Beste lydighetsskole for hunder i usa og hvordan å velge en

Om du nettopp har bestemt deg for å legge til Et annet familiemedlem til deg hjemme eller har hatt valpen din for en gang nå, ville et smart neste skritt være å bringe kjæledyret ditt til beste lydighetsskolen for hunder. Hundeeiere vet at valper, som barn, trenger trening og disiplin for egen fordel.

Registrering av en ung pooch i en god lydighetsklasse som forsiktig, men trener ditt nye familiemedlem for å være en god lytter og følg retninger er viktig.

Men ingen hund er den samme. Noen hjørnetenner er lett opplært, og med utholdenhet fra eieren kan straks lære de grunnleggende kommandoene som sitte, opphold, rulle over, legg deg ned og riste.

Men selv med de mest intelligente hundene, har ikke hver eier tid eller tålmodighet til å lære en ny valp (eller en eldre) nye triks, og det er her best lydighetsskole for hunder kommer til nytte.

Trenger valpen din faktisk å gå til beste lydighetsskole for hunder?

Sannsynligvis svaret på dette spørsmålet er ja. Men hvis du er positiv, kan du trene hunden din deg selv hjemme, her er litt hjelp for deg:

Til slutt, hvis du har en ny valp, for å unngå at de utvikler dårlige vaner som du vil angre på senere, anbefales det å begynne å trene den unge hunden rundt 8 til 12 uker. Men selv om poochen din er eldre, er det fortsatt aldri for sent å se etter å trene dem lydighet, og om nødvendig, korrigere deres allerede dårlige oppførselsmønstre.

& # 8220; Det er viktig å huske at valper er som små barn. Og som små barn, er de uncoordinated, lett distrahert og mild, & # 8221; sier Steven Applebaum, konsernsjef for Dyr Behavioral College.

I SLEKT: Intervju og hundetreningstips fra DR. Roger Mugford

Hund lydighet trening for valper i USA
Leverandører og mest populære skoler

Hund lydighet trening for valper i USA

1. Beste lydighetsskole for hunder blant dyrebutikker

De fleste av de store dyrebutikker vil tilby lydighetsklasser i sine butikker. De anses som en anstendig måte å gå, men svært få ville merke navn som den beste lydighetsskolen for hunder. Likevel, det er fortsatt et flott sted å registrere din pooch for trening. Her er to eksempler:

PetcoPetco Lydighetsklasser for hunder

Petco er et godt alternativ å vurdere fordi de har lisensierte trenere tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål og få et bredt spekter av lydighetsklasser tilgjengelig hele tiden. Normalt vil du bli tilbudt noe fra Puppy Training 101 klasser til eldre hundeklasser. Petco tilbyr spesifikt begge gruppelessjoner og private leksjoner.

Avhengig av hvordan hunden din samhandler med andre, kan en privat leksjon være mer effektiv. Ikke bare vil de trene hunden din i lydighet, men de vil også tilby potty trening klasser og bånd trening klasser, som er noen av de mest grunnleggende og essensielle ting en ung hund skal lære.

& # 8220; Du vil ha en trener som er åpen for uansett rase du går inn med. Din trener skal være kreativ og nyskapende og oppfordret til å lykkes uansett hva, & # 8221; sier Pamela Reid, PhD, Caab, visepresident for dyreadferdssenteret på Aspca dyrehelsetjenester i Urbana, Ill.

PetSmart Lydighetsklasser for hunder

PetsMartEn annen dyrebutikk som tilbyr lydighetsklasser i sine butikker, er PetMart. De gir et bredt spekter av undervisning som spenner fra valpstrening til avansert trening med hver klasse som varer 6 uker. PetSmart tilbyr også private leksjoner hvis de ville være bedre egnet for hunden din.

En ting du vil legge merke til når du sammenligner PetSmart vs Petco når det gjelder lydighetstrening, er at PetSmart ikke tilbyr en komplett pakke med treningsklasser. Du må kjøpe hver grunnleggende trenings klasse separat. Så hvis du ønsker at FIDO skal lære en rekke forskjellige triks, er det også en annen egen klasse.

Store dyrebutikker som Petco og Petmart er i dette for å tjene store penger, så deres noe dyre klasser fordelt på flere treningsøkter for å lade eiere mer bør ikke overraske deg. Likevel, mens definitivt ikke den beste lydighetsskolen for hunder i USA, er PetSmart eller Petco fortsatt et godt valg hvis du har råd til dem og sørger for at de spesielle butikkene har hundeksperter og trenere med solid legitimasjon.

I SLEKT: 9 ressurser på bånd trening hunder

Utforsk Doggie Day Cares and boarders

2. Utforsk Doggie Day Cares and boarders

Selv om å velge lydighetstrening som tilbys av dyrebutikker, er definitivt et alternativ å vurdere, det kan bli dyrt. Derfor bør hundeeiere huske ikke å overse sine lokale doggie barnehage sentre og boarders som et alternativ for beste lydighetsopplæringskole for hunder.

