Familien din kan holde styr på hvem som feeds fido med denne nye appen

Familien din kan holde styr på hvem som feeds Fido med denne nye appen

Har du noen gang matet hunden din bare for å innse at noen andre i familien din allerede hadde gjort det også? Når ditt furrige familiemedlem gir deg de søte "Jeg er så sultne" øyne, er det umulig å fortelle om han allerede har spist, eller hvis han bare prøver å lure deg. Det er nå en app som gjør det lettere for familier å kommunisere med hverandre hva de allerede har gjort med kjæledyret sitt.

Designet for å være en husholdningshjelp, DogSync Er en oppgavehåndtering app som hjelper familier med å kommunisere og synkronisere aktiviteter som å gå, fôring og medisinering fido. Hvordan er det mulig å synkronisere virkelige aktiviteter? Enkel!

I SLEKT: Topp 10 beste Pet Apps for hundeeiere

Den grunnleggende rektor bak DogSync er at kjæledyr krever mye omsorg, og det kan bli komplisert når en hel husstand jobber sammen for å få jobben gjort. Folk glemmer å gjøre ting og glemmer å minne andre når ting allerede er gjort. Med DogSync, kan du umiddelbart legge til tidsstemplet fullførte oppgaver til appen for hele familien å se.

Familien din kan holde styr på hvem som feeds Fido med denne nye appen

Alle dine andre familiemedlemmer vil kunne se om og når oppgaven ble fullført, og de vil alle få en push-melding om aktiviteten også. Brukerne er i stand til å snu varslene av hvis de velger. Appen tillater også brukere å sende ut oppgavespørsmål, så mor eller pappa kan sende en forespørsel til barna sine for å gå hunden etter skolen.

Konkurransedyktige husholdninger vil bli imponert over Apps mest unike funksjon - en statistikkseksjon som viser hvilket familiemedlem som har gjort mest for hunden i den siste uken eller måneden. Appen er fortsatt i beta, men det har allerede 5000 brukere. Hver Gruppe av omsorgspersoner refereres til som en pakke, og DogSync-medstifter Ben Syne sier at de fleste brukere som har registrert seg og sluttet seg til en pakke, bruker appen på daglig basis.

I SLEKT: Topp 10 beste anime med hunder

Selskapet jobber med å legge til noen nye funksjoner, inkludert evnen til å sende bedårende hundefotografier til pakningsmedlemmene dine, og de rammer opp en inntektsmodell som vil være sentrert på matchende hundeeiere med produkter og tjenester. For eksempel vil appen kunne bruke kjæledyrets statistikk og tidligere fôringsplan for å avgjøre når det er på tide for noen i husstanden å kjøpe mer hundemat. Det vil også kunne anbefale bestemte merker basert på hundens behov.

Appen er for øyeblikket gratis å laste ned i IOS App Store, og det vil snart være tilgjengelig på Android-enheter.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Familien din kan holde styr på hvem som feeds fido med denne nye appen