Oppskrift: enkel rå hundemat diett

Rå diett er ganske kontroversielt, med meninger blandet på om dietten er trygg eller hvis det kan føre til sykdommer forårsaket av bakteriene i rå mat. Råding er basert på det naturlige kostholdet til hundens forfedre, som besto av byttet de fanget og mageinnholdet i disse dyrene. Dette Enkel rå hundemat diett vil ikke være egnet for alle valper, så vær sikker på å sjekke med deg veterinæren før du fôrer den til kjæledyret ditt.

Jeg kan ikke si om den rå dietten skal være gunstig for hunden din, og det kan heller ikke noen andre på Internett for den saks skyld. Hvis du vurderer å bytte din pooch til en rå diett, sørg for å konsultere din veterinær eller en hundens ernæringsfysiolog.

Hvis eksperten du konsulterer, anbefaler det røde hunden mat dietten for kjæledyret ditt, vil de også hjelpe deg med å skape en tilpasset kostholdsplan som vil møte hundens spesifikke ernæringsmessige behov. De vil kunne forklare de beste proteinvalgene for din valp og fortelle deg hvordan du lager de beste oppskriftene på egen hånd. Det er også sannsynlig at de vil anbefale å legge til kosttilskudd eller et multi-vitamin til oppskriftene for å møte hundens ernæringsmessige behov.

De vil evaluere din pooch og diskutere de riktige mengdene protein, karbohydrater, fett, vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer som hundens diett skal inkludere. Denne informasjonen er forskjellig for hver hund, avhengig av hans rase, alder, vekt, samlet tilstand av helse, aktivitetsnivå og andre variabler.

Enkel rå hundemat diett oppskrift

Enkel rå hundemat diett oppskrift

Som med alle rå hundematoppskrifter, er dette ekstremt enkelt å lage. Fordi det ikke krever matlaging, er alt du trenger å gjøre, prep alle ingrediensene og deretter kombinere dem i en stor bolle.

Enkel rå hundemat

Denne enkle rå hundematen er laget med bare 6 ingredienser. Det er egnet for hunder av alle raser og aldre, men du må kanskje legge til ekstra kosttilskudd for å sikre at den vil gi 100% balansert ernæring for din fido.

  • Forfatter: Samantha Randall
  • Prep tid: 10 minutter
  • Total tid: 10 minutter
  • Kategori: Rå diett
  • Metode: Ingen matlaging

Ingredienser

Skala
  • 2 pounds boneless kylling (hakket)
  • 1 kopp rødkål (riflet)
  • 1 eple (kjernet, skrelt og hakket)
  • 1 kopp spinat (shredded)
  • 2 egg med skall
  • 1 ss. tran

Bruksanvisning

Dette er veldig raskt og greit: bare kutte opp alle ingrediensene og bland dem sammen, og legg deretter til en enkelt del i hundens matskål.

Den vanskeligste tingen om å mate denne hjemmelagde råhodet matoppskriften er å finne ut riktig serveringsstørrelse for kjæledyret ditt. Dette er hvor hjelp av en hundens ernæringsfysiolog eller veterinær vil vise seg å være svært nyttig.

Den generelle retningslinjen for en serveringsstørrelse på denne oppskriften er omtrent 1/2 kopp mat for hver 20 pund kroppsvekt. Fordi rådog mat er så høy i næringsinnholdet og ikke inkluderer noen fyllstoffer eller unødvendige tilsetningsstoffer, trenger du ikke å mate så stor av en mengde som du gjør med kommersielle hundematvarer.

Bare vær sikker på å snakke med en profesjonell før du bestemmer deg for den rette serveringsstørrelsen. Hunder med høyere metabolisme og hunder som er svært aktive, trenger mer mat per servering enn eldre og mindre aktive kjæledyr.

Har du gjort denne oppskriften?

Del et bilde og merk oss - vi kan ikke vente med å se hva du har laget!

For mer informasjon

Vi publiserer mange hjemmelagde hundemat og behandler oppskrifter hver måned. For flere oppskrifter, kjæledyr matlaging tips og råd, se vår "Oppskrifter" seksjon. Hvis du er ny til hjemmelaget hundematfag, anbefaler jeg at du leser mer om "Hvor mye å mate"For å forstå serveringsstørrelser,"Hvilke kosttilskudd som skal brukes"Å skape velbalanserte måltider, og"Hvordan lagre"For tips om enkel og enkel hjemmelaget hundemat lagring i kjøleskap eller fryser.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: enkel rå hundemat diett