Oppskrift: gresskar og honninghundbehandler

Å gjøre hjemmelaget doggy snacks er den eneste måten å sikre at valpen din blir trygge, sunne ingredienser som er tatt vare på hennes behov. Hvis hunden din har matallergi eller følsomhet, kan du erstatte ingredienser for å imøtekomme dem. Disse gresskar- og honninghundne behandler, for eksempel, kan gjøres med glutenfri mel.

Godbiter bør mates sparsomt, så mange eiere tror ikke kvaliteten på godbiter er så viktig. Hvis du er en av disse eierne, er du dessverre feilaktig.

De kan ikke gjøre en stor del av kostholdet hennes, men over tid toktoksiner, kjemikalier, kunstige ingredienser og fyllstoffer som finnes i dårlig kvalitet, kan det føre til alvorlige negative helseeffekter. Du bør sette så mye hensyn til de godbitene du spiser kjæledyret ditt som du gjør hunden maten hun spiser hver dag.

Gresskar og honninghundbehandler

Ingredienser

Ingredienser

  • 2.5 kopper hele hvetemel
  • 1 kopp hvete bakterie
  • 1/2 kopp ground linfrø
  • 1 ss. honning
  • 3 egg
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1 kopp vann
  • 1/2 kopp AppleSauce
  • 1/2 kopp hermetisert gresskar

Veibeskrivelse

Forvarm din ovn til 350˚ f.

Kombiner melet, hvetekim og linfrø i en stor blandeskål. I en separat bolle, kombinere honning, egg, olje, vann, applesauce og gresskar. Gresskar er en stor ingrediens å legge til hundenes godbiter, fordi det hjelper til med sunn fordøyelse og vanlige tarmbevegelser.

Hell langsomt den våte blandingen i de tørre ingrediensene mens de hele tiden rører. Når alle ingrediensene er kombinert, vil en klebrig deig danne seg.

deig i en muffinpanne

Du kan slippe små deigballer på et godt smurt kakeblad og trykk dem ned med en gaffel. Som du vil se i min video guide ovenfor, valgte jeg å sette deigen i en mini muffinskuff. Du kan også bruke små silikonekake molds hvis du har dem.

Bake hundekakene i ca 25-30 minutter. Du vet at de er ferdige når deigen blir en fin, gyldenbrun farge. Lagre hunden behandler i en lufttett beholder i 10-14 dager. Du kan også fryse godbitene i en lufttett beholder hvis du vil holde dem lengre.

Les neste: Den vitenskapsbaserte veiledningen om fordelene med honning for hunder

Ønsker å dele dette?

Sunn gresskar og honninghundbehandler Oppskrift

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: gresskar og honninghundbehandler