Begrenset ingrediens dog behandling oppskrift

Hundematallergi blir mer populær. Det kan være på grunn av de dårlige kvalitets ingrediensene som brukes i så mange kommersielle kjæledyr matvarer, eller det kan skyldes at kjæledyrseiere betaler nærmere oppmerksomhet til deres hundekammerater mer enn noen gang før. Uansett årsak, a Begrenset ingrediens Dog Behandling Oppskrift er det beste valget for noen valp med matallergi.

Selvfølgelig, Hjemmelaget hundemat og godbiter er den ideelle måten å gå for alle valper som lider av matallergi. Når du finner ut hvilke ingredienser de er allergiske mot, utelater du bare de fra matlagingen din.

Med noen hunder, å finne en mat som møter deres unike ernæringsmessige behov er lettere sagt enn gjort. Det er derfor denne begrensede ingrediensen hunden behandler oppskrift er så gunstig. Med bare fire ingredienser, er det et flott alternativ for nesten hvilken som helst pooch!

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Begrenset ingrediens Dog Behandling Oppskrift

Begrenset ingrediens Dog Behandling Oppskrift

Ingredienser

  • 1 kopp tørr hurtigkok havremel
  • 1/2 kopp eple saus
  • 1 stort egg
  • 1 teskje kanel

Forvarmede ovnen til 350 °.

I en mellomstor blandeskål, kombiner havregryn og applesauce til det er godt blandet. Legg til egg og kanel og bland den deretter igjen. Pass på at blandingen er fullstendig kombinert.

Fyll koppene til en godt smurt mini muffinpanne med denne begrensede ingrediensen hunden behandler oppskrift. Når ovnen er opp til temperatur, bake disse godbitene i ca 20-22 minutter. Du vil legge merke til at de blir en fin nyanse av Golden Brown når de er ferdige.

Begrenset ingrediens Dog Behandling OppskriftMuffinsene skal være fuktig på innsiden når de er ferdige baking. Som jeg nevner i videoguiden min, gjør dette dem til et godt alternativ for hunder med tannhelseproblemer. De er også enkle å bryte i stykker hvis du vil bruke dem som treningsbehandler eller bare mate valpen din en mindre del.

Oppbevar godbitene i en lufttett beholder i kjøleskapet i 7-10 dager. Du kan også fryse disse godbitene i en lufttett beholder i opptil 3 måneder hvis du vil gjøre dem i bulk.

Les neste: 4 farligste ingredienser i hundemat (ifølge vitenskapen)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Begrenset ingrediens dog behandling oppskrift