Topp 5 best dog training treats

Når du trener hunden din, Enten en valp eller en voksen hund, er det viktig å ha noe som vil motivere ham. Petting hunden din vil bare få deg så langt. Så hvilken bedre motivasjon kan det være for din pooch enn Beste hundetrening?

Topp Best Dog Training TreatsÅ bruke spesielle hundebehandler for treningskanner er den vanligste og raskeste måten å oppnå resultater i hundetrening. Trenere og eiere bruker samme metodikk, og det ser ut til at det ikke er noe bedre alternativ å ha en hund, forstår hva du vil at han skal gjøre og lære.

Men ved hjelp av vanlige hundebehandler er det sjelden en god ide på grunn av deres høye kaloriinnhold. I motsetning til de fleste behandler for hunder, er de beste hundetreningene designet spesielt for å være svært lavt kalori, men likevel velsmakende nok til at hunden skal jobbe for dem.

I denne artikkelen vil vi diskutere bruk av treningsbehandler, hvordan de adskiller seg fra vanlige hundebehandler, og gjennomgår fem av de beste hundetreningene som er lavt kalori og pakke litt verdifull ernæring for hunder:

Hundetrening godbiter Pris Kvalitet Vurdering
Rocco & roxie gourmet jerky godbiter $$ EN++ 5 stjerner
PureBites Beef Lever for hunder $$$ EN 4 halv stjerner
Zuke`s Mini Naturals Dog Treats $ EN 4 halv stjerner
Pet Botanics Training Rewards Treats $ EN- 4 stjerner
Velvære wellbites myke naturlige godbiter $ B+ 4 stjerner

* Klikk på de beste hundeopplæringsbehandler for mer informasjon, priser og detaljer. Bla nedenfor for å lese anmeldelser.

Bruker beste hundetrening godbit for å jobbe med hunden din

Det har vært mye snakk om hva som er den beste tilnærmingen til treningshunder. Noen har sagt at petting eller klikk vanligvis nok, men mange fagfolk er uenige. Forening av profesjonelle hundetrenere (APDT) har en flott artikkel som forklarer Hvorfor bruke mat i treningshunder er en overlegen måte å undervise på enn noen annen metode. Selv CIA-bruk Spesielle treningshundbehandler for å undervise sine hunder i stedet for klikkere eller petting.

Vanlige hundebehandler vs treningsbehandler: Hva er forskjellen mellom disse to?

Samtidig som Vanlige godbiter for hunder er produsert med fokus på smak og ernæring, de beste hundetreningene vil normalt være svært små og lave i kalorier. Alle er fortsatt veldig tiltalende for hunder, og kjæledyret ditt vil aldri merke en forskjell.

Du vil ikke at hunden din skal bli overvektig fordi du prøver å lære ham noen få kommandoer med mat som en belønning. Selvfølgelig bør treningsbehandler for hunder også være sunne og trygge for din fido. Så neste gang du trener en hund, sørg for Din hund behandler krukke er full av sunne ting.

& # 8220; Gjør denne opplæringen før hans måltidstid, når du er sikker på at han er sulten. Velg en dag når du ikke har noen forpliktelser for hele dagen.& # 8221; - DR P`s treningsskole [kilde]

Jeg er sikker på at du har hørt om den siste strengen av kjæledyrproduktinnkallinger. Faktisk virker det som om det er en ny som er kunngjorde hver uke. Du må gjøre din forskning for å sikre at du velger de beste hundetreningene fra et anerkjent merkevare. De som er oppført nedenfor, har en flott track record og har også fått høy ros og vurderinger fra hundeeiere.

Hva er de beste hundetreningene?
Topp 5 godbiter for å trene hunden din eller valpen uten kalorier

Beste hundetrening godbiter for å raskt trene voksne hunder og valper

1rocco & roxie gourmet jerky hund behandler

Rocco & Roxie Gourmet Jerky Dog TreatsSom vi nevnte i vår detaljerte oppskrivning og video gjennomgang av dette produktet, er disse premium godbiter for hunder naturlig og 100% tilfredshet garantert, ifølge produsenten.

