9 Ressurser på bånd trening hunder

Ressurser for leash treningLeash trening er en av de mest frustrerende delene av hundetrening. Det tar mye tid og tålmodighet. Avhengig av hundens alder og energinivå, kan denne delen av opplæringen ta uker med konsekvent arbeid for å mestre. Disse Ressurser for leash trening Vil hjelpe deg med å komme i gang og gi deg god informasjon om trening av valper og voksne hunder.

Tips for bånd trening hunderUansett hvilken type trening du gjør, er det alltid lettere å starte med en valp. De har ikke utviklet noen dårlige vaner ennå, så det er lettere å bare trene dem på riktig måte første gang. Selvfølgelig er det aldri for sent til Lær en gammel hund nye triks - Det vil bare ta litt mer tid og tålmodighet.

Hvorvidt hunden din er en energisk Labrador eller en lat bulldog, må du huske gå hunden din, ikke la hunden din gå deg!

Undervisning din hund å oppføre seg på et bånd vil ikke bare gjøre livet enklere for dere begge, men du vil høste fordelene ved denne opplæringen gjennom ditt kjæledyrs hele livet. Jeg har tatt tiden denne uken til å kamme gjennom mye av informasjonen som er tilgjengelige online, og jeg har funnet disse 9 ressursene for båndstrening som tilbyr de beste tipsene og triksene.

I SLEKT: 8 tips om å gå hunden din trygt hver eneste dag

9 Ressurser for bånd trening hunder

Slik gjør du å trene en hund

Hvis du jobber med en valp, starter du fra bunnen av. Valpen din vet ingenting om verden av å være en domesticert hund. Planlegg, rutiner, valpene og opplæringen er alle nye til din furrige venn. Du må starte fra begynnelsen.

1. Veterinærpartner

Kathy Diamond Davis er en hundetrener, og hun skrev også denne artikkelen for veterinærpartner.com. Det inkluderer mange fordelaktige tips for båndstrening en valp og gir deg også noen teknikk tilnærminger som kan fungere med din fido.

  • Hver valp er forskjellig. PUPS har forskjellige ting de liker best, og forskjellige ting de svarer på på forskjellige måter. Du kan bygge valpens ønsker for å samhandle med deg ved hvordan du bruker din ros, godbiter, petting og spillene du og din valp spiller sammen. Alle disse faktorene i din båndstrening, så vel som all annen opplæring, både i valphood og senere.

2. AKC

I denne artikkelen, forfatter Liz Donovan peker på viktigheten av å starte treningen i ditt hjem. Jeg vet at det ikke gir mye mening å trene hunden din til å gå på en bånd inne, men det er faktisk mye lettere for hunden din å begynne denne måten. Hunden din er allerede vant til hjemmemiljøet ditt, så det vil være færre distraksjoner mens han lærer det grunnleggende om båndstrening.

  • Nå forstår valpen hvordan du kommer til deg, trener du et par skritt i et rom med liten distraksjon. Følelse og å se båndet rundt ham vil være nok av en utfordring. Tilby godbiter og ros som valpen din blir vant til å komme til deg, som beskrevet ovenfor, med snor på.

3. Dog Breed Info Center

Dog Breed Info Center Har mange gode ressurser for hundeeiere som ikke er relatert til kjæledyrs rase. Jeg fant flere ressurser for leash trening på deres nettside, men denne posten er definitivt den mest informative. Den dekker alt du trenger å vite om bånd trening kjæledyret ditt, enten han er en valp eller en voksen.

  • Når et menneske tillater en hund å gå foran, sender de signaler til hunden som han leder mennesket. Instinkt forteller en hund som lederen går først. En mangel på trening tillater oppbyggingen av den mentale energien som ellers ville bli utgitt i en skikkelig tur, og tillate en hund å være pakningsleder kan forårsake mange atferdsproblemer i en hund, for eksempel, men ikke begrenset til, hyperaktivitet, neurotisk og / eller obsessiv-kompulsiv oppførsel - som alle er tegn på en hund som ikke er mentalt stabil.

Som med alle andre typer hundetrening, bør du aldri bruke noen form for fysisk straff når kjæledyret ditt ikke oppfører seg mens du er på snor. Yanking på båndet kan gjøre mye skade på kjæledyrets nakke og hals. Choke Cragars og Prong Collars kan også være fysisk skadelig.

4. Grå lagre

En fin måte å rette hunden din hvis han ikke oppfører seg på båndet, er å snu. Jeg vet at det høres enkelt, men det er faktisk en straff. Hvis kjæledyret ditt ikke kan gå slik han vil gå, vil han raskt lære at han trenger å oppføre seg for å få mer frihet. Som denne artikkelenGreysave.org forklarer, denne metoden for korreksjonen tvinger hunden din til å fokusere på deg.

  • For å bruke Turn-metoden, bare gå og når som helst hunden begynner å gå foran deg, slå kraftig. Bli til hunden, blokkere sin sti, eller vri bort fra hunden, korrigere ham slik at han følger deg. Noen ganger kan du til og med gjøre en 180 graders sving. De hyppige og plutselige endringene i retning tvinger hunden til å fokusere på deg.

