Oppskrift: apple og gulrot limited ingrediens hund behandler

Hunden behandler er flotte for ros våre kjæledyr, gjør dem lykkelige og gir dem en liten matbit mellom måltider. Problemet er at de fleste kjæledyr foreldre ikke tar hensyn til ingrediensene i godbitene de spiser sitt kjæledyr. Med disse begrenset ingrediens hund behandler, Du vet nøyaktig hva du fôrer hunden din.

Min favoritt eple og gulrot begrenset ingrediens hund behandler oppskriftÅ gjøre dine egne hundeserier gir deg også fred i sinnet med å vite at de ikke vil bli omtalt på tilbakekallingslisten som deles på de nattlige nyhetene. Du kan finne lokale, organiske, naturlige ingredienser for å gjøre Fido`s godbiter med. Å lage godbiter lar deg kjenne hver ingrediens, hvor det er hentet og hvordan det ble gjort.

Bortsett fra fred i sinnet, Hjemmelaget godbiter er vanligvis mye sunnere for hunden din enn butikken kjøpt snill. De inkluderer ikke konserveringsmidler, kunstige farger eller kunstige smaksstoffer. Og når du gjør begrenset ingredienshundens godbit, vet du at valpen din ikke får en haug med fyllstoffer som ikke er ernæringsmessig gunstige.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Apple og gulrot begrenset ingrediens hund behandler

Apple og gulrot begrenset ingrediens hund behandler

Ingredienser

  • 1 kopp full hvete mel (du kan bruke glutenfri mel hvis hunden din er allergisk)
  • 1 kopp revet gulrøtter
  • 1/2 kopp usøtet applesauce
  • 1 egg

Veibeskrivelse

Det er ikke bare ingrediensene som er begrenset med denne oppskriften, prep-arbeidet er også. Hvis du lager hjemmelaget applesauce, kan det ta litt tid, men hvis ikke er det nesten ingen prep-arbeid involvert i denne oppskriften.

Apple og gulrot begrenset ingrediens hund behandlerDu kan rive dine egne gulrøtter, som jeg gjør fordi vi får dem friske fra hagen vår. Du kan også kjøpe pre-shredded gulrøtter hvis du vil spare litt tid. Uansett, hunden din får gulrøtter, som er en god kilde til Vitaminer og fiber.

Forvarm din ovn til 350 °.

Bland alle fire ingrediensene i en middels bolle. Bland dem sammen til en fuktig deig skjemaer. Deretter linje et kakeblad med pergamentpapir.

Apple og gulrot begrenset ingrediens hund behandlerNår jeg demonstrerer i videoen min, vil du plassere små baller på deigen på pergamentpapiret om 1 & # 8243; fra hverandre. Det er ingen stigende agent i denne oppskriften, så du trenger ikke å bekymre deg for informasjonskapslene som baker opp og sprer seg inn i hverandre.

Når alle deigballene dine er plassert på pergamentpapiret, klipp dem ned med baksiden av en gaffel. Jeg demonstrerer også dette i min videoguide ovenfor hvis du trenger å se det gjort.

Bake informasjonskapslene i ca 25 minutter i 350 ° ovnen. Du ser at de vender en fin nyanse av Golden Brown når de er ferdige. Når informasjonskapslene er kule, kan du lagre dem i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 2 uker. Du kan også fryse deigen eller bakte kakene i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Les neste: Hvor mange kalorier trenger en hund per dag?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: apple og gulrot limited ingrediens hund behandler