Selskapet forbedrer aldri sine godbiter med kunstige smaker eller fyllstoffer, og på grunn av dette er disse beste hundetreningene fra Rocco & Roxie vil ikke forlate en fettete, stinkende rester på hendene dine. Hver hundebit er omtrent syv inches lang og sakte stekt, så når de er brutt ned i halvparten, er de perfekte for å bruke som en belønning når man trener hunder.

  • Hundetrening Behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Rocco & Roxies treningshundbehandler er naturlig røkt, som de fleste hjørnetenner har en tendens til å elske. Disse kjæledyrene er laget i små batcher i USA og har en Ekstremt korte ingredienserliste, så kjæledyr foreldre kan føle seg godt om å tilby disse godbitene som belønninger.

Mange kunder velger å bryte Rocco & Roxie Gourmet Jerky Dog behandler i mindre biter før du bruker dem som belønninger, som er lett å gjøre takket være segmentene i hver tomme eller så. Hunder elsker disse alle naturlige treningsbehandler, og kjæledyrseiere elsker at de kan tilby et så sunt alternativ til mange av de kjemiske bene som er tilgjengelige.

Beste hundetreningPå ulempene Side, synes det at noen hunder kan ha mageproblemer i korrelasjon med dette produktet, så vær sikker på å introdusere disse til kjæledyret ditt veldig sakte, bare i tilfelle. Ingrediens liste inkluderer hvitløk, som kan være skadelig for hunder i store mengder, men kjæledyrseiere bør bruke eget skjønn og gjøre sin egen forskning hvis de er bekymret.

Fordeler:
  • Aldri forbedret med kunstige smaker eller fyllstoffer
  • Naturligvis røkt i små batcher
  • Laget i USA
  • Ingen hvete, soya, mais eller gluten
ULEMPER:
  • 7 inches lang, men kan lett brytes i mindre stykker
  • Noen kjæledyrseiere har uttalt at disse beste hundetreningene har gitt sine kjæledyr fordøyelsesproblemer

Beste hundetreningMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review + Video): & # 8220; Jeg har kjøpt minst et dusin forskjellige godbiter de siste årene. Ikke å si at hunden min er kresen, men han har hans favoritter & # 8230; & # 8221;

2

PureBites Beef Lever Dog Treats

PureBites Beef Lever Dog TreatsDisse doggy trening godbitene er laget med bare en ingrediens - 100% naturlig og ren USDA inspisert biff lever. Dette er trolig det eneste merket av godbiter for hunder med en ingrediensliste på etiketten.

Purebites er høye i protein og inneholder mindre enn 10 kalorier per godbit, noe som gjør dem til et godt alternativ for kjæledyrseiere på jakt etter en næringsrik og deilig løsning for hundetrening. Purebites godbiter er også laget i USA.

  • Hundetrening Behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Disse beste hundetreningen behandler næringsstoffer og friskhet gjennom frysetørket prosess, som fjerner vann og bevarer den strukturelle integriteten til hele matvarer. Disse godbitene er flotte for kresne eaters eller hunder med allergi, da de fleste hunder synes å elske dem, og den korte ingredienslisten bidrar til å sikre at ingen flare-ups fra allergener som korn, mais eller soya.

Helsebevisste kjæledyrforeldre kan føle seg godt om å gi Purebites Beef Lever Dog Treats til sine hunder, da de er naturlige og høye i protein mens de er deilig nok til å holde hundene fornøyd med behandler tid. Som det kan forventes med de fleste hundemat og godbiter, lukter disse ikke spesielt tiltalende for den menneskelige nesen.

