Hundetrening og rutiner

En walisisk Corgi, å spise fra en porselenkopp,

De fleste hunder trives på å ha en rutine. De liker å vite når de kan forvente aktiviteter som måltider, turer, spilletid og mer. Det kan også være en stor hjelp til å etablere en rutine når du prøver å trene en hund. De fleste hunder føler seg sikrere når de kan forutsi hva som skal skje hver dag. Følgende ideer vil vise deg hvordan å etablere en rutine kan være til nytte for din hundetrening program.

Fôring

Det er en god ide å gi hunden din eller valpene sine måltider på samme tid hver dag. Valper spiser vanligvis flere små måltider i løpet av dagen, mens voksne hunder får en eller to større måltider. Snakk med veterinæren din for å finne ut den beste typen og delen av maten til hunden din.

Fordelen av mate en hund På samme tid hver dag er det at det gjør det lettere å forutsi når det trenger å lindre seg selv. Dette gjør en stor forskjell når du prøver å Housebreak en hund.

Potte tid

Hunder skal komme seg til å lette seg på omtrent samme tid hver dag. Valper trenger hyppige potty pauser, mens eldre hunder kan holde den i lengre perioder. Hold dette i bakhodet når du lager en tidsplan for hunden din.

Å sette dette på en tidsplan vil forbedre din housebreaking innsats. Hunder vil være mer sannsynlig å holde den hvis de pålidelig kan forutsi når de får en sjanse til å gå ut og lindre seg selv.

Turer og spilletid

Planlegg å tilbringe om en time eller mer hver dag å gå og leke med hunden din. Alle hunder vil dra nytte av denne typen trening og mental stimulering. Å få denne aktiviteten hver dag kan hjelpe dempe destruktiv oppførsel.

Trenings tid

Det er en god ide å legge til treningstid til hundens tidsplan hver dag. Det bidrar til å forbedre sin oppførsel, og det gir det litt mental stimulering. Det er noen måter å legge til trening på planen din hver dag:

  • Trenings økt: Treningsøkter er korte (ca. 10 minutter) perioder du legger til side noen ganger hver dag for å jobbe med en bestemt ferdighet, for eksempel Grunnleggende kommandoer. Dette er en fin måte å trene en hund til å gjøre ny atferd og for å styrke dem. Clicker Training er en metode som fungerer bra med en økt tilnærming.
  • Mulighetstrening: Dette innebærer å bruke forskjellige muligheter som oppstår hele dagen for å styrke hundens trening. For eksempel, mens familien din sitter ned til et måltid, er det en flott tid å jobbe på en "Gå til sted "kommando. Mens du ser på tv om kvelden, er det en god tid å jobbe med fange oppføringer med en clicker.

Å legge til begge disse metodene i timeplanen din er sikker på å skape en bedreoppdragen hund og en lykkeligere familie.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hundetrening og rutiner