Oppskrift: hjemmelaget doggy doughnut godbiter

Den eneste måten du kan være sikker på at du vet De eksakte ingrediensene i hundens mat eller godbiter er å gjøre dem selv. Det tar tid og forskning for å gjøre ernæringsmessig balansert måltider som vil møte alle hundens unike behov. Av denne grunn velger noen kjæledyrseiere å mate et kommersielt kosthold og legge til ekstra næringsstoffer ved å mate hjemmelagde godbiter.

Hjemmelaget doggy doughnut behandlerFôring av en hjemmelaget hundemat diett er ikke så enkelt som de fleste eiere tror. Det er mye presis forskning som går inn i å skape akkurat de riktige oppskrifter for hunden din. Og du må oppdatere Fido`s diett, avhengig av hans stadium av liv og nåværende helsetilstand.

Bytte til hjemmelagde hundebehandler vil spare deg tid og penger, pluss at du ikke trenger å bekymre deg for noen usunne ingredienser. Visste du at hundrevis av Pet Food Products er tilbakekalt hvert år? Mange av disse produktene er godbiter som er tilbakekalt for forurensningsproblemer eller på grunn av skadelige ingredienser.

Ved å lage din egen hunden behandler hjemme, kan du sikre hundens helse og sikkerhet. Disse hjemmelagde doggy donuts er søte og vil gjøre en flott gave. Du kan også tjene dem som en fristende godbit for din egen hund.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Hjemmelaget doggy doughnut behandler oppskrift

Hjemmelaget doggy doughnut behandler

Ingredienser

  • 1 egg
  • 1/2 kopp skummet melk
  • 1/2 kopp peanøttsmør
  • 1 kopp helvete mel
  • 1 ss. bakepulver
  • 1/4 kopp carob pulver
  • 1/4 kopp vann

Veibeskrivelse

Hjemmelaget doggy doughnut behandler

Forvarm din ovn til 375 °.

Linje et bakeplate med pergamentpapir og sett den til siden. Slå egget i en middels størrelse blandeskål. Bland i melk og peanøttsmør. Slå til blandingen er jevn.

Bland i melet og bakepulveret med en gaffel. Knead deigen til den er helt blandet.

Spre et veldig tynt lag mel på arbeidsflaten. Rull ut deigen til det er ca 1/2 & # 8243; tykkelse. Bruk en liten kopp eller sirkulær cookie cutter, kutt ut donutsene.

Du trenger en liten sirkulær gjenstand for å kutte ut den innsiden av doughnut. Som du vil se i min videoguide ovenfor, bruker jeg en tom vannflaske. Det er den perfekte størrelsen for å gjøre doughnuthullet, og alt du trenger å gjøre er å klemme flasken forsiktig for å fjerne deigen.

Min favoritt hjemmelagde doggy doughnut behandlerBake doughnuts i 20 minutter. Mens de er matlaging, kan du piske opp frostingen. I en liten bolle kombinere karobpulveret og vannet og visp til glatt. Hvis frostingen er for stiv, kan du legge til litt mer vann.

Når donuts har hatt tid til å avkjøle, drizzle på frostingen. Disse donuts ville gjøre den perfekte gaven til enhver hund på din ferie. De ville også være en flott vertinne gave til enhver kjæledyr eier som inviterer deg til deres hjem.

Les neste: Hjemmelaget hund behandler med baby mat

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget doggy doughnut godbiter