk bulldog et perfekt alternativ. De kan være fornøyd med bare et par korte turer og noen leker inne i huset. Finn en fin gang og kast en ball for hunden din. Denne lille mengden trening er tilstrekkelig for en fransk bulldog, og de vil elske spillet.

Hvis du er et opphold hjemme mamma eller jobbe hjemmefra, er franske bulldogs flotte. De vil være fornøyd med å følge deg rundt i huset, og når du velger et rom for å jobbe i, vil de være fornøyd med å slappe av og sove med føttene dine. En ting å ta bort fra denne franske bulldog raseprofilen er at de elsker å være nær deres folk.

I SLEKT: Labrador Retriever raseprofil

Hvis du bor i en leilighet eller leilighetskompleks med en frenchie, kan dine naboer kanskje ikke engang vite at du har en hund. De barker sjelden og vanligvis bare bark når noen kommer inn i deres hjem. Å være lett, stille og kjærlig å sosialisere, vil dine naboer sannsynligvis elske din lille frenchie så mye som du gjør.

Uansett hvilket stadium du er i i livet ditt, kan du ta med en fransk bulldog i hjemmet ditt. Å være single, å ha en ung familie, midtliv eller til og med pensjonert, kan du ta med en fransk bulldog i familien din, så lenge du vil være hjemme ofte nok til å gi ham den oppmerksomheten han krever.

Hva annet trenger du å vite om franske Bulldogs

Franske Bulldogs har mange flotte egenskaper som gjør dem til en velrundet rase. Imidlertid kunne vi ikke skrive denne franske bulldog raseprofilen uten å nevne noen av deres quirks også. Hvis du ikke håndterer disse quirksene riktig mens du trener, kan du ende opp med en feisty frenchie som gir deg en løp for pengene dine.

De fleste franske bulldogs er lekende, smarte, aktive, intelligente og tilpasningsdyktige. Men de er kjent for å ha en stædig stripe. Hvis de får noe i deres sinn, vil de grave i sine hæler og holde seg til sine våpen, med mindre du kan lokke dem ellers. Dette kan vanligvis gjøres enkelt med en slags mat eller en hundesøk.

Å være svært mat motivert er en karakteristisk for mange raser, og det er ikke en dårlig ting. Selv om det kan oppmuntre din fido til å snuse på søppel eller stjele mat når de kan finne det, kan det også være en stor fordel mens du trener. Franske Bulldogs Svar veldig godt for å behandle trening, Og når du får dem trent, begynner du å veide dem og jobbe med kjærlighetsopplæring i stedet.

Den sosiale naturen til denne rasen kan også forårsake noen problemer hvis de ikke er riktig opplært. Som de fleste familiehunder, vil den franske bulldog være rundt folk. Så lenge de er ordentlig sosialisert når de er en valp, vil de nyte å være rundt andre mennesker, kjæledyr og små barn. Bare vær sikker på at din frenchie lærer at han ikke kan merke sammen med alle som går av ditt hjem eller hopper på små barn som kan komme for et besøk.

Fransk Bulldog Breed Profil

Mest kjente franske bulldog fakta

Franske Bulldogs er ment å være innendørs runde hunder. Med sine korte snouts kan de ha pusteproblemer, så de gjør det beste når de holdes rolig og i kule (ikke kalde) forhold. IKKE La hunden stå i en bil eller ute i varmt vær i lengre tid. Varmen kan kveles en hund, men det kan skje mye raskere med en fransk bulldog.

Dessverre, med deres søte lite squished i ansikt, kan det føre til pusteproblemer. Dette er den viktigste grunnen til at frenchies er så utsatt for varmen. Dette squishy ansiktet fører også til andre quirks, som overflødig drooling, snorking og til og med snorting. Det kan også føre til overdreven flatulens, som vil være verre til tider. Riktig mat og Holde ned hvor mye "søppel" eller godbiter vil hjelpe deres fordøyelsessystem.

