Oppskrift: hjemmelaget candy cane dog treats

Leter etter en siste øyeblikk gave ide for en hund eller hunde eier? Ønsker å gjøre noe veldig spesielt som en gave til hundens følgesvenn? Disse hjemmelagde candy cane hunden behandler vil gjøre noe bilde smil. De gjør også for en veldig gjennomtenkt og billig nåtid.

Hjemmelaget Candy Cane Dog Treats OppskriftÅ gi gave av hjemmelagde hundebehandler viser at du bryr deg. I stedet for å kjøpe en generell gave, for eksempel et nytt leketøy eller en søt Jul Dog Genser, Du lager noe alt på egen hånd. Du skaper noe fra bunnen av - tar deg tid og energi for å gjøre en gave som du vet at mottakeren vil sette pris på.

Hvis du planlegger å gi disse (eller noen) godbiter til en hund som ikke er din, vær sikker på at du sjekker med eieren for å sikre at poochen ikke har noen matallergi. Hvis du vil at gaven skal være en overraskelse, bare legg til et notat med listen over ingredienser til godbitene, slik at eieren kan sjekke for seg selv.

LIGNENDE: 20 Velsmakende hjemmelaget julehund Behandle oppskrifter

Hjemmelaget Candy Cane Dog Treats Oppskrift

Hjemmelaget candy cane hund behandler

Ingredienser

  • 8 kopper hele hvetemel
  • 1 kopp cornmeal
  • 2 egg (slått)
  • 1/4 kopp peanøttsmør
  • 1/4 kopp melasse
  • 1 ts olivenolje
  • 3 kopper vann

Veibeskrivelse

Forvarm din ovn til 350 °.

Lysdeig - Bland 4 kopper mel og 1/2 kopp cornmeal i en middels bolle. Rør til de er helt kombinert. Legg til 1 slått egg, peanøttsmør og 1.5 kopper vann. Kombinere til den danner en stiv deig.

Mørk deig - Bland 4 kopper mel og 1/2 kopp cornmeal i en middels bolle. Rør til de er helt kombinert. Tilsett 1 slått egg, melassene, oljen og 1.5 kopper vann. Kombinere til den danner en deig. Denne deigen vil være litt klistremerke på grunn av melassene.

Hjemmelaget candy cane hund behandlerSom du ser i videoen min, er det nå på tide å danne candy canes. Ta et lite stykke av hver deig og rull dem ut i to lange striper.

Dette er din sjanse til å tilpasse disse candy cane hunden godbit for å være perfekt for poochen du vil gi dem til. Hvis hunden er liten, gjør små, tynne striper for å danne en liten candy cane. Hvis du gir dem til en ekstra stor hund, gjør stripene bredere for en større godbit.

Du kan se hvordan jeg vri de to stripene sammen for å danne en candy cane i min video guide ovenfor. Bare start på toppen og vri dem sammen. Danner kurven til candy cane og vri strikkene sammen for å danne candysekkens aksel.

Hjemmelaget candy cane hund behandlerBake disse godbitene på et godt smurt kakeblad i 350 ° i ca 18-22 minutter. Hvis du lager svært små godbiter, vil det ikke ta så lang tid. Hvis du lager store, tykke godbiter, kan de ta litt lengre tid å lage mat.

Lagre rester i en lufttett beholder eller glidelås i oppbevaringspose i opptil to uker. Hvis du gir disse godbitene som en gave, sørg for at du forteller hundenes eier at disse godbitene ikke har konserveringsmidler, så de vil ikke vare nesten like lenge som kommersielle hunden behandler.

Les neste: Topp 17 Christmas Treats for Dogs

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget candy cane dog treats