Er dette slitesterkt ipod av kjæledyrsforsikring?

Er dette slitesterkt iPod av kjæledyrsforsikring

Alle som vet noe om virksomheten, vil fortelle deg at Apple vet hvordan man markedsfører produkter. iPhones, iPads, Apple-datamaskiner - det virker som alt som selskapet berører, blir til gull. Men har du noen gang stoppet å tenke på iPod og navlestrengen til iTunes? Apple brukte iPod-enheten til å tiltrekke seg folk til iTunes som til slutt vil bygge et pågående kundeforhold for selskapet. Nå prøver en bærbar enhet å gjøre det samme for kjæledyr forsikring.

Nesten halvparten av husstandene i U.S. ha en hund og mer enn 35% har en katt, men bare 2% av kjæledyrforeldrene har noen form for kjæledyrsforsikring. Noen kjæledyr eiere skjønner ikke at kjæledyr forsikring eksisterer, og mange som vet om det ikke skjønner hvor rimelig det kan være. Noen kjæledyr foreldre er forvirret av kjæledyret Forsikringsalternativer som er tilgjengelige for dem, og de er ikke sikre på om kostnaden er verdt dekningen de vil motta.

I SLEKT: Topp 10 beste Pet Apps for hundeeiere

Er dette slitesterkt iPod av kjæledyrsforsikring

Et nytt kjæledyrprodukt har nylig slått markedet som handler som en trojansk hest for å få kjæledyrforeldre til å registrere seg for forsikring for deres fido eller feline. Anthony Dubbaneh, Skaper og administrerende direktør i Nuzzle, mener at hans produkt kan endre måten hund og katteiere ser kjæledyrs helseforsikring. Enheten er en smart krage for dyr som gjør at eierne kan holde styr på deres plassering og aktivitetsnivå gjennom den medfølgende smarttelefonen appen.

Ikke bare vil appen hjelpe eiere sporer sitt kjæledyrs aktivitet, men det kan også hjelpe dem til å registrere seg for kjæledyrsforsikring med en rask trykk. Nuzzle er en vannbestandig Pet-tag som følger med en krage og kan også festes til hundens hund Eksisterende krage Hvis du velger det. Den inneholder en GPS-radio og noen enkle sensorer, slik at du kan holde styr på hunden din hele dagen. Appen lar deg sette opp en geofence perimeter, og det vil varsle deg når hunden din forlater det angitte området.

Nuzzle vil også registrere hundens aktivitetsnivå hele dagen. Hvis hans energinivå dips eller øker, vil du være oppmerksom på endringen og kan vurdere å konsultere veterinæren din. Taggen inneholder også en temperaturovervåkingsenhet dersom kjæledyret ditt blir overopphetet og en konsekvensdetekteringsenhet i tilfelle at kjæledyret ditt blir rammet av en bil. Det er mange lignende produkter på markedet akkurat nå, men nuzzle skiller seg ut fra mengden.

For det første er mange lignende enheter festet til kragen som de sender med, men Nuzzle gir kjæledyrseiere muligheten til å velge farge og stil krage som de foretrekker. Nuzzle er også spesielt designet med lettskiftbare batterier, og det er ingen månedlige avgifter for tjenesten. Du kan kjøpe enheten for rundt $ 150 og appen er gratis for brukere å laste ned. Den eneste månedlige avgiften vil komme fra å registrere seg for kjæledyrsforsikring.

Er dette slitesterkt iPod av kjæledyrsforsikring

I SLEKT: Topp 5 Best Dog CameraS for Pet Monitoring i 2015

Petforsikring er oftest markedsført gjennom direkte post akkurat nå, som ser ut som et annet stykke søppelpost og vanligvis kastet i søpla. Næringen trengte en måte å markedsføre kjæledyr forsikring som var overbevisende og original - Skriv inn Nuzzle. De markedsfører et nyttig produkt, og det åpner døren til en samtale om kjæledyrforsikring med forbrukere; Ikke bare noen forbrukere, deres nisjemarked - kjæledyrseiere.

Kreativ markedsføring som dette har potensial til å kjøre salg av Nuzzle gjennom taket og også utdanne flere hundeeiere om kjæledyr forsikring. Ved å parre to produkter sammen som begge er rettet mot dyrets helse, er det en fordel for begge sider. For ikke å nevne, utdanning av kjæledyr foreldre om fordelene med helseforsikring for følgesvenn, er en stor feat på egen hånd.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er dette slitesterkt ipod av kjæledyrsforsikring?