Disse små, muskuløse hundene var en gang fullt ansatt i å holde eierens hus rotte gratis. De ville bli sendt ut i kjeller og omliggende felt for å snuse ut rotter og å drepe dem. Som holdt maten forsyninger trygt.

Fransk Bulldog Historie

Hva ville en fransk bulldog rase profil være uten en liten historie leksjon? Som deres navn innebærer, er franske bulldogs en off-rase av andre bulldogs. Det antas at de kom fra Toy-versjoner av engelske Bulldogs da Lace Makers reiste fra England til Frankrike for arbeid.

De har siden blomstret og hevet i rangeringer til å være 6th Mest populære hunden i Amerika.

Damene i det høye samfunnet ble så tatt med dem at de ble holdt og deretter avlet med sine egne franske raser. Det er her "bat-lignende" ører kom fra. Det var en stor debatt om hvilke ører som var å foretrekke - de avrundede ørene til bulldogen eller de unike bat-lignende som nå er varemerket for den franske bulldogen. Selvfølgelig kan du se hvilke som ble valgt.

På slutten av 1860-tallet, etter å ha blitt oppdrettet med noen franske raser, ble de kalt "Boule-Dog Francais."Deres navn ble senere endret til Fransk Bulldog, siden engelsken ikke var opptatt av å ringe sine hunder av et fransk navn. Så mange amerikanere ble glad i disse små hundene mens de besøkte Frankrike at de brakte dem hjem til Amerika.

I SLEKT: Topp 10 søte hunderaser du ikke kan motstå

I 1898 ble franske bulldogs gitt en luksuriøs introduksjon til førsteklasses samfunn da de fikk et spesialprogram i ballsalen til Waldorf-Astoria i NYC. Dette var det første showet som skal gis i en så prestisjefylt beliggenhet. Det ble gitt så mye pressedekning at de franske bulldogene ble akseptert offisielt i rekkene til den amerikanske kennelklubben.

I 1913 ble Westminister Kennel Club overveldet med ikke mindre enn 100 oppføringer av franske bulldogs i konkurransen sin.

Fransk Bulldog Breed Profil

Fransk Bulldogs personlighet og temperament

Franske Bulldogs har store personligheter og må trent i en tidlig alder. En imortant ting å lære av denne franske bulldog raseprofilen er at din frenchie må vite hvem alfa (master) i ditt hjem er. Når han lærer dette, bør du ha en lettere tid og ha en god følgesvenn ved din side. Du finner at når din mestring er sikret, vil frenchie være ivrig etter å behage, og glad for å motta din oppmerksomhet.

Med deres jevnt temperament ser du at de sjelden blir opprørt og foretrekker å tilbringe tid på å spille eller bare slappe av. Med deres enkle natur er de også godt rustet til å håndtere små barn og deres antics. Franske Bulldogs er kjent som en av de beste familiehundene.

Fransk Bulldogs generelle helse og vanlige plager

Som alle raser, Franske Bulldogs har genetiske problemer som er vanlige blant rasen. Selv om vi ikke liker å snakke om dem, ville det være uansvarlig for ikke å nevne dem i vår franske Bulldog raseprofil. Å sette deg rolig Sørg for å finne en anerkjent oppdretter som har sitt avlsmateriale og valper godt tatt vare på og sjekket ut for noen medisinske bekymringer.

Pusteproblemer

Med den korte snuten, bulldogs som helhet, har problemer med å puste i forhold til de langsatte raser. På grunn av deres problemer med å puste, har de problemer med lange treningsstreng, ekstrem varme og stress. Alt som gjør dem pant tungt eller føler seg engstelig, vil få dem til å få problemer med å få nok luft inn i systemet.

Dette er et stort problem og kan forårsake ekstreme problemer hvis hunden din ikke blir tatt vare på riktig.