De fleste hundedagscentre tilbyr anstendig hundetrening og en sjanse for valpen din til å samhandle med andre hjørnetenner. Det er en fin måte for din unge og uerfaren valp for å lære å sosialisere med dyr rundt dem mens du er på jobb.

Disse lokale Dog Daycare Center vil være billigere, ha stor stab og kan definitivt være en konkurrent for den beste lydighetsopplæringskolen for hundens tittel. Men viktigst, vil valpen din få mye omsorgsfull oppmerksomhet og trene der fordi eierne av disse sentrene er mer involvert i prosessen på grunn av den lille størrelsen på virksomheten.

I SLEKT: 5 vanligste problemer med kasse trening hunder

Beste lydighetsskole for hunder blant dyrehjem

3. Beste lydighetsskole for hunder blant dyrehjem

Ditt lokale Humane Society Center og andre dyrehyller kan tilby lignende lydighetsklasser som de som er nevnt ovenfor, samt en hjelpende hånd i treningen din nye og unge furry pal for en enda billigere pris.

Noen dyrehyller kan være gode lydighetsskoler for hunder som ikke bare lærer hunden din hvordan du kan lytte til kommandoer, men også lære deg - eieren - om hvordan å samhandle med hunden din. Vil du møte en gang i uken med en sertifisert hundetrener for perioden på 6 uker.

I tillegg er det også lekser involvert for å øve det du har lært i klassen. Dette er ett (billig) alternativ som de fleste hundeksperter vil anbefale når de ønsker å bygge et sterkere forhold til kjæledyret ditt. Det er en fin måte å tilbringe tid med kjæledyret ditt og bli kjent med folk fra hundens omsorgsindustri.

I SLEKT: Hundetrenerintervju på treningshunder med elektroniske krage

AKC kan foreslå deg beste lydighetsskoler for hunder

4. AKC kan foreslå deg beste lydighetsskoler for hunder

American Kennel Club tilbyr også sine egne lydighetsopplæringsklasser. Hvis du er medlem av AKC, så bør du definitivt komme i kontakt med dem om å trene din nye hund. De liste vanligvis opplæringsskoler som er virkelig gode for hunder, med profesjonelle trenere, nei Bruk av hundetreningskollar og bare klikkertrening.

AKC tilbyr valpeklasser, grunnleggende kommandoklasser, hundene gode statsborgerklasser (et program for å belønne hunder med gode manerer hjemme) og til og med en spesiell treningsklasse for hundekonkurranser.

Dette er et utmerket valg hvis du vil at hunden din skal konkurrere i noen av de populære AKC-hendelsene.

For de som er interessert i å delta på hundetreningsklasser for konkurranser, ifølge AKCs nettsted, er Fido kvalifisert hvis:

- Registrert hos AKC
- Oppført med AKC Purbred Alternativ Listing
- Oppført med AKC Canine Partners-programmet
- Være en fundament lager tjeneste (FSS) registrert rase
- 6 måneder eller eldre.

Som blir sagt, hvis du kan kvalifisere for konkurranseopplæringskurs fra American Kennel Club, og dette er noe du er interessert i å forfølge, er det absolutt verdt det. Din hund vil lære alle nødvendige og ekstra kommandoer, og du vil utvikle en veldig sterk forbindelse med hunden din.

Huske Alle de historiene Om militære hunder og soldatene de tjener med? Hundeksperter sier at det er et perfekt eksempel på den sterkeste hundemennlige forbindelsen på grunn av tiden som ble brukt sammen, og arbeidet gjorde sammen med hverandre.

Så vær ikke redd for å utforske denne muligheten hvis du har råd til tiden og kostnaden. Her er noen lenker for å hjelpe deg med å navigere raskere:

I SLEKT: Intervju med hundetreningstips for å trene hundens måned

Sjekkliste for å velge beste lydighetsskole for hunder

Sjekkliste for å velge beste lydighetsskole for hunder

  • Snakk med andre hundeeiere, be om henvisninger. Hundens lydighet trening klasser er en stor og fortsatt voksende virksomhet, så det er mange alternativer tilgjengelig (bra og dårlig). Beste måten å starte er å spørre om. Snakk med hundeeiere der de tok sine egne valper, hvor opplevelsen var god eller dårlig. I tillegg tilbringe nok tid på nettet for å undersøke de beste alternativene som er tilgjengelige i ditt lokale område.
  • Besøk flere steder før du registrerer deg. Du må alltid gå inn og ta en titt på stedet før du signerer sjekken. Snakk med hundetrener der, muligens andre kunder og se hvordan deres lydighetsopplæringsprogrammer fungerer i aksjon. Hunden registrerer deg i den første du går til, med mindre du er helt sikker på at det faktisk er den beste lydighetsskolen for valpen din.
  • Bekreft deres legitimasjonsbeskrivelser. En skole kan ha flere hundetrenere på ansatte. Lær hvem som skal tilbringe tid med poochen din og sjekke deres legitimasjon. Alle gode og sertifiserte hundetrener vil ha noe å vise for deres erfaring. Prøv å ikke falle for eventuelle salgsplasser eller karismatiske personligheter. Hold deg objektiv og sørg for at hunden din liker treneren også.
  • Sjekk etter røde flagg. Når du går inn i stedet og ser på lydighetstrening i aksjon, se etter potensielle røde flagg. De inkluderer, men er ikke begrenset til hundetrener som roper på hunder, og tvinger dem eller slår dem. Hver beste lydighetsskole for hunder må sikre en trygg, human og hyggelig måte for hunder å lære lydighetskommandoer. Ingen hund skal lide under denne opplæringen.

