Slimdoggy hjelper eiere med å holde hundene i topp helse

Slimdoggy hjelper eiere med å holde hundene i topp helse

Hunden fedme blir så stor av en epidemi som menneskelig fedme, og dessverre kan det forårsake mange av de samme negative helseeffektene i hunder som det gjør i mennesker. Fedme i hjørnetenner er knyttet til diabetes, slitasjegikt, hypothyroidisme, kardiopulmonal sykdom, hypertensjon og forskjellige andre helseproblemer. Å være overvektig kan ta år av hundens liv.

Av denne grunn, Slimdoggy CEO Steve Pelletier bestemte seg for å lage en nettside og smarttelefonapp som ville hjelpe hundens eiere spor og overvåke kjæledyrets helse. Pelletier og hans kone vedtok en gul lab, Jack, i 2012 som veide over 100 pund og var på Prozac. Det tok dem en stund, men de var i stand til å få Jacks vekt under kontroll og forvandle ham til et sunt og lykkelig kjæledyr uten bruk av reseptbelagte medisiner.

I SLEKT: Topp 10 beste Pet Apps for hundeeiere

Den slimdoggy-appen ble opprettet med Jack som den første casestudien, og åpenbart var det en stor suksess. Steve stod på bransjeledende forskning om kjæledyr helse og velvære for å lage appen. Hans team utførte omfattende forskning og konsultert med mange veterinærer for å avgrense metodene og sørge for at deres tilnærminger var lyd.

Teamet undersøkte også og samlet mat kalori teller og ingredienslister for nesten 2000 forskjellige hundemat og godbiter for hånd. De brukte informasjonen til å skape den mest omfattende hundematdatabasen som er tilgjengelig for forbrukerne med ingredienser og sammenligningsdata, slik at kjæledyrseiere virkelig kan undersøke hva de fôrer sine hunder.

De jobbet med teamet av veterinærer og veterinær paraprofessionals for å være sikker på at informasjonen de delte med kjæledyrseiere var nøyaktig. Selskapets nettside er full av nyttig informasjon for hundeeiere på hva de er for tiden mate sine hunder, Det som kan være bedre å mate hunden sin, hvordan å få hunden til å være mer aktiv, og mange flere tips og triks for å holde sine pooches lykkelige og sunne.

Slimdoggy hjelper eiere med å holde hundene i topp helse

Slimdoggy-appen lar ikke bare brukerne søke i databasen med mat og godbiter, men også legge til egendefinerte matvarer eller inngangsmat som ikke er inkludert i databasen; som inkluderer folk mat også. Det er også en "Auto Feed" -funksjon som lar deg sette opp normale fôringstider for å holde hunden din på en skikkelig timeplan.

I SLEKT: Ti beste anime med hunder

Appen vil også spore hundens aktivitet på tre måter. Den første er et generelt estimat basert på intensitetsnivået og gjennomsnittlig mengde aktivitetstid daglig. Den andre estimerer sitt aktivitetsnivå gjennom manuell oppføring av hundens daglige øvelse. Du kan velge aktivitetstype, varighet og avstand. Den tredje bruker telefonene dine GPS til å spore aktivitetstiden din og avstanden dekket.

Appen bruker deretter informasjonen til å gi deg en estimert, aktivitetsspesifikk kaloriforbrenning. Når du har lagt inn maten du matet hunden din og øvelsen han kom gjennom dagen, vil appen kunne fortelle deg om hunden din inntar for mye, ikke nok, eller akkurat den rette mengden kalorier. Mange kjæledyrseiere har allerede brukt appen vellykket for å hjelpe sine kjæledyr kaste vekt og bli sunnere.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Slimdoggy hjelper eiere med å holde hundene i topp helse