Hvis du finner hunden din spytter opp skum, kontakt veterinæren din. Han kan ha klemt nesebor eller en langstrakt myk gane - begge vanlige problemer i snub-nosed rase. Noen operasjoner kan rette opp dette og gi hunden din et sunt liv.

Bein problemer

Som mange hunder kan den franske bulldog ha et problem som heter Hip dysplasi, Dette skjer når lårbenet ikke passer riktig inn i bekkenkontakten av hofteleddet. Den konstante slitasje på leddene kan bringe på tidlig leddgikt. Hvis du adopterer en frenchie, må han sjekke over av en veterinær eller få et sertifikat fra oppdretteren som denne sjekken er gjort.

Franske Bulldogs er en del av dvergas raser (vanligvis referert til som leketøy raser). Det kan hende du finner at disse hundene har unormale ryggvirvler eller muligens for tidlig degenerasjon av intervertebralskivene. Hemivertebrae, misdannelsen av en eller flere ryggvirvler, er vanlig i franske bulldogs. Ofte vil ryggvirvlene bli kileformet.

Denne sykdommen kan forårsake noe problem i det hele tatt, eller det kan sette for mye press på ryggmargen og føre til smerte, svakhet og muligens jevn lammelse. Dette krever vanligvis ikke noen behandling, med mindre det er press på ryggmargen. Hvis dette er tilfelle, vil det være mindre å få mer skade på hunden din.

Patellar Luxation er også verdt å nevne i denne franske bulldog raseprofilen, som det er veldig vanlig i små hunder. Dette er forårsaket når tre separate deler, lårbenet, patella (kneethett) og tibia ikke retter seg riktig og slipper ut av sted. Dette kan gjøre hunden din lame eller gi ham en unormal stiver når du går eller går. Veterinæren din skal kunne oppdage dette ved fødselen, men det kan ikke bli et problem til senere når det fører til tidlig oppstart av artritt. Du kan legge merke til dette i noen hunder som har et bøyet legget utseende. Alvorlige tilfeller kan kreve kirurgi for å rette opp det.

Intervertebral disk sykdom, Også kjent som ivdd, oppstår Når en plate bryter i ryggraden eller herniatene og skyver på ryggmargen. Med ryggmargen blir forstyrret, kan det føre til problemer med at overføringene blir passert gjennom nervesystemet. Årsaken til disse kan være tilfeldige, forårsaket av traumer til baksiden, alder eller bare fra en skudd til hundens ryggraden fra en enkel handling av å hoppe av en sofa.

Dette vil være veldig smertefullt og kan føre til svakhet eller til og med permanent lammelse. Sørg for å ta hunden din direkte til en veterinær. De kan administrere et ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel, kjent som NSAIDs. ALDRI gi narkotika som er ment for konsum. De kan være giftige for dyr.

I SLEKT: Anmeldelse - Wiggleless Back Brace for Dogs

I noen situasjoner kan hunden kreve kirurgi. Du kan også spørre veterinæren om andre metoder for rehabilitering. Nøkkelen skjønt, er å få hunden din til veterinæren umiddelbart. Dette kan være forskjellen mellom at han er i stand til å gå igjen eller ikke.

Andre plager som er felles for franske bulldogs

Fransk Bulldog Breed ProfilFedme kan være et vanlig problem i enhver hund. Det er derfor det er viktig å snakke om i denne franske bulldog raseprofilen. Canine fedme er en epidemi som kan styres. Med riktig næring og trening, kan det være et ikke-problem.

Hvis din franske bulldog blir overvektige, kan det få pusten sin enda vanskeligere og forkorte hans levetid. Dette vil sette for mye press på lungene og føre til at han allerede hardt pusten for å være enda vanskeligere. Hvis hunden din, uansett hvilken rase, er overvektig, må du snakke med veterinæren din umiddelbart og få ham på en vektstyringsplan.

