Topp ti essential dog training supplies

En ung kvinne lærer sin unge Bernese Mountain Dog hvordan å sitte

Du trenger ikke det mange forsyninger til Begynn å trene en hund. Det er imidlertid noen verktøy som kan gjøre jobben din mye enklere. Enkelte hundetreningsverktøy vil gjøre opplæring en bedre opplevelse for deg og din hund. Noen vil hjelpe deg med å lære om hundetrening og forbedre ditt hundetreningsprogram.

01 av 10

Hunden behandler

Hunden behandler er avgjørende for alle som bruker positiv forsterkning Metoder for hundetrening, for eksempel Clicker Training. Bruk av godbiter er en billig måte å holde hundene motiverte og den perfekte måten å belønne hunden din for god oppførsel. Hunden behandler Kom i mange forskjellige varianter, så det er lett å finne noe som hunden din elsker og er villig til å jobbe for. Treningsbehandler bør være små og enkle for hunden din å spise raskt.

  • 02 av 10

    Hundekrise

    Hundekasser spille en viktig rolle i å trene en hund. Kasseopplæring er en av de raskeste og enkleste metodene for housetraining en hund. Kasser tillater deg også å begrense hunden din til en trygg plass når du ikke klarer å overvåke ham. På denne måten forhindrer at hunden din utvikler seg problemadferd, som upassende tygging og annen destruktiv oppførsel. Din hunds kasse kan og bør være et lykkelig sted for komfort for hunden din.

  • 03 av 10

    Clicker

    En clicker er en liten enhet som passer i hånden din som du kan bruke til å klikke på lyd når hunden din utfører en oppførsel du liker. Du følger lyden av klikket ved å gi hunden din en godbit. Denne prosessen, referert til som Clicker Training, er en rask og enkel metode for hundetrening. Mens en clicker ikke er absolutt nødvendig for å trene en hund, hjelper det å sikre at du får den nøyaktige oppførselen du vil ha fra hunden din. Det er fordi hunden din samarbeider lyden av klikkeren med en belønning. Derfor kan du raskt fortelle hunden din hva han har gjort er riktig uten forsinkelsen av å gi ham en godbit.

  • 04 av 10

    Hund krage eller sele

    Hver hund trenger en krage eller sele. Bortsett fra å holde identifikasjon i tilfelle en hund er tapt, Collars spiller en viktig rolle i hundetrening. Det er Flere forskjellige typer krage og seler, og den du velger, kan avhenge av hvilken type trening du gjør. En flat krage eller martingale krage er perfekt for positiv forsterkningshundopplæring. For hunder som er tøffe å håndtere på en tur, kan en hodestyring eller sele være den perfekte løsningen fordi det gjør at du drar føler seg unaturlig for hunden.

    Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
  • 05 av 10

    Hundebånd

    Bånd er en annen må-ha varen for hundetrening. En hund som lærer å gå på en løs bånd er mye mer sannsynlig å få rikelig med trening og mental stimulering. Disse tingene er stepping-steinene til god oppførsel for hunden din. Når du velger et bånd for trening, unngå uttrekkbare bånd. Disse lærer bare hunden din at det er greit å vandre på vilje. I stedet velger du en vanlig seks fots ledelse og hold hunden din i nærheten.

  • 06 av 10

    Behandle posen

    Hundeforsyningsbutikker har en rekke behandlingsposer tilgjengelig. Når du bruker godbiter til hundetrening, er timing alt. Behandle poser tillater deg å holde godbiter i nærheten, da de vanligvis henger på beltesløyfen din. Det lar deg også bære godbiter med deg uansett hvor du går, veldig viktig, spesielt i de tidlige opplæringsdagene. Og hvis du noen gang har vasket et par bukser som har glemt å ta hunden godbiter ut av lommen, er du bundet til å sette pris på å ha en godbit!

  • 07 av 10

    Behandle dispensering leker

    Noen av de vanligste hundens oppførselsproblemer, som graving og destruktiv tygge, kan unngås ved å holde hunden din kjedelig. Behandle dispensering leker, som Kongs og Buster Cubes, er perfekte for dette. Du kan fylle disse lekene med noen få godbiter eller litt peanøttsmør, og hunden din vil gjerne bruke tid på å jobbe for å få dem ut. Best av alt, mange av disse lekene er uforgjengelige for selv de sterkeste chewers. Det betyr at du kan bruke dem igjen og igjen til bust en hunds kjedsomhet. Prøv å fylle en med peanøttsmør og sette den i fryseren for en kul, langvarig godbit.

  • 08 av 10

    Tygge leker

    Som behandler dispenserende leker, gir tygge leker underholdning og stimulering for hunden din. De gir også noe hunden din får lov til å tygge. Igjen til sine egne enheter, vil mange hunder tygge på møbler, sko, leker og alt annet de kan få sine kjever rundt. Ved å gi hunden din med mange tygge leker, holder du ham fra å utvikle den dårlige vanen med å tygge på upassende elementer. Bare vær forsiktig med tygge lekene du velger. Noen tygge leker og bein har blitt funnet å være skadelig for hunder.

    Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
  • 09 av 10

    Beroligende hjelpemidler

    Hvis du har en fryktelig hund, eller en som har en fobi til ting som tordenvær og fyrverkeri, Det er flere beroligende hjelpemidler som du vil legge til i hundens treningsverktøy. Det finnes en rekke produkter som er utformet for å hjelpe hundene å håndtere angst. De Thundershirt er et slikt produkt. Du legger denne viklingen på hunden din, og det bidrar til å lette hundens frykt og angst. Det er også Hunden appeasing feromon (dap) krage og sprayer, som er designet for å roe ned fryktelige hunder. Spør din veterinær om spesielle atferdsmessige kosttilskudd som kan ha en beroligende effekt, for eksempel Solliquin.Drikke

  • 10 av 10

    Bøker og videoer

    Sist men ikke minst, ikke glem om hund trening bøker og videoer. De tillater deg å få råd fra noen av verdens mest kjente hundetrener uten å forlate komforten til ditt eget hjem. Det er bøker og videoer for å dekke ganske mye hundetrening og atferdsspørsmål du kunne ha. Bøker og videoer kan også gi deg en utmerket oversikt over ulike hundetreningsmetoder.

  • Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Topp ti essential dog training supplies