Oppskrift: hjemmelaget hundemat med egg

Eggene er høye i protein og svært lavt fett. De inneholder også essensielle fettsyrer og aminosyrer som hunden din trenger i hans daglige kosthold. Dette Hjemmelaget hundemat med egg er et sunt alternativ for de fleste valper, men sørg for å sjekke med veterinæren din før du bytter til en hjemmelaget hundemat diett.

Å lage hjemmelagde måltider for hunden din er ikke så lett som det kan virke. Å forberede maten er enkel, men sørg for at måltidene er 100% balansert for hundens unike ernæringsmessige behov er mye vanskeligere.

Mye som mennesker, er hver hund annerledes. Og hver hund har sin egen unike ernæringsmessige behov. Disse behovene varierer basert på hundens alder, vekt, størrelse, rase, aktivitetsnivå, generell helsetilstand og mange andre variabler.

Mens denne hjemmelagde hundematen med egg er et ernæringsmessig måltid, vil det ikke tilby balansert ernæring for hver hund. Jeg anbefaler at du diskuterer denne dietten med veterinæren din eller en hundens ernæringsfysiolog før du gjør det til hundens vanlige middag. Mer enn sannsynlig vil de anbefale å legge til et multi-vitamin eller annet supplement for å gjøre denne oppskriften ernæringsmessig balansert for hunden din.

Hjemmelaget hundemat med egg

Hjemmelaget hundemat med egg

Ingredienser

  • 1/2 kopp tørr brun ris
  • 3 kopper vann
  • 2 kopper revet søtpotet
  • 4 store gulrøtter (revet)
  • 2 selleri stilker (hakket)
  • 1 lb. kjøttdeig
  • 8 egg
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1.5 kopper rullet havre

Veibeskrivelse

Denne oppskriften gjøres lik en kjøttbeskrivelse. Først, forvarme ovnen til 400˚F. Du må også smøre 2 muffin-bokser for å forberede seg på å lage denne hjemmelagde hundematen med egg.

Kok vannet og legg til risen. Kok i 10 minutter. Reduser varmen til lav og kok risen i ytterligere 10 minutter.

I en stor blandeskål kombiner bølgen, søte poteter, gulrøtter, selleri og egg (med skall). Mash ingrediensene sammen med hendene dine til den danner et brød. Tilsett oljen, havre og ris og bland grundig med hendene.

Beste hjemmelaget hundemat med egg oppskriftFyll hver muffin tinn med blandingen. Når du har brukt all maten, bake hundemuffene i 45 minutter.

Du kan lagre rester i kjøleskapet i opptil 5 dager. Du kan også gjøre denne oppskriften i bulk og lagre rester i en lufttett beholder i fryseren i opptil 2 måneder. Du kan til og med fryse den råblandingen for baking på et senere tidspunkt.

Den anbefalte serveringsstørrelsen for denne oppskriften er ca 2 hundemuffer for hver 25-30 pounds kroppsvekt. Dette er bare en anbefaling. Hunder som er svært aktive, kan trenge mer kalorier enn dette, mens Lazier hunder kanskje ikke trenger så mange.

Les neste: Den reelle prisen for hjemmelaget hundemat - hvordan jeg personlig budsjett

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget hundemat med egg