Katarakt er vanlige i denne rasen når de blir eldre. Riktig næring kan hjelpe i deres generelle helse og også hjelpemiddel i øyehelsen. Mange hunder er og kan også bli allergiske mot mange forskjellige ting. Hold øye med hvordan hunden din reagerer på ny mat, godbiter, produkter du bruker med ham og hans miljø.

Det er visse tester du burde ha gjort på hunden din før du vedtar dem; få hofter, ryggrad, knær og øyne sjekket for tegn på sykdom eller sykdommer.

Mange hundallergi kan forhindres bare ved å eliminere dem ut av hundens diett eller omsorg. Dessverre kan miljøallergener være vanskeligere å unngå. Hvis du finner ut at hunden din er sterkt ufrivillig på grunn av hans allergier, snakk med veterinæren om hvilke alternativer du må bidra til å lindre disse problemene.

Von Willebrands sykdom er en blodforstyrrelse som både hunder og mennesker kan ha. Det vil forårsake problemer med blodproppsprosessen. Symptomer som du kan gjenkjenne for sykdommen inkluderer:

  • neseblods
  • Blødning i munnen
  • plutselig blødning fra skjeden
  • blod i urinen eller avføringen

For kvinner kan du også se langvarig blødning i løpet av varmesyklusen eller etter at du har valper. Det vil vanligvis bli tydelig i hunder mellom 3 og 5 år. Dessverre, på den dato at denne franske bulldog raseprofilen ble publisert, er det ingen kur for denne sykdommen. Heldigvis kan det administreres med behandlinger som kan inkludere å ha kjæledyrets skader syet eller cauterized. Pass på at veterinæren din er klar over hundens tilstand før du gjennomgår kirurgi, slik at forholdsregler kan gjøres.

Cleft ganer er vanlige i valper, og mange kan løses med kirurgi. Dessverre blir mange valper født med en cleft-gane satt ned av oppdretteren. Cleft ganer kan også skyldes skader hos eldre hunder. De er forårsaket av slisser som danner i munntaket, mellom den harde og myke ganen. Cleft-ganen kan skille nasale og munnhulene. I noen tilfeller vil du også se en cleft-leppe også. Den eneste kur for en cleft-gane er kirurgi, men du må snakke med veterinæren din om alternativene dine.

Fransk Bulldog Breed Profil

Slik groom en fransk bulldog

En fransk bulldog raseprofil ville ikke være fullført Uten en diskusjon av grooming. Uansett hvilken type hund du velger å adoptere, vil han trenge litt grooming. Noen mer enn andre, selvfølgelig, men til og med en liten rase med kort pels, som en frenchie, trenger noe arbeid.

Disse hundene har en slank kort jakke. Med ukentlig børsting, Du vil holde ned deres minimal shedding og hold deres strøk skinnende og rent. Du vil gi en frenchie hyppige bad for å holde huden fri for noen slitasje. Det er ikke nødvendig å barbere eller kutte sine strøk; En fin børsting er alt som kreves, og hunden din vil elske den oppmerksomheten du gir ham.

Ører

Med deres oppreist "Bat-lignende" ører, vil den franske bulldogen kreve svært lite vedlikehold. En gang imellom må du sjekke innsiden av ørene. Bruk en varm fuktig klut til å tørke rundt innsiden av øretflappen. Du kan bruke en bomullspinne for å fjerne eventuelle mengder voksoppbygging - bare sørg for å holde seg borte fra innsiden av ørekanalen, eller du kan forårsake flere problemer enn du prøver å forhindre. Ved å holde mengden av voksoppbygging i ørene, vil du bidra til å forhindre øreinfeksjoner.

Beslektet artikkel: Hjemmelaget hundørrenser: beste ideer fra hele Internett

Negler

Fransk Bulldog Breed ProfilAktiviteten til din franske bulldog vil ikke være nok til å naturligvis bære neglene sine. Du vil være sikker på at du ofte klipper eller slipper ned neglene for å hindre at eventuelle problemer forårsaket når de er for lange. Slike problemer kan omfatte; problemer som går, sprukne eller ødelagte negler, og å ha neglene fanget og revet (som kan være veldig smertefullt og kreve en tur til veterinæren). Å holde neglene hans, vil gjøre ham lykkeligere, og fordi du færre riper mens du er på lek med hunden din.

