Hvordan trene en eldre hund

Hvordan trene en eldre hund

Trening er mest forbundet med valper. Hver hundeforelder vet hvor viktig det er å lære valpen din atferdene du vil at de skal vise. Dette gjør dem mer sosiale og gir et bedre hjemliv for alle involverte. Opplæring bidrar også til å håndtere overflødig energi som valpen din, for å forbedre deres bånd med deg, og for å holde dem mentalt stimulert. derimot, Eldre hunder Noen ganger trenger å lære eller relearn disse oppføringene. Hvis du vedtar en eldre hund, kan du oppdage at de ikke har blitt trent, at treningen har blitt glemt, eller bare at flyttingen til et nytt hjem har forlatt dem å føle seg sårbare.

Trening En eldre hund kan være like givende og vellykket som å trene en valp. Det kan også bidra til å holde seg skarpe når de blir eldre og hjelper deg med å bygge et forhold til din eldre adopee. Det er mulig å trene hundene når de er forbi valpen scenen, men det tar tid og tålmodighet. I denne artikkelen ser vi på tips om hvordan du lærer en gammel hund nye triks og hvordan å sikre suksess og en lykkelig hund.

Tålmodighet er virkelig nøkkelen

Å bringe en eldre hund i hjemmet ditt kan være foruroligende for dem så mye som det er for deg. De kommer med sin egen historie og erfaringer. De vil ha sin egen rutine eller mangel på rutine og deres egne forventninger til å leve med en familie. Tid til å justere er et must hvis du vil med hell integrere din eldre hund i familien din og lære dem å oppføre seg. Avhengig av hundens historie og hvor du har vedtatt dem fra, kan det ta opptil tre måneder for at de skal føle seg som om ditt hjem også er deres hjem. I løpet av denne tiden vil de fungere i det grunnleggende, blant annet når de blir matet, hvor de får lov til å gå på toalettet, og hvilke elementer i ditt hjem er ikke leker. Å sette en rutine i løpet av de første tre månedene vil hjelpe dem med å akklimatisere til nye ting raskere og gi dem en følelse av varighet.

Avhengig av hundens historie og tidligere erfaringer kan du ønske å få en profesjonell hundetrener for å gi hjelp med grunnleggende hundetrening. Hvis hunden din er spesielt nervøs eller har kontrollproblemer, må du adressere disse før du kan flytte på nye triks med hunden din. En profesjonell trener vil hjelpe deg med å sikre at du tar best mulig positiv tilnærming og støtter deg og din hund med noen spesifikke treningsproblemer.

Funny Dog Basset Hound Kjører med Pinne

Ikke gjør antagelser

Det er lett å anta at din eldre hund vet hvordan man skal oppføre seg i huset, og at de allerede er housebroken. Slike forutsetninger kan føre til mange pytter, messes og tyggede møbler. Det kan til og med forlate deg spørre kan du trene en gammel hund? Det er viktig å ikke bli disheartened og å ta samme tilnærming med din eldre hund som du ville ha en ny valp. Investere i god kvalitet hundekrise og hold hunden din crated når du ikke overvåker dem. Sørg for at hundekrisen er stor nok til at de skal stå, strekk, sving og legg deg ned lett. Gjør det innbydende og behagelig. Legg til et teppe, deres favoritt leketøy hvis de har en, og sørg for at de har tilgang til ferskvann. Ikke la dem være der inne i lange perioder. Sørg for at du tar dem ut for trening og spilletid og begynner å utvikle en toalettsykkelrutine som fungerer for deg og din hund.

Relatert innlegg: Hund tepper

Hvis hunden din aldri har vært kasse trent før eller er nervøs for hundekrisen, så ta så langsomt. Tilby ros og hunden behandler når de går inn i kassen. Bare hold dem der inne i noen minutter før du lar dem ut og gi mer ros. Øker langsomt hvor mye tid de er i kassen og bruk aldri kassen som straff. Det bør være et trygt stille rom for dem hvor de er glade for å gå når du ikke kan være med dem.

Få alle på samme side

Hvis det er andre mennesker i hjemmet ditt, er det viktig at du alle deler de samme ideene på hundens rutine og oppførsel. Hvis forskjellige mennesker har forskjellige oppførsel standarder eller endrer hundens rutine, kan det være veldig forvirrende for dem. Enig på hva som forventes fra hunden din, og fra hverandre i forhold til hunden din. Hvis hunden din ikke er tillatt på sofaen eller sengene, må alle være enige og ikke tillate snike besøk når ingen ser. Det samme gjelder for fôring av titbits som en godbit, spesielt mens familien spiser. Ikke bare oppfordrer dette dårlig oppførsel rundt mat, men det kan føre til at hunden din inntar mat som er farlige eller de blir overfed og blir overvektige. Undervisning din hund nye triks fungerer også bedre når du alle er enige om kommandoene du vil bruke og godbitene du vil bruke til å belønne kjæledyrets gode oppførsel.

Start som du mener å fortsette

Trening eldre hunder hvordan å gå på en leiekontrakt er viktig hvis du skal både nyte turer. Stadig trekke, gripe ledelsen, eller ikke stoppe på veiene kan være frustrerende og farlig for både deg og hunden. For å lykkes med å trene din voksne hund, må du sette reglene og grensene fra din aller første tur sammen. Hvis de begynner å trekke, stoppe og vente. Belønn din voksne hund når de går uten å trekke. Ta samme tilnærming på veier; forsterk med talekommandoer og belønne god oppførsel. Hvor lang tid vil det ta for å lære en gammel hund, gode walking vaner vil avhenge så mye på sine tidligere erfaringer som det vil noe annet.

Forstå hundens begrensninger

Trening Eldre hunder handler ikke bare om det grunnleggende om husopplæring og gode hundevaner. Det handler også om å holde dem mentalt og fysisk aktive. Imidlertid må du være oppmerksom på at en eldre hund ikke vil ha energien til en valp, selv om det alltid er unntak fra denne regelen. Arbeid i tempoet og hvis hunden din viser tegn på tretthet eller ubehag, slutter å trene, hvile og revurdere om det du gjør er egnet for kjæledyret ditt. Hvis du vurderer å bli med i et trenings- eller agility-program med din gamle hund, så sjekker du med veterinæren din først, sannsynligvis en god ide.

Belgisk Shepherd Dog (Malinois Dog) på høstpark

Kan gamle hunder bli trent?

Det korte svaret er ja eldre hunder kan trent, og veldig vellykket også. Å bringe en eldre hund i hjemmet ditt kan være veldig givende. Å vite at du gir en eldre hund en ny sjanse til lykke er en av de beste følelsene det er. Det kommer imidlertid med sitt eget sett med utfordringer som du må være forberedt på, spesielt under trening. Tålmodighet og forståelse vil ta deg en lang vei når du trener en eldre hund. Å få grunnleggende rett er et must. Pass på at de har riktig ernæring, egnede leker og godbiter, og at du får dem sjekket av en veterinær. Hvis de har medisinske forhold eller aldersrelaterte mobilitetsproblemer, må disse tas i betraktning når du starter treningsprogrammet ditt. Når du har dekket det andre grunnleggende om husopplæring og sosialisering, er de eneste begrensningene til det du kan lære din eldre hund, deres entusiasme.

Relatert innlegg: Kosttilskudd for eldre hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan trene en eldre hund