Oppskrift: veldig lett hjemmelaget hundemat

Når riktig forberedt, hjemmelaget hundemat er det beste alternativet for å mate dine hundemedlemmer. Det trenger ikke å være vanskelig å gjøre hunden din hjemmelaget mat. Når du finner ut hundens unike ernæringsmessige krav, kan du finne en Enkel hjemmelaget hundematoppskrift som vil møte hans behov uten å ta for mye tid til å forberede seg.

Det er viktig at du snakker med veterinæren din før du bestemmer deg for å bytte til en hjemmelaget hundemat diett. De fleste hjemmelagde hundematoppskrifter - ja, selv de som er formulert og / eller anbefalt av veterinærer - ikke gi alle essensielle næringsstoffer at hunden din trenger. Og hvis hunden din har spesielle kostholdsbehov eller helsemessige forhold som kan utføres av diett, er et hjemmelaget diett enda mindre sannsynlig å møte hans behov.

Hunden din kan bli ernæringsmessig mangelfull innen et spørsmål om dager hvis han ikke spiser riktig kosthold. På samme måte kan å spise for mye av et bestemt næringsstoff ende opp med å forgifte kjæledyret ditt over tid.

Det er viktig at du jobber med et yrke for å finne ut den rette balansen mellom protein, karbohydrater, fett, vitaminer og mineraler som hundens kropp krever hver dag. Disse kravene vil være forskjellige for hver hund, fordi de er basert på en rekke Veldig lett hjemmelaget hundemat måltid oppskriftVariabler inkludert:

  • alder
  • vekt
  • rase
  • aktivitetsnivå
  • metabolisme
  • Samlet helsetilstand

Når du har funnet ut den rette balansen for hunden din, kan du begynne å lete etter en enkel hjemmelaget hundematoppskrift som vil møte kjæledyrets ernæringsmessige behov. En av de beste tingene du kan gjøre for å gjøre det enklere å forberede mat til hunden din, er å lage mat i bulk. Du kan lage store mengder av en oppskrift og fryse den til bruk senere; På denne måten trenger du ikke å lage mat for Fido hver dag.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Enkel hjemmelaget hundematoppskrift

Enkel hjemmelaget hundematoppskrift

Ingredienser

  • 2 lbs lean ground kylling
  • 2 kopper hvit ris tilberedt
  • 3 dampet gulrøtter (hakket)
  • 2 hele egg (inkludert skjell)
  • 1 ss. Ground lin frø
  • 1/4 kopp hermetisert gresskar
  • 1/3 kopp lav natrium kylling kjøttkraft

Veibeskrivelse

I en mellomstor skillet, brun kyllingen. Ikke bruk ekstra olje for å forhindre at den stikker. Det naturlige fettet i kyllingen vil forhindre dette. En gang tilberedt, tøm fettet og sett det til side for bruk i en annen tallerken eller kast den.

Sprekk eggene og legg dem til kyllingen. Også, smuldre skallene og legg dem til blandingen også. Fortsett å lage blandingen til eggene er fullt tilberedt.

Enkel hjemmelaget hundematoppskriftNå, legg til ris, dampet gulrøtter, bakken linfrø, gresskar og kylling kjøttkraft til skillet. Rør til den er grundig kombinert. Når denne enkle hjemmelagde hundematoppskriften er avkjølt, kan du tjene den til kjæledyret ditt.

Serveringsstørrelsen for denne oppskriften er ca 1 / 2-3 / 4 kopp mat per porsjon for hver 20-25 pounds kroppsvekt. Du bør mate den to ganger per dag. For eksempel, hvis du har en 40-50 pund hund, ville du mate ham 1-1.5 kopper om morgenen og 1-1.5 kopper igjen om kvelden.

Husk at mindre aktive hunder og hunder med en langsommere metabolisme ikke trenger å spise så mye mat som aktive hunder. Det er best å konsultere veterinæren din eller en hundens ernæringsfysiolog om den riktige serveringsstørrelsen på denne enkle hjemmelagde hundematoppskriften på kjæledyret ditt, og om du bør legge til kosttilskudd til dette måltidet eller ikke.

Les neste: Hvor mye hjemmelaget hundemat å mate hunden din

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: veldig lett hjemmelaget hundemat