Tenner

I denne franske bulldog raseprofilen har vi snakket mye om effekten av å ha en kort snute. Tannproblemer er et annet problem enn det som kan føre til snub-nosed hunder.0 med raser som den franske bulldog, er det enda viktigere å hjelpe dem med sin muntlige omsorg. Du vil ønske deg Pensler ofte hundens tenner. Holde dem rene og plakkfrie vil hjelpe hunden din til å holde tennene lengre og ha bedre muntlig helse.

Fransk Bulldog Breed Profil

Hvordan trene en fransk bulldog

Trening og trening ganske ofte er det samme for denne rasen. En ting du lærer i denne franske bulldog raseprofilen er at de kan være veldig sta og grave i sine hæler, men en gang ødelagt av dette (og de lærer at du er Master og Alpha), så vil de følge deg for alltid. Hvis du kan lære å bruke din franchies personlighet til din fordel mens du trener, gjør det.

Nøkkelen til å trene din franske bulldog er å ha tålmodighet med dem, og kanskje noen få godbiter i lommen.

Crate Training kan være en god og morsom opplevelse for hunden din. Dette vil bidra til å raskt husholde hunden din, siden han ikke vil gjøre et rot i sin kennelenes personlige plass. Sett opp kassen til hunden din, så det er hans trygge havn - hans lille hjem eller den som er bare for ham. Du kan finne at hvis han vil ha litt stille tid som han bare vil gå og hvile der inne. Under de varme årstidene kan det være nyttig å sette noen kjøleputer i hundens kasse med ham for å holde ham kult og for å forbedre pusten hans.

Franske Bulldogs krever små mengder trening, som er en grunn til at de er perfekte for byboere eller de som bor i leiligheter. Et par 15 minutters gange eller treningsøkter hver dag er tilstrekkelig nok til å holde en fransk bulldog trim og sunn, så lenge du ikke overfeeding ham.

Å ha litt spilletid på gulvet vil også bli ønsket velkommen. Finn noen morsomme spill du kan spille inne huset, og kanskje til og med involvere barna med det også. Å holde det en familieaffære vil gå langt for å gjøre familien til en pakke i hundens øye. Nesearbeid er en god treningsøvelse som ikke bare vil utøve hundens kropp, men det brenner også mental energi. Din valp vil bli pooped!

I SLEKT: Berikere hundens liv med nesearbeid

Som tidligere nevnt i denne franske bulldog rase profilen, kjemper frenchies i varmen. I de varmere månedene sørg for å holde spillet ditt i skyggen eller under de kjøligere delene av dagen. Grense også hvor mye tid du spiller. Hvis hunden din er for over-exerted i de varme temperaturene, kan det påvirke pusten for dårlig. Hvis det er for varmt ute, kan du alltid nyte litt morsom spilletid inne der det er luftkondisjonerte.

Fransk Bulldog Breed Profil

Hva å mate franske Bulldogs

Siden franske bulldogs er en liten rase de krever ikke mye mat. Denne franske bulldog raseprofilen kan ikke spesifikt fortelle deg hvordan du skal mate kjæledyret ditt, fordi hver hund er annerledes. Hunden din har sine egne spesifikke ernæringsmessige behov, og det er best å kontakte veterinæren din hvis du lurer på hvor mye du skal mate ham gjennom hver av hans utviklingsmiljøer.

Du vil dele maten opp over minst to måltider per dag. Med de fleste hundemat, trenger en voksen hund bare mellom 1-1.5 kopper mat om dagen. Ved hjelp av høyere kvalitetsmat vil bidra til å begrense mengden Du må gi dem. Mange produsenter vil ha spesifikke matvarer til forskjellige størrelsesraser, så sørg for å få mat som enten er ment for bulldogs eller for små raser.

