Student utviklet kjæledyr app bidrar til å holde hundene sunne

Student utviklet app bidrar til å holde hundene sunne

Pet fedme er en epidemi i USA. Faktisk, ifølge foreningen for pet fedme forebygging, er 54% av hundene og katter i USA overvektige eller overvektige. En gruppe studenter på Cornell University vet hvor alvorlig et problem med kjæledyr fedme er, og de bestemte seg for å skape en app for å hjelpe katt og hundeeiere til å kontrollere problemet.

Fedme er vanlig i kjæledyr i alle aldre, men det forekommer vanligvis i middelaldrende og eldre dyr. Det kan føre til mange alvorlige helseproblemer og er et problem som katt og hundeeiere trenger å ta veldig alvorlig. Fedme kan føre til hjerteproblemer, respiratoriske problemer, og i siste instans kan redusere kjæledyrets levetid.

I SLEKT: Hund Nutrition 101: Hvordan mate en hund

De fleste veterinærer vil snakke med pasientene om riktig kosthold for kjæledyret sitt. De vil gi dem tips om de beste matene og godbitene og også forklare delene som hunden deres skal serveres. Men mange kjæledyrseiere ber ikke om denne informasjonen fordi de ikke skjønner de er overfeeding.

IPhone-appen ble utviklet av studenter for å hjelpe til med å ta gjetningen ut av porsjonskontroll og få kjæledyret ditt til deres ideelle vekt. De kaller det Cupethealth, og det er tilgjengelig for $ 3.99 i iTunes Store. Det er distribuert av College of Veterinary Medicine på Cornell og Appen tillater kjæledyrseiere og omsorgspersoner å spore hva de fôrer dyret og hvor mye.

Student utviklet app bidrar til å holde hundene sunne

Brukere legger bare inn kjæledyrets daglige diett og legger merke til flere livsstilvariabler som kreves for at systemet skal finne ut passende antall kalorier at katten eller hunden skal spise hver dag. Etter at du har lagt inn alle dataene, vil appen fortelle kjæledyrets eier hvis de er overfeeding, underfeeding, eller de betjener riktig mengde mat.

I SLEKT: Hvor lenge bor hunder?

Appen leveres med en ferdig database med kjæledyr mat og bord mat. Brukere kan også legge inn flere matvarer som ikke er oppført også. Også, med klikk på en knapp kjæledyr eiere kan se diettforslag at appen anser passende for hundens rase, størrelse og alder.

Syv studenter i en datavitenskapsklasse på universitetet utviklet appen som er kompatibel med iPod touch, iPhone eller iPad. Det krever iOS 3.1.3 eller høyere. Gruppen samarbeidet med dr. Joe Wakshlag, en assisterende professor på veterinærhøgskolen, for å sikre at all medisinsk informasjon som tilbys i appen var nøyaktig.

Ikke bare fikk studentene kurs kreditt for sitt arbeid, men de kommer også til å dele i inntektene som genereres av appen.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Student utviklet kjæledyr app bidrar til å holde hundene sunne