Oppskrift: hjemmelaget hundemat for allergi

Har du lagt merke til hunden din har en annen reaksjon på maten i det siste? Har du en ny hund som viser tegn på fordøyelsessystemet opprørt etter å ha spist? Han kan ha matallergi, og en tur til veterinæren er definitivt nødvendig. Hvis du tror at hjemmelagde måltider ville være et godt alternativ, spør veterinæren om denne oppskriften på Hjemmelaget hundemat for allergi.

Allergier er bare hundens immunsystem overreagere til en ingrediens i hans hundemat. Nesten alle typer kommersielle mat har minst en ingrediens som kan forårsake en allergisk reaksjon. Noen av de vanligste matallergene inkluderer:

  • hveteHjemmelaget hundemat for allergi oppskrift
  • korn
  • soya
  • kylling
  • storfekjøtt
  • Egg

Din veterinær vil undersøke hunden din og høre på dine bekymringer. Hvis de også tror at matallergi kan være problemet, utfører de en blodprøve for å avgjøre hva hunden din er allergisk mot. Det er best å gjøre denne testen når allergi er i full swing for å få de mest nøyaktige resultatene mulig.

Når veterinæren din bestemmer hva hunden din er allergisk mot, kan de hjelpe deg med å skape hjemmelaget hundemat til allergier som utelukker allergenet. Du kan også være i stand til å bruke andre oppskrifter, men slå ut ingrediensen som hunden din er allergisk mot. For eksempel, hvis FIDO er allergisk mot kylling, kan du erstatte en annen proteinkilde når du følger denne oppskriften.

MER: 7 tips om hvordan å mate hunder for å håndtere og forhindre allergier

Hjemmelaget hundemat for allergi oppskrift

Hjemmelaget hundemat for allergi

Ingredienser

  • 3 kopper kokt, ristet kylling kjøtt
  • 3 kopper kokt brun ris
  • 3 kopper kremost
  • 1.5 kopper kokte ekorn squash
  • 1.5 kopper kokt brokkoli

Veibeskrivelse

Du må forberede alle ingrediensene separat for denne hjemmelagde hundemat for allergi oppskrift. Nå, som jeg nevner i min videoguide, er hundemat for allergier vanligvis ganske tørt. Du vil ikke legge til noen ekstra ingredienser som kan forstyrre hundens mage eller forårsake en allergisk reaksjon.

Men mellom proteinkilden og kremosten er dette fortsatt veldig fristende for kjæledyr. Våre hunder elsker det!

Hjemmelaget hundemat for allergiNår du har kokt kylling, ris og grønnsaker, kan du kombinere dem i en middels størrelse blandeskål med kremost. Jeg legger kremost i en liten bolle og mikrobølgeovn den for å myke den før blanding. Hvis alle ingrediensene dine fortsatt er veldig varme, kan du ikke føle at dette trinnet er nødvendig.

Serveringsstørrelsen for denne oppskriften er ca 1 / 2-3 / 4 kopp mat per porsjon for hver 20 pund kroppsvekt. Du bør mate den minst to ganger per dag. Hvis du for eksempel har en 40 pund hund, ville du mate ham 1-1.5 kopper om morgenen og 1-1.5 kopper igjen om kvelden.

Husk at mindre aktive hunder og hunder med en langsommere metabolisme ikke trenger å spise så mye som aktive hunder. Det er best å konsultere veterinæren din om riktig serveringsstørrelse for deg kjæledyr, og om du skal legge til kosttilskudd til denne hjemmelagde hundematen for allergi oppskrift.

Les neste: Topp 15 Best Hypoallergenic Dog Foods for hunder med allergi

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget hundemat for allergi