Beste hundemat for franske Bulldogs

Å plukke den beste maten for franske Bulldogs er viktig hvis du vil sikre riktig energinivå, tilstrekkelig helse, vekst og imøtekomme denne spesifikke rasenes behov. Fokuserer ikke bare på god kvalitet fransk bulldog hundemat med sunne ingredienser, men også på hva den spesifikke hunden krever når det gjelder energi og protein bør være hovedfokus for hver eier med en frenchie.

Her er raske plukker for den beste hundematen for franske bulldogs:

  1. Smak av den ville tørre hundematen, Hei Prairie Canine Formula
  2. Royal Canin Breed Helse Nutrition French Bulldog Adult Tørr Dog Food
  3. Fromm Fire Star Grain Free Dry Dog Food, Game Bird Recipe
  4. Bestemor Lucy`s frysetørket kornfri kjæledyrmat: Artisansk kylling
  5. Naturlig balanse L.Jeg.D. Begrenset ingrediens Diets Potet & Duck formel

Du finner mer informasjon på generell Beste hundemerker i denne anmeldelsen.

Ta vare på franske Bulldogs

Bruker mye tid med frenchie er et must, og muligens den viktigste delen av informasjonen i denne franske bulldog raseprofilen. Disse hundene er ekstremt sosiale, og de vil være med deg og din familie hele tiden. Det er ikke å si at de ikke kan bli igjen alene noen ganger, men du må være sikker på at du har god tid til å bruke med hunden din hvis du vil adoptere denne rasen.

Hvordan er franske bulldogs med barn?

Hvis du ikke allerede har plukket opp dette i vår franske Bulldog raseprofil, er disse hundene gode for unge familier med små barn. Med sin enorme mengde tålmodighet og deres avslappede natur, er de vanligvis klar til å ta på dag til dags antics av ​​barna i deres hjem - tar alle "kjærligheten" at barna skal være dishing ut. For en liten rase er franske bulldogs ganske robuste, noe som er en god ting hvis de skal tilbringe mye tid rundt barn.

De er også små nok til at du ikke trenger å bekymre deg for at de bowler over dine små barn som de holder rundt i huset. Som med noe dyr, vil du føre tilsyn med tiden som barna dine spiller med din franske bulldog. Underviser både barna og hunden hvordan å spille riktig sammen er et must..

Hvor å adoptere en fransk bulldog?

Du trodde sannsynligvis ikke en fransk bulldog rase profil ville inkludere informasjon om å vedta ditt kjæledyr, men denne delen er veldig viktig. Det er tre forskjellige måter å skaffe deg din nye franske bulldog. Du kan gå gjennom en oppdretter, et adopsjonsløst, eller gjennom franske bulldogklubber.

Franske Bulldogs er en sjeldnere rase, så du vil vanligvis bli satt på venteliste for en ny valp. Ikke bli overrasket når dette skjer. Leter du etter en anerkjent oppdretter bør være av dine høyeste bekymringer når du bestemmer deg for å kjøpe din nye valp. Se etter noen som er interessert i deg og din familie og hvordan du bor. Du vil ha en oppdretter som er interessert i vennens velferd og hvor de skal bli plassert.

Fransk Bulldog Breed ProfilI SLEKT: La oss snakke - ansvarlig hund avl

Anerkjente oppdrettere vil også sørge for at de voksne er godt tatt vare på, at valpene er godt sosialiserte og at kullene er i et rent og trygt område. Din oppdretter skal være åpen og ærlig om de forskjellige sykdommene som er genetiske i franske bulldogs, og de burde ha flere forskjellige tester gjort på valpene før du får dem.

