Oppskrift: crockpot duck chuck for hunder med allergi

Det er ikke mye kommersiell hundemat Alternativer for hunder med allergi. Av de tilgjengelige oppskriftene, de fleste er veldig dyre. Av denne grunn velger mange kjæledyrseiere å mate sin allergiske hund en hjemmelaget diett. Når du lager hundemat hjemme, vet du hvilke ingredienser som går i det og hvilken omsorg som brukes til forberedelse.

Matallergi er ikke like vanlig hos hunder som de fleste tror. Helt motsatt, allergier er vanligvis forårsaket av miljøet og / eller genetikken. Imidlertid kan noen mulige matallergier hos hunder skyldes kjøtt, korn, mais eller meieri.

Oppskrift - Crockpot Duck Chuck for hunder med allergiVed å lage hjemmelaget hundemat for deg, kan du endre oppskrifter for å passe sine eksakte behov. Det er en av de mest populære tilnærmingene til eliminering diett, som bidrar til å finne ut årsaken til allergiske reaksjoner.

Husk at denne oppskriften bare er et forslag. Det vil ikke være egnet for hver hund med allergi. Pass på å sjekke med veterinæren din eller en hund ernæringsfysiolog før du bytter hunden din til et nytt kosthold.

En ekspert i hundens ernæring vil evaluere hunden din og denne oppskriften. De kan hjelpe deg med å bestemme om denne oppskriften vil være ernæringsmessig balansert for din valp. Det er sannsynlig at de også vil anbefale kosttilskudd for å legge til dette (eller andre) hjemmelagde oppskrifter.

Crockpot Duck Chuck for hunder med allergi

Crockpot Duck Chuck for hunder med allergi

Ingredienser

  • 1 lb. and
  • 1 kopp tørr brun ris
  • 1 kopp gulrøtter (hakket)
  • 1 kopp erter
  • 2 kopper vann

Bruksanvisning

Som med de fleste sakte komfyroppskrifter, er denne Duck Chuck veldig lett å forberede. Det tar bare meg ca 15 minutter å forberede alle ingrediensene. En gang forberedt, bare legg ingrediensene til den sakte komfyren i rekkefølgen som er oppført ovenfor.

Du kan lage mat denne hunden maten på lav i 8 timer eller på høyt i 3-4 timer. Hvis du legger til kosttilskudd eller et multi-vitamin til oppskriften, må du sørge for å legge den til når maten er avkjølt. Du vil ikke endre Næringsstoffer i kosttilskuddene gjennom matlagingsprosessen.

Når maten har avkjølt, kan du umiddelbart mate den til kjæledyret ditt. Den anbefalte serveringsstørrelsen er omtrent 1/2 kopp for hver 20 pund kroppsvekt. Du kan lagre rester i kjøleskapet i 5-7 dager, eller fryse dem i opptil 3 måneder.

Du kan velge å bruke biff, kylling, bison eller til og med struds kjøtt i stedet for andHvis du vil endre denne oppskriften, kan du bruke en annen proteinkilde eller andre hundevennlige grønnsaker. Bare vær sikker på å diskutere disse endringene med din Canine Nutrition Expert for å sikre at de fortsatt vil tilby et balansert kosthold.

Du kan velge å bruke biff, kylling, bison eller til og med struds kjøtt i stedet for and. Hvis du er på et budsjett, Bruk ingredienser som er i sesong og lett funnet i området du bor i.

Det samme gjelder for grønnsaker. Du er velkommen til å bruke andre hundesikre grønnsaker, for eksempel brokkoli, søtpotet, grønne bønner, kale eller spinat. Igjen, prøv å finne grønnsaker som er i sesong for å spare på budsjettet ditt. Du kan til og med vokse dine egne grønnsaker for å legge til hundens middag hvis du vil.

Les neste: 6 grønnsaker hund kan spise i henhold til vitenskapen

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: crockpot duck chuck for hunder med allergi