Hvordan trene valpen din gjennom klasser

Ung spaniel valp begynner sin trening

De fleste nye valpseierne vet det Riktig hundetrening er en viktig del av heve en valp. Mange er også enige om at en slags valpetreningsklasse er en god ide. Før du registrerer deg, er det nyttig å vite hva du skal se etter i en god trener og anlegg og hva du bør forvente at valpen din skal lære.

Finn en treningsklasse

En god valpetreningsklasse vil bli ledet av en erfaren hundetrener. Ofte foregår klassene på et hundetreningsanlegg, men noen blir gjennomført i en PET-forsyningsbutikk, veterinærkontor eller noe annet hjørnetann. Klasser kan kalles "Puppy Kindergarten" eller "Puppy Manners."

Avgifter for disse klassene vil variere, men du får vanligvis det du betaler for. Pass på å undersøke treneren før du registrerer deg for en klasse. Pass på at treneren har erfaring og referanser. Anlegget bør også være hundesikker og ha rikelig med åpen plass til å fungere.

Vurder klassestrukturen

De fleste valpekursene holdes en gang i uken i omtrent fire til åtte uker. Treneren vil vanligvis fokusere på to eller tre ting i løpet av hver klasse. Det er vanlig for dem å gi hjemmeopplæringsmål for deg å jobbe med mellom ukentlige klasser.

Det ultimate målet med Puppy Classes er å sette et godt grunnlag for hundens trening og oppførsel i fremtiden. Klasser skal dekke det grunnleggende: sosialisering, hus trening tips, Grunnleggende lydighet, og generell kommunikasjon med hunden din.

Fokus på sosialisering

Sosialisering er den viktigste delen av en hvilken som helst valpetreningsklasse. Det refererer til å eksponere valper til så mange nye mennesker, steder og situasjoner som mulig. Tanken er at jo flere ting en valp er utsatt for i en ung alder, jo mer aksepterende vil det være av forskjellige mennesker og erfaringer senere i livet. Det er også mindre sannsynlig at valpen din blir engstelig eller aggressiv. Mens det er viktig å jobbe med annen trening med valpen din, er sosialisering det som virkelig setter det på veien for en levetid med god oppførsel.

Arbeidet med sosialisering i en valpetreningsklasse er ideell. Det lar deg jobbe med å introdusere valpen til mennesker, hunder og andre nye ting under tilsynet med en erfaren hundetrener.

Spør om Housebreaking

Mens de fleste hundetrener tror at sosialisering er den viktigste delen av valpetrening, er de fleste nye valpseiere bekymret for HOUSEBREAKING. Hver valp treningsklasse skal gi deg informasjon om husopplæring og kasseopplæring. Hundetreneren som leder klassen skal kunne adressere noen spesifikke bekymringer du har om housebreaking også.

Støt dine grunnleggende lydighetsleksjoner

Puppy trening klasser bør adressere noen Grunnleggende lydighetskommandoer. I det minste bør du lære å trene valpen til Sitt, Legg deg ned, og gå på en løs bånd. Noen trenere fokuserer på andre viktige kommandoer også, under valpetreningskurset, som for eksempel komme og oppholde seg.

Adresseadferdsproblemer

Puppy trening klasser bør også dekke mer Vanlige oppførselsproblemer står overfor valpere. Valper har en tendens til å tygge, hoppe og gnage når de er alene og gode klasser vil adressere disse til en viss grad. Sørg for å fortelle trenere av noen spesifikke atferdsproblemer du har med valpen din, og spør om hvilke problemer de har i klassen.

Problemer og proofing oppførsel

En av de viktigste aspektene ved en valpetreningsklasse er at treneren skal ta opp alle dine spørsmål og bekymringer. Hunder tenker og handler annerledes enn folk gjør, og det kan ta deg en stund å forstå din nye valpens oppførsel. En god hundetrener vil tilbringe tid på å sikre at du har en bedre forståelse av hvorfor valpen oppfører seg slik det gjør, og hva du kan gjøre for å forandre uønskede atferd.

Mens du lærer å trene en valp, er nye kommandoer viktig, det bør ikke få mer oppmerksomhet enn sosialisering. Hvis hundetreneren bare er opptatt av kommandoer, vil du kanskje finne en ny valpeklasse.

En av de vanlige feilene som nye valpseiere gjør, tenker at trening er gjort når valpeklasser slutter. I virkeligheten stopper treningen en hund aldri - som en valp blir eldre, blir det mer om å styrke leksjonene. Fortsett med alt du lærte i løpet av klassen og bruk leksjonene i hverdagen. Utfordre valpen din, ta dine nye ferdigheter og legg til nye kommandoer eller triks til valpens repertoar, og fortsett å bruke kommandoene din valp har allerede lært, så det ikke glemmer.

I tillegg, i slutten av klassen, kan treneren hjelpe deg med å bestemme hva hunden din kan fungere på neste hvis du er interessert i å gå videre. Treneren kan anbefale en neste nivå trening klasse eller en spesialisert klasse for å jobbe på detaljer. De kan også råde deg om å få hunden din involvert i aktiviteter som Hundesport, Dyrassistert terapi, eller til og med A "Jobb" for hunden din.

Hvordan å potty trene valpen din
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan trene valpen din gjennom klasser