Oppskrift: kylling og ris mini muffin dog treats

Jeg vil alltid ha kylling og ris når magen min er opprørt. Noe om den kombinasjonen, får meg alltid til å føle meg litt bedre når jeg er nede med en syk mage. Jeg begynte å lage disse kyllingene og ris mini muffin hunden behandler for vår bokser, men de er et flott alternativ for enhver hund - spesielt en med en sensitiv mage!

Vår bokser har en hjertesykdom, og hun trenger å ta mediering 5 ganger hver dag. En av medisinene (som hun tar 3 ganger per dag) vil noen ganger forstyrre magen hennes. Jeg holder disse kylling og ris mini muffins på hånden for å gi henne når når dette skjer.

Det er vanskelig å finne godbiter for en hund med en sensitiv mage. De fleste kommersielle godbiter har så mange tilsetningsstoffer og fyllstoffer som de bare gjør en opprørt mage verre. For ikke å nevne, de fleste hunder med fordøyelsesproblemer er også kresne eaters.

Den beste delen av å lage hjemmelaget hundemat og godbiter for jentene mine er at jeg kan imøtekomme sine måltider til deres spesifikke behov. En høy kvalitet diett er en av de beste tingene du kan gjøre for å behandle en sensitiv mage, selv om du trenger å snakke med veterinæren din før du gjør noen store kostholdsendringer.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Kylling og ris mini muffin hunden behandler oppskrift

Kylling og ris mini muffin hunden behandler oppskrift

Ingredienser

  • 1 kopp ris (hvilken som helst type - jeg brukte hvit ris, men jeg bruker vanligvis vill ris)
  • 1 kopp terninger eller shredded kylling
  • 3 ss. ris mel
  • 2 ss. tørket persille (du kan erstatte 1 ss. fersk persille)
  • 1 egg, slått

Veibeskrivelse

Forvarmede ovnen til 350 °.

Disse godbitene er super lette å lage, men de tar ca 1 time fra start til slutt. Før du kan kombinere ingrediensene, må du lage kyllingen. Jeg koker det, som det er lettest å kaste på den måten, men vær så snill å lage mat, men du liker.

Som jeg forklarer i min videoguide, trenger du 1 kopp tørke ris. Det kokker opp for å være mye mer enn det. Bare lag det i henhold til instruksjonene på esken, som vanligvis er en kopp ris til en kopp vann.

Det tar ca 20-30 minutter å lage kyllingen, og jeg koker risen på samme tid. Du må også lage mathunden behandler i ca 25 minutter, så hele prosessen tar omtrent 45-50 minutter. De er ikke det raskeste å lage, men du kan gjøre dem i store satser for å fryse for senere bruk.

Beslektet Video Guide: Hvordan lage hjemmelagde hundebehandler

Kylling og ris mini muffin hunden behandler oppskrift

Når du har forberedt kyllingen og risen, er alt du trenger å gjøre, kombinere alle ingrediensene i en stor blandeskål og rør til de er kombinert. Deretter, ved hjelp av en skje, trykker du på blandingen i koppene til en godt smurt mini muffinskuff. Pakke dem ned tett med skjeen, slik at de holder sammen når de er bakt.

Tilbake dem i 350 ° ovnen i ca 25 minutter. Som du vil legge merke til på bildet ovenfor, vil kyllingen begynne å bli brun når de lager mat. Du vet når de er ferdige fordi de kyllingen vil bli sprø.

Tillat god tid til å avkjøle, og så kan du mate dem til poochen din. Du kan lagre disse kylling- og ris mini muffin hunden behandler i en lufttett beholder i kjøleskapet i 5-7 dager. Som jeg nevnte, hvis du vil lage en større batch, kan du også lagre dem i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Les neste: Hvilken hunden behandler veterinærer og hvorfor?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: kylling og ris mini muffin dog treats