Hvordan ordentlig `loose leash walk` din hund

Hvordan å være riktig miste båndet, gå på hunden din

En veldig vanlig grunn til at noen eiere nøler med å ta sin hund utendørs for trening eller en tur er fordi hunden deres bare trekker mens du er i snor. Trekk og tugging blir raskt frustrerende og kan føre til tripping eller til og med skade på hunden din og deg selv. Plus, den konstante trekking og tugging er ikke behagelig for hendene dine. Så hvordan kan du rette opp dette problemet?

Prøv Loose Leasing Walking.

Det er viktig å forstå at det er mange måter å lære hunden din om å gå på en løs bånd. Det er ingen beste måte. Mens du tilbyr godbiter og å være tålmodig er nøkkelen, kan man gjennomføre mange tilnærminger. Nøkkelen er å være forsiktig med hunden din og rette dem hvis de ikke følger dine kommandoer.

Lærer en hund å gå riktig mens du er i bånd, krever litt tålmodighet og en pose full av godbiter. Hunder av natur er nysgjerrige og impulsive skapninger. Når de er ute, liker de å snuse, sjekke ut andre dyr, mennesker eller ting og eller la sine markeringer overalt. Disse dyrene distrahert raskt og får dem til å gå ved siden av at du kan være vanskelig. Men hvis du er villig til å sette i noen tid og krefter, kan du gå på hunden din på en løs bånd uten mange problemer. Her er hva du trenger å vite for å komme i gang.

1. Hvilken teknikk skal du bruke for å sikre at hunden din oppfører seg når du går på en løs bånd?

Hvis du snakker med fem hundespesialister, vil du sannsynligvis få ti svar - alt annet. Bruk sunn fornuft. Navnet på spillet er å hindre at hunden trekker på båndet. Så her er noen tips som kan hjelpe:

Samle de riktige elementene

Før du trener hunden din for å gå på en løs bånd, trenger du følgende elementer:

  • En komfortabel ikke-uttrekkbar bånd mellom 4 og 6 fot
  • En krage eller en sele: den førstnevnte er foretrukket som det gir bedre kontroll av dyret, er mildere på kroppen, og hunden din er mindre sannsynlig å trekke. Se etter A Loose Leash Dog Collar Det er behagelig for hunden din å ha på deg og for å holde.
  • Hvis du foretrekker å bruke et treningshjelp, anbefales det å bruke en frontkrok eller et hodehalter.
  • Massevis av godbiter
  • Tid og tålmodighet
  • Praksis, praksis og mer praksis

Start ung

Yngre hunder er ivrige etter å lære og jo raskere får du dem til en hals krage, bånd og utendørs, jo raskere vil de skaffe seg gode vaner.

Start trening i hjemmet

Hvis du har en liten hund, Valper, bor i en leilighet, eller ikke har tilgang til et lukket åpent område, bør du starte treningen hjemme. Når hjemme, stå opp og ring hunden din. Så begynn å gå noen få skritt. Hvis hunden din overholder dine kommandoer og går sammen med deg, gi dem en godbit. Ikke bruk et bånd i hjemmet.

Gjør dette ofte hjemme, og snart vil hunden din innse at hvis de går langs deg, vil en godbit komme. Noen ganger må du kanskje plassere dem på føttene dine og gå et par skritt fremover og deretter ringe hunden din.

Hodet utendørs

Deretter går du utenfor hjemmet i et åpent felt der det er mindre distraksjon. Pass alltid på at båndet er løs. Det spiller ingen rolle hvilken hånd du holder båndet i, men du må ha rikelig med godbiter. Beordre hunden din og begynn å gå.

Så snart de blir distrahert eller begynner å trekke, stoppe. Gå tilbake noen få skritt og ring dem. Når de kommer til din side, tilbyr du dem en godbit og prøv å gå fremover igjen. Hver gang hunden din går forbi din side uten å trekke, ros dem hele tiden. Med tiden vil de raskt forstå at hvis de går med deg, vil de bli belønnet med en godbit. Det er en god ide å handle for Hundjakker med leash slits langs nakken som tillater frittflytende hund turer.

Sett en tidsbegrensning

Når du lærer hunden din hvordan du går høflig på en løs bånd, må du ikke få dem til å utholde seg i timene på slutten. Utfør øvelsen i 5 til 15 minutter og gi dem en pause. Gjør det 2 til 3 ganger om dagen, og innen få dager, vil hunden din forstå hva som kreves.

Gjør det morsomt

Selv om hunder elsker å tilfredsstille sine mestere, vil de også ha det gøy. Så bland treningen med noen løping eller fange Frisbee / ballen. Ta med hundens favoritt leketøy sammen og la dem tygge på den.

Vær alltid rolig og aldri rop eller skrik på hunden din

Forstå at hunden din vil en gang i stund vandre noen få skritt for å markere deres territorium. Godta dette som en del av hundens oppførsel. Ikke vær helt kontrollerende - som en eier må du også godta visse oppføringer og endre måten du går på.

Distraksjoner

Hvis det er en distraksjon mens du går, ring hunden din eller gi ham en godbit. I noen tilfeller må du kanskje endre retningen på turen for å holde seg unna distraksjonen. Hunder blir vanligvis veldig glade når de ser andre dyr og er mer sannsynlig å trekke på båndet. Pass på at du aldri slår dem, men bruk ord av ros når de adlyder i stedet.

2. Hvor lang tid tar det for en hund å gå høflig på en løs bånd?

For å hjelpe hunden din på fritiden mens du er i bånd, kan det ta noen dager eller noen få uker. Hvis du er tålmodig, snill og tilbyr dem godbit, vil deres oppførsel vises raskere enn du tror. Hunder er smarte skapninger, og de vil alltid behage mesteren.

3. Hva skjer hvis hunden din ikke vil gå pent på en løs bånd?

Det er noen hunder som er sta og vil motstå alle typer kommandoer. I slike scenarier kan du trenge hjelp fra en profesjonell for en dag eller to. Profesjonelle er ikke veldig dyre, og i de fleste tilfeller vil lære god oppførsel til hunden din i løpet av få timer.

Det er også viktig å sosialisere hunden din. En ting som mange eiere ikke forstår, er at å vandre høflig på en løs bånd, krever også at hunden din blir sosialisert. Dermed begynner å sosialisere dem i en tidlig alder. Jo mer hunden din blir vant til synet og lyden av andre dyr og mennesker, den roligere han eller hun vil være og mindre sannsynlig å trekke på båndet.

Hjemme, la dem ut av kassen for å hilse på folk, ta dem i bilen din og oppfordre dem til å hilse på andre. Hvis du alltid kaster hunden din og aldri tillater dem ut av huset, unntatt om natten, kommer de til å bli frustrert og veldig engstelig når de går ut og er usannsynlig å adlyde deg.

Akkurat som et menneske, Dogs Love Company. Så du må la hunden din sosialisere. Jo mer vennlige de er, desto mer sannsynlig vil det gå høflig på en løs bånd.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan ordentlig `loose leash walk` din hund