3 Ting å vite før du bytter til hjemmelaget hundemat diett

Det er ingen hemmelighet at hjemmelaget hundemat kan være det sunneste dietten for å mate kjæledyrene dine. Dessverre er det ikke alltid så lett å lage et hjemmelaget hundemat. Når det ikke er gjort riktig, kan hunden din lide livstruende næringsdefekter.

Å lage måltider hjemme er den eneste måten å vite sikkert hvilke ingredienser som er i kjæledyrets måltider og hvordan måltidene er forberedt. Hjemmelaget hundemat bruker ferske, menneskelige ingredienser. Du kan til og med inkludere noen superfoods som vil hjelpe hundens generelle helse.

Vær forsiktig med hjemmelagde måltider

Mens det kan tilby noen gode helsemessige fordeler, hjemmelaget hundemat kan være farlig. Enkelt sagt, du kan ikke bare se opp oppskrifter på Internett. Studier fra den University of California, Davis, Veterinærskole Vis at de fleste hjemmelagde hundematoppskrifter ikke er ernæringsmessig velbalansert.

I en studie valgte forskere 200 oppskrifter fra 34 forskjellige kilder. Disse kildene inkluderte bøker, veterinære lærebøker og anerkjente elektroniske ressurser.

Av de 200 utvalgte oppskrifter, Bare 9 gitt balansert ernæring I konsentrasjoner oppfyller minimumsstandardene for voksne hjørnetenner av foreningen av amerikanske fôrkontrolltjenestemenn. Av de 9 oppskriftene, Bare 5 ga voksne hunder med essensielle næringsstoffer I konsentrasjoner som møtte National Forskningsrådets minimumskrav.

Av denne grunn er det ekstremt viktig at hundeeiere tar denne oppgaven på alvor.

Jeg har gjort hjemmelaget hundemat måltider i nesten et tiår. Jeg er absolutt ikke en ekspert i hundens ernæring, men jeg har lært mye i de siste 10 årene. I dag deler jeg tre ting som jeg tror eiere må vite før du bytter til hjemmelaget hundemat.

Les også: Hvilke kosttilskudd du trenger for hjemmelaget hundemat

3 ting å vite før du bytter til hjemmelaget hundemat diett

3 ting å vite før du bytter til hjemmelaget hundemat diett

1. Rådfør deg med veterinæren eller hunden din

Det er helt avgjørende at du konsulterer en ekspert før du bytter hunden din til et hjemmelaget diett. Først vil de evaluere hunden din og hans medisinske historie. Deretter vil de hjelpe deg med å skape oppskrifter som vil møte alle hans ernæringsmessige behov.

Som mennesker, hunder er alle forskjellige. Hver hund har sin egen unike ernæringsmessige behov Basert på faktorer som:

  • alder
  • vekt
  • aktivitetsnivå
  • rase
  • helsetilstand

Du trenger å gjøre omfattende forskning og lære om de spesifikke ernæringsmessige behovene til hjørnetenner for å gjøre disse valgene selv. Hver hund har unike behov når det gjelder hvor mye protein, karbohydrater, fett, vitaminer og mineraler deres kropp trenger på en dag.

Det er også viktig å huske at hundens ernæringsmessige behov vil endres over tid. For eksempel vil en valp ha forskjellige ernæringsmessige behov enn en voksenhund. Hvis hunden din er diagnostisert med en helsetilstand, som leddgikt eller hjertesykdom, vil hans ernæringsmessige behov endres.

Av alle disse grunnene er det avgjørende at du jobber med en hunds ernæringsekspert for å skape hjemmelagde hundematoppskrifter som du spiser kjæledyret ditt. Du kan få ideer fra oppskrifter som du finner online, men en ekspert vil trolig anbefale at du erstatte visse ingredienser eller legg til kosttilskudd for å gjøre måltidet ernæringsmessig balansert.

De fleste hjemmelagde oppskrifter er ikke for langsiktig bruk

2. De fleste hjemmelagde oppskrifter er ikke for langsiktig bruk

Husk at de fleste hjemmelagde hundematoppskrifter er laget for et bestemt formål. De kan bli tatt vare på valpens ernæringsmessige behov, eldre hunder eller hunder med en viss helsetilstand. Det er hjemmelaget Oppskrifter for vekttap, hunder med fordøyelsesproblemer og mange andre spesifikke behov.

De fleste av disse oppskriftene anbefales ikke å bli matet langsiktig. Du må enten legge til kosttilskudd for å gjøre oppskriften ernæringsmessig balansert eller mate en rekke hjemmelagde oppskrifter for å gi hunden din alle næringsstoffene han krever. Andre, som oppskrifter for visse helsemessige forhold, bør bare mates i noen dager til hunden din føler deg bedre.

Du må jobbe med en ekspert for å lage en diett for kjæledyret ditt når du først begynner å mate hjemmelaget mat. Denne dietten vil utvikle seg over tid. Som hunden din aldre, endres hans aktivitetsnivå og hans helsemessige tilstand svinger, hans diett må også endres.

3. Mine hundematoppskrifter er bare et utgangspunkt

Som jeg sa før, på tidspunktet for denne skrivingen, er jeg ikke en sertifisert hundens ernæringsfysiolog. Oppskriftene jeg deler er bare et utgangspunkt. Du kan finne flere hundematoppskrifter andre steder som du tror at poochen din vil nyte og oppskrifter som passer ditt budsjett.

Ta disse oppskriftene til veterinæren din eller en hundens ernæringsfysiolog.

En Canine Nutrition Expert vil evaluere kjæledyret ditt basert på faktorene ovenfor og hjelpe deg med å imøtekomme oppskriftene til hundens behov. Oppskrifter kanskje være gode som det er, eller de trenger noen tweaks. En veterinær eller hund ernæringsfysiolog kan anbefale å legge til ekstra kosttilskudd, multi-vitaminer eller ekstra ingredienser for å gi din individuelle hund med næringsstoffene hans kropp trenger for å holde seg frisk og sterk.

Les neste: Hvor mye hjemmelaget hundemat å mate hunden din

Ønsker å dele dette?

De 3 tingene å vite før du bytter til hjemmelaget hundemat diett

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 3 Ting å vite før du bytter til hjemmelaget hundemat diett