Dyrforsikring 101: hvordan finne riktig helseforsikringsplan for hunden din eller katt

Petforsikring har vokst i popularitet de siste årene, som veterinærregninger, som medisinske regninger for mennesker, vokser stadig mer kostbart. Men hva er kjæledyrsforsikring nøyaktig, og er det noe du bør vurdere for kjæledyret ditt?

Hva er kjæledyr forsikring?

Dyrforsikring er definert som en veterinærforsikringsplan som ligner på en helseforsikringsplan et menneske kan ha gjennom arbeidsgiveren eller gjennom Helsevesen.gov Helseforsikring Markedsplass (Les mer om Pet Healthcare i vår eksklusive "State of Pet Healthcare Report". Det fungerer på samme måte som en persons helseforsikringsplan, også: Som kjæledyrforelder betaler du en månedlig premie, og dersom kjæledyret ditt blir syk eller bli skadet, kan noen veterinærpleie dekkes av din kjæledyr forsikringsleverandør. Kjæledyr forsikring alternativer

Som menneskelig helseforsikring, vil kjæledyr forsikring ikke dekke alle kjæledyrets veterinære helsebehov. Vanligvis dekker disse planene ulykker og sykdommer, mens noen planer vil tillate deg å legge til dekning for forebyggende omsorg mot en ekstra kostnad. Ellers, men du er på kroken for vanlig forebyggende omsorg, som vaksinasjoner, årlige brønnskontroll og lignende. For dekket betingelser og behandlinger er kjæledyrseiere generelt pålagt å betale ut av lommen på forhånd og deretter sende inn krav til refusjon fra forsikringsleverandøren etter at tjenesten er gitt.

Hvordan fungerer kjæledyrsforsikring?

Kjæledyr forsikring er en fin måte å beskytte deg mot uforutsette, dyre veterinære regninger og utgifter. Men kjæledyrsforsikring fungerer annerledes enn forsikring for mennesker. Mange kjæledyr forsikringsleverandører og planer har mye til felles, men det er også mange forskjeller.

Lære mer om Hvordan fungerer kjæledyrsforsikring?

Hva betyr kjæledyrsforsikring?

Pet Health Insurance leveres med en munnfull ordforråd at du sannsynligvis gjenkjenner fra din egen helseforsikring, inkludert premier, deduksjoner, nivåer og copays. Og akkurat som helseforsikring for mennesker, har helseforsikring for kjæledyr også begrensninger på hva det vil og vil ikke dekke.

Lære mer om Hva betyr kjæledyrsforsikring?

Er kjæledyr forsikring verdt prisen?

Er kjæledyr forsikring verdt prisen, og er det noe hver kjæledyr eier bør kjøpe for sine kjæledyr? Vi spurte 30 dyreeksperter fra veterinærer, til kjæledyrbloggere, til kjæledyrsforsikringsprofessorer hvis kjæledyrsforsikring er verdt utgiften.

Se hva de sier: Er kjæledyr forsikring verdt prisen?

Typer av kjæledyr forsikringspolicyer

Et økende antall selskaper tilbyr kjæledyrforsikringsplaner, men ikke alle planene er de samme. Det betyr at du må gjøre noen sammenligning shopping for å finne riktig plan for kjæledyrets behov. Generelt er det noen primære typer kjæledyr forsikringsplaner tilgjengelig:

  • Ulykkesplaner: Disse planene gir dekning for behandling som kreves i tilfelle at kjæledyret ditt har en ulykke og lider av en skade. For eksempel kan disse planene dekke behandling for brannskader eller ødelagte bein. Ulykkesplan IKKE, Imidlertid dekker behandling relatert til sykdom.
  • Kjæledyrs velværeplaner: Disse planene tilbyr dekning for rutinemessige behandlinger og forebygging, inkludert årlige velværeeksaminer, vaksinasjoner og loppe og krysse forebyggende.
  • Tidsbegrenset politikk: Tidsbegrenset kjæledyr forsikringspolicyer vil dekke behandlingen opp til maksimalt dollarbeløp, for eksempel $ 1500, per tilstand og dekning for den tilstanden ender etter en angitt tidsperiode, for eksempel 12 måneder, hvorpå tilstanden er utelukket fra dekning. For eksempel, hvis kjæledyret ditt utvikler diabetes, vil en tidsbegrenset politikk dekke den første $ 1500 av behandlingen eller behandlingen i de første 12 månedene etter diagnosen, avhengig av hvilken som helst. På grunn av disse begrensningene, er tidsbegrensede planer ofte rimeligere enn mer omfattende retningslinjer.
  • Maksimal-nyttepolicyer: I likhet med tidsbegrenset politikk, er Maksimum-nyttepolicyer dekselet dollarbeløpet som planen vil dekke for en tilstand. Den primære forskjellen mellom de to er at det ikke er noen tidsbegrensning på dekning for en tilstand med en maksimal ytelsesplan - denne policyen vil fortsette å dekke behandlingen på ubestemt tid, til det maksimale dollarbeløpet er nådd.
  • Livstidspolitikk: Også kjent som dekket-for-livspolitikk, Livstidspolitikk er blant de mest omfattende kjæledyrsforsikringsplanene som er tilgjengelige. Som sådan er de også det dyreste alternativet. For kjæledyr som krever pågående behandling for kronisk sykdom eller dyre kirurgiske prosedyrer, er det en verdig investering. Men igjen har ingen en krystallkule (i det minste ikke en som faktisk lar oss se i fremtiden).

