Gjennomgang: husdyr savvy ezy behandle dog training pouch (oppdatert)

Vi vet at trening en hund kan være overveldende, Men når du går til dyrebutikken for å handle for produkter som vil hjelpe, vil du bli enda mer overveldet! Det er bøker, videoer, bånd, krage og alle slags andre produkter rettet mot å hjelpe hundens eiere til å trene selv den mest urolige pooch.

Dette Ezy Treat Pouch for trening hunder fra kjæledyr savvy kan være en av de mange produktene du finner, og jeg skal fortelle deg om det er verdt investeringen.

Hvis du følger mine vurderinger av hundeprodukter, vet du at jeg har allerede vurdert denne hunden behandler posen. Tilbake i januar sjekket jeg ut den gamle versjonen av dette produktet, men selskapet har siden gjort noen oppdateringer, og Kjæledyr savvy har sendt meg en av de nye modellene for å teste. Jeg må si, samlet jeg liker denne nye versjonen bedre, men det var en oppdatering som jeg ikke bryr meg om.

Husdyr Savvy Ezy Behandle Dog Training Pouch Review

Hvis du leser min første anmeldelse eller sag videoen min på vår YouTube-kanal, Du vet allerede at dette er et flott produkt. Jeg føler meg fortsatt på samme måte om denne nye modellen, men jeg tror ikke det er en må ha For hver hund eier.

Hvis du vil gjøre trening din fido litt enklere, vil dette produktet sikkert komme til nytte, men hvis du trenger å kutte ditt hundetreningsbudsjett, vil du klare deg bra uten en ezy behandler hundetreningspose.

Husdyr Savvy Ezy Behandle Dog Training Pouch Review

Den oppdaterte Ezy Behandle Dog Training Pouch har 4 lommer, sammenlignet med 6 på den forrige versjonen. Dette høres ut som en ulempe, men det er faktisk en flott oppdatering. Det er en lang lomme over toppen av posen. I den gamle versjonen ble denne lange lommen splittet i tre små lommer, som var bare ca 2 tommer lange.

Den oppdaterte versjonen blir kvitt dividene på denne lommen og åpner den i en lang lomme som lett kan passe noen av de nyere modellens smarttelefoner.

Det er også en stor frontlomme, en mellomstor lomme på forsiden og en mindre glidelås, som du kan se i min videoanmeldelse.

Dette produktet leveres med en gratis treningssenter, og det er ikke en billig freebie!

I min video vil du se at den gir en god lyd og passer perfekt i mediumlommen av denne treningsposen.

Jeg liker virkelig størrelsen og følelsen av dette produktet. Det er ikke stor, og beltet er overraskende behagelig. Den ezy behandler hund trening posen ikke veier veldig mye, så selv når full av trening forsyninger Det er fortsatt veldig behagelig. Posen i seg selv er veldig fleksibel, så det jab ikke i deg når du bøyer eller beveger seg.

Den 50-tommers justerbare nylonbeltet er en størrelser som passer mest, og jeg justerte den for å sitte rett på hoftene mine. En annen flott oppgradering er justereren på beltet.

I SLEKT: 9 Ressurser for bånd trening hunder

Jeg er petite, så når jeg justerer beltet, er det ganske lang hale som henger ned. På det gamle belte måtte jeg stikke den ekstra biten i forsiden av posen, men nå er det en ekstra spenne som holder det ekstra materialet.

Husdyr Savvy Ezy Behandle Dog Training Pouch Review

En annen stor bonus for meg er at denne vesken er flekk, vann og fadebestandig. Vi har et laboratorium, så vi vil sikkert bruke denne posen i nærheten av vannet i sommer. Vi bruker også mye tid utendørs, og jeg trenger et produkt som ikke blir vått i regnet eller snøen. Vi har barn, så flekkmotstanden vil trolig komme til nytte i vårt hjem også!

Nå på oppgraderingen som jeg ikke likte. Den største posen pleide å utstyrt med en patentert fransk vårhengsel, men nå har de forandret den til en magnet. Det er mye lettere å åpne lommen med en hånd nå, selv om det kan gjøres før også.