Beste hundetreningDet er også visse hunder som ikke liker disse godbitene, men de er ikke vanlige! De har mer av en knasende eller kalkaktig tekstur, i stedet for en seig eller jerky sammensetning. Hvis du leter etter noe for å holde hunden din opptatt, kan du prøve et annet alternativ.

Fordeler:
  • Enkelt ingrediens hundbehandling laget med 100% naturlig og ren USDA inspisert biff lever
  • Høyt i protein
  • Inneholder mindre enn 10 kalorier per godbit
  • Behold næringsstoffer og friskhet gjennom frysetørkingsprosessen
  • Laget i USA
ULEMPER:
  • Ha en ubehagelig lukt
  • Noen eiere rapporterte at deres hunder ikke ville spise disse godbitene, men det kan sies om alle de beste hundetreningene

Beste hundetreningMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review) & # 8220; Etter at min pit-blanding hadde problemer med matallergi, prøvde jeg og prøvde å finne et korn, ingen mais, ingen kyllingbehandler som hun ville. Hun elsker disse godbitene & # 8230; & # 8221;

3zuke`s mini naturals sunne fuktige godbiter

ZukeDisse Zuke `s belønningshundbehandler er perfekte for trening, da de bare inneholder 3.5 kalorier per godbit. De er naturlige og inneholder wholefood ingredienser som er fullpakket med næringsrike og antioksidanter. Ekte kylling er nummer én ingrediens i disse godbitene fra Zuke`s (selv om de er tilgjengelige i mange andre smaker).

  • Hundetrening Behandler anmeldelser: Les anmeldelser fra andre kjæledyrseiere

Disse beste hundetreningene inneholder ingen hvete, mais eller soya. Fordi de er rettet mot å bli brukt til treningsformål, er de veldig små, men fortsatt fuktige og fulle av vitaminer og mineraler.

Kjæledyr eiere (og deres hunder) elsker å bruke disse miniatyr godbitene for treningsformål. Husk at hunder ikke bryr seg hvor stor en godbit de får, men at de får noe for å gjøre som de blir fortalt. Den lille størrelsen er ikke et problem for hunder, som The Little Morsels Pack En Big Punch! Fordi Zuke`s Mini Naturals sunne fuktige treningsbehandler gjøres i USA, kan kundene føle seg godt om å mate disse godbitene til kjæledyrene sine ofte og uten reserve.

Beste hundetreningDe fleste negative vurderinger håndterer det faktum at dette selskapet kan ha solgt ut til et annet selskap, og ikke selve produktet. Som med andre mat og godbiter, kan hunder få magesmerter fra disse, så sørg for å introdusere dem til hundens diett sakte. Som med mange andre hundebehandler, kan disse ikke lukte bra, så håndtering av dem kan være ugunstige for kjæledyrseiere.

Fordeler:
  • Inneholder bare 3.5 kalorier per godbit
  • Naturlig og inneholder wholefood ingredienser
  • Fullpakket med antioksidanter
  • Inneholder ingen hvete, ingen mais og ingen soya
  • Laget i USA
ULEMPER:
  • Ubehagelig lukt
  • Som med alle andre beste hundetreningsbehandler, kan noen hunder få en opprørt mage etter å ha spist disse godbitene. Pass på å gradvis introdusere dem i kostholdet hans.

Beste hundetreningMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; Min kone og jeg kjøpte disse godbitene en dag da vi hadde gått tom for våre normale godbiter. De er små, våre hunder elsker dem, og er mye bedre kvalitet & # 8230; & # 8221;

4Pet Botanics Training Treats For Dogs

Pet Botanics Training Treats For DogsDisse belønning godbitene for hunder er den perfekte størrelsen for repeterende givende av valpen din, da hver pose inneholder over 550 godbiter! De er enkle å bære og laget med ekte svinekjøttlever. De er lave i kalorier, og har en myk, fuktig konsistens som hunder elsker. Kjøtt er nummer én ingrediens, i disse beste hundetreningene fra Kjæledyr botanikk.

