Oppskrift: hjemmelaget vekttap hundemat

Å være overvektig er like farlig for hunden din som det er for deg. Vi vet risikoen for å være overvektige, men visste du at mange av risikoen for overvektige mennesker er de samme for overvektige kjæledyr? Hvis hunden din trenger å kaste noen få pund, dette hjemmelaget vekttap hundemat kan hjelpe.

Hjemmelaget vekttap Dog Food RecipeIfølge Forening for Pet Obesity Prevention, ca 54% av hundene i U.S. er overvektige eller overvektige. Dette tilsvarer ca 41.9 millioner hunder i dette landet alene som trenger å gå ned i vekt.

Nye data utgitt fra Landsomfattende - Den største leverandøren av helseforsikring for kjæledyr i USA - viser at mer enn $ 50 millioner i kjæledyr forsikringskrav ble innlevert i 2014 for sykdommer og helsemessige forhold knyttet til kjæledyr fedme. Det er en vekst på 10 prosent siden 2012!

Deres funn var basert på deres database med mer enn 550.000 forsikrede kjæledyr. De lanserte også detaljer om de 10 beste hundene, fedme-relaterte forholdene i 2014, som var (i rekkefølge):

  1. Leddgikt
  2. Blæreproblemer / Uti
  3. Lav skjoldbruskhormonproduksjon
  4. Leversykdom
  5. Revet ledbånd i kneet
  6. Diabetes
  7. Sykdommen i ryggraden
  8. Fettvekst
  9. Kronisk nyre sykdom
  10. Hjertefeil

Moralen i denne historien er at en overvektig hund er en usunn hund. Hvis du vil at kjæledyret ditt skal leve det lengste, sunneste livet mulig, må du hjelpe ham med å kaste den ekstra vekten. Spør din veterinær hvis dette hjemmelaget vekttap hundemat ville være en god løsning for hundens vektproblemer.

MER INFORMASJON: Hund Gut Microbiome Study - Hva forårsaker fedme hos hunder?

Hjemmelaget vekttap Dog Food Recipe

Hjemmelaget vekttap hundemat

Ingredienser

  • 3 pounds hele hvete makaroni
  • 2 pounds skinnfrie, benfrie kyllinglår
  • 1 pund bakken biff (minst 90% magert)
  • 1/2 pund kyllingelever
  • 1/2 pund biff hjerte
  • 1 egg hvit
  • 3.5 gram sardiner i vann
  • 1 pund brokkoli
  • 6.000 mg kalsium
  • 1 tsp. kelp måltid
  • 200 ius vitamin E (ca. 10 dråper)

Veibeskrivelse

Når hunden din spiser flere kalorier om en dag enn han brenner, fører det til vektøkning. Det er sunn fornuft, rett? Grunnen til at jeg nevner dette er fordi du kanskje bare trenger å justere delene du serverer din pooch eller øker mengden trening han får hver dag. Du kan bruke Commercial Vekttap Hundemat, Men hjemmelagde oppskrifter er like gode (hvis ikke bedre i noen tilfeller).

Før du bytter hunden din til et hjemmelaget vekttap hundemat, kontakt veterinæren din. De kan hjelpe deg med å avgjøre om en endring i kostholdet er nødvendig, eller det er bare et spørsmål om porsjonskontroll og en ekstra tur om kvelden.

Det er ca 4200 kcal i denne oppskriften, og den har 24 gram fett per 1000 kcal. Husk at serveringsstørrelsene nedenfor bare er en estimering. Din veterinær kan hjelpe deg med å bestemme riktig serveringsstørrelse for kjæledyret ditt, som alder, vekt, aktivitetsnivå og metabolisme er alle faktorer i å finne ut riktig beløp for å mate kjæledyret ditt hver dag.

Servering Hjemmelaget vekttap hundematstørrelser per dag er som følger:

  • 175 kcal for en 5-pund hund
  • 600 kcal for en 25 pund hund
  • 1000 kcal for en 50 pund hund
  • 1700 kcal for en 100 pund hund

Å gjøre dette hjemmelaget vekttap hundemat er ganske enkel. Start med å koke makaronien i henhold til instruksjonene på pakken. Du må også hogge og koke brokkoli. Mens det er matlaging, kutte kyllinglårene, kyllingelever og biffhjerte i bitt størrelse stykker for kjæledyret ditt.

Legg til hakkede proteinkilder til en stor skillet med bakken biff. Kok på middels varme til alt kjøttet er grundig tilberedt. Når kjøttet er helt tilberedt, legg til egghvite til skillet og kok i ca 2 minutter til egghviten er kokt gjennom.

Hjemmelaget vekttap hundematI en veldig stor mikseskål kombiner de kokte makaroni, kokte proteinkilder, sardiner, kokt brokkoli, kalsium, kelp måltid og vitamin E. Rør til alle ingrediensene er like blandet.

Oppbevar den resterende hjemmelaget vekttap hundemat i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 5 dager. Du kan også lage denne maten i bulkmengder og fryse den i opptil 3 måneder.

Les neste: Spør en veterinær - hvordan du legger en overvektig hund på en diett

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget vekttap hundemat