I SLEKT: Agility trening for hunder - den ultimate nybegynner guide

Som du vil se i min videoanmeldelse, brukes det gamle hengselet til å helt forsegle lommen. Hvis du hadde godbiter i lommen, kan du slå Ezy Behandle hund trening posen opp ned og ingen godbiter ville spyle ut. Nå lukker magneten bare i midten av lommen, og gir plass på begge sider for behandler å falle ut.

Er dette en avtalebryter? Nei; Det er bare litt irriterende hvis du reiser med produktet i bilen, eller hvis du trenger å bøye seg over eller flytte rundt mye mens du trener hunden din. Personlig foretrukket jeg den franske vårhengsel, men dette er fortsatt et flott produkt.

Husdyr Savvy Ezy Behandle Dog Training Pouch Review

Er dette produktet en nødvendighet for trening hunder?

I de fleste tilfeller er det ikke, men det er praktisk og vil gjøre jobben din som trener mye lettere. Den ezy behandler fra kjæledyr savvy retails for ca $ 27 på Amazon. Jeg ville ikke kalle det opprørende dyrt, men hvis du er på et budsjett, er det ikke et must-ha-hundprodukt.

I vårt hjem spør vi oss selv to spørsmål før vi vurderer et kjøp. Trenger vi det og vil det vare? Du gjør ikke det trenge Dette produktet, men hvis du velger å kjøpe det, vil du sannsynligvis ha det for en stund. Det vil ikke se mye slitasje som du bare bruker den mens du trener hunden din.

Hvis du er en profesjonell hundetrener, Groomer, Professional Dog Walker eller du jobber i en doggy daycare, er dette produktet faktisk et must-ha.

Hvis du jobber med flere hunder hele tiden, er dette et flott produkt for å lagre dine forsyninger og holde godbiter på hånden til enhver tid. Du kan få tilgang til de fire rommene med bare en hånd, slik at du alltid kan holde en hånd på hunden du jobber med.

I SLEKT: Miu Pet Hands Free Walking System og Justerbar krage

Den eneste reservasjonen jeg har mot kvaliteten på Ezy Behandle Dog Training Pouch er plast maskinvare. Spenne og justeringen på beltet er både plast. Gitt, de er laget av tykk plast som sannsynligvis vil holde seg bra, men jeg ser vanligvis etter produkter med metallhardware for å være sikker på deres holdbarhet.

Sammendrag av kjæledyr Savvy Ezy Behandle Dog Training Pouch Review

Fordeler: Dette er et flott produkt for fagfolk som jobber med hunder, og det er veldig praktisk for hundeeiere som prøver å trene sitt kjæledyr. Du kan få tilgang til alle lommene i Ezy-behandlingen med en hånd, slik at du kan holde den andre i båndet eller på hunden.

Det har mye plass til trening forsyninger og godbiter, og det 50-tommers justerbare midjebåndet er behagelig og sitter pent på hoftene dine. Posen i seg selv er ikke tungt og det er laget av et fleksibelt materiale, noe som betyr at du kan bære den i lange perioder uten å føle noe ubehag.

ULEMPER: Den ezy behandler posen for trening hundene er ikke et must-ha-produkt for å trene hunden din. Det koster $ 27, så for kjæledyr foreldre som er på et budsjett, vil jeg anbefale å spare penger og investere det i en kvalitetssnitt og krage - to ting du definitivt trenger å trene hunden din.

Beltet er behagelig og laget med fleksibelt materiale, men det er også utstyrt med plastiske maskinvare. Plasten er tykk, og jeg har klippet og ikke klippet dette belte hundrevis av ganger i de siste ukene. Det viser ikke noen tegn på slitasje ennå, men jeg er skeptisk til holdbarheten til plastiske maskinvare. Jeg ser vanligvis etter produkter med metall maskinvare bare for å være trygg.


Nå er det din tur

Har du brukt Husdyr Savvy Ezy Behandle Dog Training Pouch allerede? Har du suksess med det, eller har det mislyktes? Du er velkommen til å la din egen anmeldelse og vurdering for kjæledyr Savvy Ezy Behandle Dog Training Pouch nedenfor og gi oss beskjed om hva du synes!


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: husdyr savvy ezy behandle dog training pouch (oppdatert)