  • Hundetrening Behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Et naturlig konserveringsmiddel som brukes slik at du kan nyte å vite at du gir hunden din høyeste kvalitets ingredienser. Kunder av disse godbitene hevder at hundene deres ville gjøre nesten alt for en av disse deilige morselene!

For kjæledyrseiere som ønsker å belønne sine hunder, men ikke legge til noen ekstra vekt, leserne føler at disse er de beste på markedet. Mange setter pris på den myke tekstur av Pet Botanics Training Rewards Behandler for hunder, da det gjør at de kan bruke de behandlene til små valper, eldre hunder og alle i mellom!

Som med enhver godbit, kan noen hunder ikke foretrekke disse over andre, og noen kan velge å ikke spise disse i det hele tatt (men de er definitivt minoriteten). Noen kunder klaget over den sterke lukten, men andre sammenlignet det med Beef Jerky eller Slim Jims. Siden disse er kjøtt-y-behandler, bør en sterk biff-y duft forventes.

Fordeler:
  • Hver pose inneholder over 550 godbiter
  • Laget med ekte svinekjøtt som nummer én ingrediens
  • Lavt i kalorier med en myk tekstur som hunder elsker
  • Laget med et naturlig konserveringsmiddel
ULEMPER:
  • Ubehagelig lukt
  • Som med alle andre beste hundetreningsbehandler, kan noen hunder ikke like disse snacksene.

Beste hundetreningMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; Kjæresten min og jeg har en Carolina hund som heter Tyson, og han er gal forelsket i disse godbitene. Han ville gjøre noe for dem. HVA SOM HELST. Sitt ned? Ja. Rull over? Jepp. Svøm gjennom en ildsjø? Med glede. Disse er som Klondike Bars for Dogs & # 8230; & # 8221;

5wellness were wellbites myke naturlige godbiter

Velvære wellbites myke naturlige godbiterDisse kjæledyrstrening belønning godbiter er laget med kvalitets ingredienser og laget med to typer fersk kjøtt. De Velvære Wellbites Dog Treats er myke og perfekte for hverdagslige behandler eller treningsformål, avhengig av hvilken kjæledyrseier foretrekker! De er alle naturlige og inneholder bare alle naturlige ingredienser uten mais, soya, kunstige farger eller kunstige smaker.

  • Hundetrening Behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Fordi de er laget i USA og støttet av velværgarantien, kan kjæledyrseiere føle seg godt om å bruke disse ofte og uten frykt. Husdyr med følsomme mumier og / eller strenge dietter kan nyte disse alle naturlige godbitene mens de stikker til kostholdsretningslinjene og restriksjoner.

Noen kunder som føler at de er for store for sine mindre raser, kan enkelt rive velvære, wellbites myke naturlige hunden behandler i mindre stykker. De er virkelig en godbit for hver hund, og de fleste hunder vil si at de er de beste på markedet.

Beste hundetreningUnhappy kunder har negative kommentarer angående størrelsen og lukten av disse godbitene. Opplæringsbehandler skal imidlertid være små, slik at de kan brukes ofte, og de fleste hundebehandler lukter ikke bra (med mindre du liker lukten av kjøtt, selvfølgelig).

Fordeler:
  • Laget med to typer fersk kjøtt
  • Helt naturlig
  • Inneholder ingen hvete, ingen mais og ingen soya
  • Laget i USA
ULEMPER:
  • Ubehagelig lukt
  • Noen kjøpere klaget over størrelsen, men treningsbehandler er ment å være små i størrelse som de blir gitt svært ofte

Beste hundetreningMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review) & # 8220;Hva kan jeg si? Du får det du betaler for, og disse velvære wellbites er verdt hver dollar. Hunden min elsker disse godbitene så mye; Hun vil gjøre noe & # 8230; & # 8221;


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5 best dog training treats