De bør også være registrert hos Ortopedisk grunnlag for dyr (OFA); Disse testene inkluderer hip dysplasi, albue dysplasi, hypothyroidisme og von Willebrands sykdom. Valpene bør også testes for trombophilia med Auburn University og få øynene sine testet gjennom Canine Eye Registry Foundation.

Dessverre, av mange forskjellige grunner, kan franske bulldogs ikke alltid holde seg i deres hjem. Dette betyr ikke at de er dårlige hunder eller at det er et problem med hunden. Noen kunne ha kommet inn i lyet på grunn av en pause i hjemmet eller forbipasserende en kjære. Eller kanskje den forrige eieren ikke lest en fransk bulldog raseprofil, og de var ikke forberedt på å ta vare på kjæledyret. Mange av disse hundene er flotte og trenger bare et nytt for alltid hjemme. Og la oss innse det, du kan hoppe over valpen scenen ved å gjøre dette.

Det er mange flotte nettsteder som kan hjelpe deg med å finne din nye følgesvenn også, og selvfølgelig bør du prøve å finne ut så mye informasjon som mulig om disse hundene før du vedtar. Denne franske bulldog raseprofilen vil hjelpe deg med å lære om rasen generelt, men du må snakke med arbeidstakere på lyet eller redningsorganisasjoner om den spesifikke hunden du ønsker å adoptere.

Hver hund er annerledes, og du må være sikker på at hunden du velger, passer godt til familien din. Vedta en eldre hund er også stor Fordi det blir mye lettere å se om det er helseproblemer i en voksenhund. Hip dysplasi og andre genetiske standardinnstillinger vil være mye mer fremtredende i en eldre hund.

Noen nettsteder for å sjekke ut inkluderer:

Hva skal du se etter når du vedtar en fransk bulldog

Husk all informasjonen i denne franske bulldog raseprofilen. Hvis du er sikker på at denne rasen er riktig for familien din, er det på tide å begynne å lete etter den rette frenchie for deg. Når du skaffer den nye valpen, vil du først og fremst være fri for valpemøller. Unngå noe sted som bare er i det for pengene, og bryr seg ikke om hundens velvære eller hvor de skal plasseres. Andre tegn på valpemøller er hvordan hundene er plassert og hvor mange kuller er på farten til enhver tid.

Sikkert tegn på forseelse er når det ikke er noen papirer tilgjengelig for din nye hund (med mindre du får en lysthund under visse situasjoner). Alle nye valper skal ha sine skudd og bli testet av veterinærer og fagfolk før de kan selges. Valper bør aldri bli tatt bort fra sine mødre før de når 8 år. De trenger denne gangen for å lære riktig sosialisering ferdigheter og også ha tid til alle sine kontroller.

Spørsmål å spørre når du vedtar en fransk bulldog

Eventuelle spørsmål du ønsker å spørre en oppdretter, kan også bli spurt på shelters og redningsorganisasjoner. Noen viktige spørsmål inkluderer:

  • Hvordan er hunden rundt andre dyr?
  • Hvordan reagerer hunden på menneskene som kommer inn i lyet?
  • Hvordan er hunden rundt barn, spesielt hvis du har en ung familie?
  • Hvordan oppfører hunden generelt?
  • Er hunden allerede utdannet?
  • Har hunden noensinne bitt eller vært aggressiv mot mennesker eller andre dyr?

Pass på at du vet og forstår dine rettigheter når du tar en valp eller hund. Det er rettigheter på begge sider - selger og kjøper - sørg for at du gjør din forskning på oppdretteren og hold øye med noen av de røde flaggene.

Å lese denne franske bulldog raseprofilen er flott, men hunden din vil fortsatt trenge medisinsk omsorg med en gang. Ta ham til en veterinær så snart du får ham som mulig for å få full kontroll ferdig. Dette er å se etter problemer som kan ses. Veterinæren din kan hjelpe deg med en forebyggende plan for å holde den nye hunden frisk og leve et langt og lykkelig liv.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Fransk bulldog breed profil