Er kjæledyr forsikring en klok investering for hundeoppdrettere?

Er kjæledyr forsikring en klok investering for hundeoppdrettere?

"For en god idé!"Utbrøt hver hunderoppdretter som kom over ideen om kjæledyrsforsikring for aller første gang. Spørsmålet her er; Gjør disse kjæledyroppdrettene forsikringer for kjæledyrene? Er forsikringer veldig funksjonelle og målrettet, og viktigst er det lurt å investere i dem?

La oss forstå historien om kjæledyrsforsikring og faktorene som påvirker behovet.

Hvorfor trenger hundeoppdrettere kjæledyr forsikring?

Kjæledyr forsikring så dagens lys for første gang I USA i år 1982 da det ble tilbudt Television Star Lassie (hunden). Dette ble snart veldig populært, og nesten alle på skjermen var å være forsikret. Forsikring for hjemmekino var så ikke så populært, men scenen har endret seg massivt nå. Forsikringsplanene ble deretter videreført for kjæledyrseiere og oppdrettere.

Noen av grunnene som påvirker flere og flere oppdrettere for å få kjæledyrsforsikring for sine hunder, er oppført her nedenfor.

Evolusjon av behandling

Det faktum at veterinærbehandlinger har diversifisert og utvidet i omfang, er en stor tommel på alle kjæledyroppdrettere der ute. Men det faktum at kostnadene ved disse behandlingene er skyrocketing, gjør det nødvendig for dem å velge kjæledyrsforsikring.

Mer viktigheten av kjæledyr

I motsetning til tider før, er kjæledyroppdrettere mye mer oppmerksomme på kjæledyrets helse, som lett har påvirket dem til å bosette seg for forsikringspolicyene. Pet oppdrettere har en tendens til å rase sunne hunder med godt temperament. Avl av sunne hunder vil resultere i sunne valper. Faktisk hevder oppdretterne valpene for å forberede dem til å være en familie kjæledyr.

Den revolusjonerende kjæledyrsforsikringsbransjen

Den vanlige lanseringen av bedre retningslinjer og forslag fra anerkjente selskaper har overbevist om mange kjæledyroppdrettere som kjæledyrsforsikring er veien å gå. Forsikringer Hold valpens liv sikret for livet.

Økende bevissthet

Med flere kjæledyr oppdrettere som forplikter seg til å forsikre helsen til sine kjæledyr på best mulig måte, er en generell bevissthet for kjæledyr forsikring spre over hele verden.

Stor markedsføring

Markedsføring har en stor rolle å spille i den svevende bevisstheten blant kjæledyroppdrettere. Dette er en av de mest innflytelsesrike faktorene for økningen i kjæledyrsforsikringspolicyer og reiser sunnere kjæledyr.

Til tross for disse store påvirkningene, er bare en mager del av den totale kjæledyrpopulasjonen i den vestlige verden forsikret. Spørsmålet fortsetter - gjør du eller trenger du ikke kjæledyr forsikring?

En liten evaluering av fordeler og ulemper ved å velge PET-forsikring vil hjelpe deg med å finne svaret ditt. Men før du dykker inn i en dialog med deg selv, Sammenlign hundforsikringsplanene.

hund forsikring infographic
Awesome Dog Insurance Infographic!

Fordelene med å kjøpe kjæledyr forsikring

Det er en rekke fordeler som du kan sette deg selv og kjæledyret ditt på mottakenden av ved å velge kjæledyrsforsikring.

Det lar deg velge pricier behandlinger

I tilfelle at hunden din er i plutselig behov for en avgjørende behandling som koster mye, er kjæledyrsforsikringen teppet som beskytter din økonomi? Kostbare terapier, for eksempel kjemoterapi, kirurgi, narkotikabehandling, etc, kan brenne et stort hull i lommen. Ved hjelp av kjæledyrsforsikring kan du velge alle disse behandlingene og andre som er dekket av politikken, umiddelbart. I tilfelle en familie kommer på å kjøpe en valp fra en oppdretter, kan kjæledyroppdretteren håndtere alle forsikringsplanene og papirene til familien.

Du betaler for bare det du trenger

Ikke alle kjæledyroppdrettere trenger samme politikk, siden ikke alle kjæledyr er i samme tilstand av helse. For et yngre kjæledyr, som passer og aktivt, kan du alltid velge en mindre premie, mens et eldre kjæledyr kan kreve en høyere premiepolicy. Å ha forsikring for kjæledyret helt fra starten vil sikre alle problemene, i stedet for å vente på riktig tid for å sikre dem. Sen forsikring kan ikke støtte de tidligere sykdommene i kjæledyrene.

Deductibles og Coinsurances

I motsetning til tidligere, tillater fremveksten av fradrag og medforsikringer kjæledyroppdrettere å tilpasse kjæledyrsforsikringen eid av dem. Dette gjør at du bare kan bosette seg for en bestemt dekning. Som kjæledyret blir eldre, vil frekvensen av kravene øke. Noen kjæledyrsforsikringsleverandører gir mulighet til å øke fradragsberettiget. Godkjente behandlingskostnader kan også redusere hele behandlingsmengden til en viss grad.

Ulemper med å kjøpe kjæledyr forsikring

Som proffene er det noen ulemper også som spekker kjæledyr forsikringsmarkedet, for eksempel - hvis du ikke velger klokt, kan du ende opp med å bruke mer på premium, enn hva du får tilbake til behandling; Også noen forsikringsselskaper kan nekte forsikring til alvorlig syke kjæledyr.

Det er viktig at du bruk din egen dømmekraft i saken. Pet oppdrettere er godt klar over hundens helsetilstand før de bestemmer seg for å få livsforsikring. Det hjelper dem med å spare penger og bruke det klokt, pluss det vil hjelpe kjæledyret til å føre til et mer sunt og velstående liv.

Om Denise Walton

Holder kompetanse innen kjæledyr trening, helse og velferd. For tiden jobber jeg i Pet Vet Animal Hospital i Houston, Texas. Jeg liker å jobbe med kjæledyr, trene dem for å gjøre alt fra triks, smidighet, lydighet og herding. Jeg elsker å hjelpe andre å lære å trene sine hunder og utvikle et positivt forhold til hverandre.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er kjæledyr forsikring en klok investering for hundeoppdrettere?