I SLEKT: Intervju med tips og triks for familiehund trening

Hvordan velge den beste lydighetsskolen for hunden din

Hvordan velge den beste lydighetsskolen for hunden din

Vurder forskjellige alternativer, først og fremst. Veie fordeler og ulemper.

Bortsett fra de som er nevnt ovenfor, er det mange andre alternativer der ute for å hjelpe deg med kjæledyrets trening. Noen av de dyrere lydighetsskolene tilbyr individuelle klasser hvor en hundetrener kommer til ditt hjem eller et annet sted.

Du kan velge mellom dagtid eller nattklasser, gruppe eller individuelle, avslappet eller aggressiv trening, og så videre. Det er viktig å stille mange spørsmål før du registrerer deg og vet nøyaktig hva som fungerer for hunden din.

& # 8220; Sosialisering med andre hunder, så vel som mennesker, er en ekstremt viktig komponent i en hunds utvikling i et positivt medlem av familien og en god statsborger i samfunnet, & # 8221; sierLouise Murray, Direktør for medisin på Aspca Bergh Memorial Animal Hospital i New York [kilde]

LES MER: Agility trening for hunder - den ultimate nybegynner guide

Hund trening skole tips og rådFinn måter å tilbringe tid med valpen din under trening. Nøkkelen for å finne den beste lydighetsskolen for hunder er å fokusere ikke bare på en god klasse av en akkreditert hundetrener, men også den som gir deg en sjanse til å virkelig binde med kjæledyret ditt.

Dog eksperter anbefaler for første gang kjæledyr eiere å bruke så mye tid med sine valper under trening, og deretter ta det du lærer i en klasse og implementere den i din vanlige hjem rutine. Forholdet mellom deg og hunden din er direkte relatert til hvordan ditt domesticated dyr vil reagere på dine kommandoer.

Lær hvordan du gir kommandoer selv. Når hundenes eiere blir spurt hvilke lydighetstreningsklasser de foretrekker mest, sa flertallet at det ikke er de som hunde eiere blir igjen for å gjøre hva de vil, men klasser som lærer hundens eiere selv hvordan de skal samhandle med sine kjæledyr.

Videre, merk at beste lydighetsskolen for hunder vil vise ikke bare kjæledyret ditt, hvordan du skal være lydig mot kommandoer, men også lære deg hvordan du kommuniserer disse kommandoene. Du må være i stand til å gi kommandoer fast og forsiktig så hunden din vil høre på deg spesielt, ikke bare treneren.

Vurder hundens personlighet. Ta deg tid til å bli kjent med hunden din og få råd fra veterinæren din og / eller eksperter til en beste lydighetsskole for hunder etter eget valg. Du vil sørge for at klassen passer til din hunds personlighet.

Noen hund raser - og til og med individuelle hunder - kan ganske enkelt ikke trent i gruppeklasser, så privat trening er det eneste alternativet. Andre hunder krever et spesifikt temperament av en hundetrener, og vil også reagere bedre på noen hundetrenere og ikke så mye for andre.

Tenk på dine egne behov også. Uansett hvor du bestemmer deg for å ta hunden din for trening, vil hundenes lydighetsklasser ikke være veldig billig. Bortsett fra det må du koordinere din egen tidsplan med disse klassene, ikke bare slippe av og hente hunden, men også for tiden når hundetrener vil ha deg der med dem i løpet av øktene.

Etter at du har vurdert prisen for verdi av enten en beste lydighetsskole for hunder, og innser at du ikke har råd til noen lydighetstreningsklasser for valpen din i noen av de beste lydighetsskolen for hunder, kan du alltid gjøre dette selv (og aspca veldig mye oppfordrer til hundeeiere å trene sine egne hunder).

Sørg for å gjøre nok forskning på forhånd, les noen gode hundetreningsbøker og skann topphundens tips Nettsted for mer trening og hundeservice. Mange hundeeiere har trent sine valper selv med gode resultater, så du kan også gjøre det!

& # 8220; Det er ingen dårlige hunder, bare dårlige eiere. Det er enorm sannhet til det, & # 8221; sier Applebaum.

Til slutt, husk at hundens lydighetstrening er et av de beste forholdsforsterkene mellom deg og din fido. Det er også en fin måte å få valpene dine til å engasjere seg med fremmede og andre hunder hvis du velger å gå for gruppeklasser. Som de fleste hundeeiere vil fortelle deg, dette er en investering du ikke vil angre på hvis du gjør riktig skole valg.

Les neste: Er hunden grooming skoler verdt det?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste lydighetsskole for hunder i usa og hvordan å velge en