Full guide: Hvordan trene en hund til å gå på snor

Ønsker mer interessante og handlingsbare doggy tips for kjæledyr foreldre? Husk deretter til det Abonner på vår YouTube-kanal For daglige videoer med alle ting hunder og eiere.

5. Positivt

Victoria Stilwell er en veldig kjent profesjonell hundetrener, og hennes nettsted er fylt med god informasjon og ressurser for båndstrening. Uansett hva du prøver å trene hunden din til å gjøre, vil du sikkert finne noen gode tips og triks på denne nettsiden. Denne posten er fokusert på loose leash walking.

  • Leashtrekking er ofte vellykket for hunden fordi personen utilsiktet forsterker å trekke ved å la hunden komme til hvor han vil gå når han trekker. Men du kan endre dette bildet ved å endre konsekvensen for hunden din.

6. Grisha Stewart

En annen kjent hundetrener med et nyttig nettsted er Grisha Stewart. På denne siden finner du artikler og videoer som er designet for å hjelpe deg med å trene valen din effektivt. Ikke bare vil du lære å gjøre med å trene hunden din av leser denne artikkelen og ved hjelp av de sitne ressursene, men du vil også lære noen morsomme spill du kan leke med hunden din mens han er på snor.

  • Dette er en teknikk som jeg lærte i Agility Class på Dog Sports Northwest i nærheten av Seattle. Lær hunden din for å følge fingeren, som et morsomt spill. Dette er ditt forsvar mot katter, barn, hunder og andre fascinerende ting. La si at hunden din er på venstre side, bånd i høyre hånd. Sett klikkeren i høyre hånd også og legg venstre hånd med godbiter. Sett en finger ut på behandlerhånden, som om du pekte på noe. Oppfordre hunden din til å jage den fingeren & # 8230;

Leash Pulling er definitivt nummer ett problem som hundeeiere har mens du prøver å trene sin valp til å gå pent ved siden av dem. Ikke bare er denne dårlige vanen irriterende, men det kan også forårsake alvorlig fysisk smerte til kjæledyret ditt. Å bruke en sele kan hjelpe, og det er mange no-pull hundeprodukter på markedet, men den beste måten å sikre at hundens sikkerhet er å trene ham for ikke å trekke.

7. Adoptere og handle

I Dette blogginnlegget av Jessica J på adoptandshop.org, du vil lære å trene hunden din for ikke å trekke og når du trenger å søke profesjonell hjelp. Noen ganger skjønner hundeeiere ikke at deres hundekammerat faktisk har en tilstand som heter "8220; bånd aggresjon.& # 8221;

  • Hvis hunden din trekker og også lunges eller bjeffer på dem, kan han vise tegn på bånd aggresjon, som stammer fra å bli undersøkt. Sosialisering hunden din er en ekstremt viktig og viktig del av å øke en velrundet og mentalt sunn hund, så du bør konsultere en profesjonell trener om hvordan du trygt å sosialisere hunden din hvis de allerede viser tegn på aggresjon.

8. Din hunds venn

Visste du at måten du holder båndet, kan også hjelpe til med å trekke trekker? Jeg gjorde heller ikke til jeg leste denne artikkelen fra Yourdogsfriend.org! Det er mange & # 8220; Høyre & # 8221; måter å holde en bånd, men denne artikkelen nettsteder en bestemt måte som synes å være ganske vanlig med profesjonelle hundetrenere.

  • Hver instruktør lærer litt forskjellige måter å holde snor på, men dette er en effektiv måte å gjøre det på. Sett håndflaten opp i løkken med tommelen utenfor; så ta båndet lenger ned, uten å gjøre det for stramt. En tett leiekontakt forteller hunden din at det er noe å være engstelig for, og det lærer ikke noe noe. Samtidig, hold båndet hånden jevn mot magen og hold den der. Hvis du har en veldig sterk hund, må du kanskje holde begge hender på båndet i magen din.

Full guide: Slik stopper du en hund fra å trekke - trinnvise instruksjoner

9. Animal Humane Society

Til slutt vil denne uken gjerne forlate deg med denne artikkelen Fra dyret Humane Society. Det diskuterer hvordan man håndterer en bånd-reaktiv hund. Det forklarer hvordan man skal fortelle forskjellen mellom tradisjonell aggresjon (som ofte skjer med mange forskjellige utløsere) og bånd aggresjon (som bare oppstår når valpen din er i snor).

Du må ta noen form for aggresjon i hunden din veldig alvorlig! Ikke bare ta råd fra andre hundeeiere. Du må gjøre noen undersøkelser, og jeg vil råde deg til å jobbe med en profesjonell hundetrener av sikkerhetshensyn. Etter rådene fra uerfarne mennesker kan det føre til en veldig skummel og farlig situasjon.

  • Mange mennesker anbefales å "rette" deres hund for en oppfattet visning av aggresjon. Noen, i tillegg tvinge hunden sin til å sitte eller ligge i den nærliggende hundens vei (mens korrigering) for å "sette ham på sin plass." Dette kan være veldig farlig av flere grunner.  Først lærer Fido at andre hunder (og potensielt andre mennesker) er dårlige nyheter: Fido begynner å føle seg stresset, kan ikke unnslippe på grunn av båndet, og blir da straffet av sin eier. 
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 9 Ressurser på bånd trening hunder