Fordeler med kjæledyrs helseforsikring

Som en hengiven kjæledyrforelder, vil du ha din kjære firbenet venn til å leve et langt og sunt liv. Men det er umulig å forutsi fremtiden, og dessverre utvikler mange kjæledyr til slutt kroniske forhold eller ende opp med utilsiktede skader. Behandling av disse forholdene og skader kan være ganske kostbare, spesielt hvis kjæledyret ditt krever regelmessig medisinering, kirurgi eller andre pågående behandlinger.

Det er en uheldig realitet som mange kjæledyrseiere står overfor når et elsket kjæledyr har en ulykke eller utvikler en sykdom som krever kostbar behandling. I noen tilfeller kan kjæledyr foreldre møte Vanskelig valg å sette sitt kjæledyr ned hvis de ikke har råd til en operasjon eller prosedyre som koster tusenvis av dollar. I disse situasjonene er kjæledyrsforsikringen virkelig en livredder, men det kan også være en budsjettbesparende for mindre alvorlige, men likevel dyre, veterinære behov.

I motsetning til menneskelig helseforsikring, som vanligvis begrenser mottakerens valg av helsepersonell, kan kjæledyrsforsikringsmottakere se veterinær av deres valg I de fleste tilfeller, så lenge leverandøren er riktig lisensiert.

Utfordringer for kjæledyr forsikring

Kjæledyr foreldre med kjæledyr som har eksisterende forhold, kan møte utfordringer som finner en kjæledyr forsikringsplan for deres kjæledyr. Mesteparten av tiden, vil en policy ekskludere dekning for forhold som kjæledyret ditt allerede er behandlet (eller for tiden under behandling) for. Mens du fortsatt skal kunne få forsikringsdekning, vær oppmerksom på at du er usannsynlig å finne en policy som vil dekke eventuelle kostnader knyttet til eksisterende forhold.

Forsikring av eldre kjæledyr kan også bevise utfordrende. I veterinærverdenen blir kjæledyr vanligvis betraktet som "geriatriske" når de når syv eller åtte år. Fordi eldre kjæledyr er mer sannsynlig å utvikle kroniske sykdommer som krever langsiktig behandling, vil forsikringspremier generelt være høyere enn de ville være for yngre dyr. Du kan også betale en høyere fradragsberettiget.

Dyrforsikring er sjelden omfattende, noe som betyr at kjæledyrseiere fortsatt er ansvarlige for noen kostnader, inkludert medbetalinger, fradrag og eventuelle kostnader som overstiger årlige eller levetidsmaksimum, eller maksimale dekningsgrenser for spesifikke forhold. Du vil fortsatt fortsatt være ansvarlig for en prosentandel av kostnadene påløpt etter fradragsberettiget, er oppfylt for de fleste kjæledyrsforsikringsplaner. Denne prosentandelen er vanligvis lav, rundt 10-30%, men.

Hvordan velge riktig kjæledyr forsikringsplan

Velge riktig kjæledyr forsikringsplan kan være kompleks. Som du ville hvis du valgte din egen helseforsikringsplan, må du nøye Undersøk dekningen som tilbys så vel som å forstå begrensningene. For eksempel vil du vite om politikken dekker ting som:

  • Konsultasjoner og eksamener
  • Laboratorietester
  • X-stråler, MRI og annen bildebehandling
  • Kirurgi og sykehusinnleggelser
  • Medisiner og andre forsyninger, som for eksempel bandasjer
  • Tannbehandlinger

Noen omfattende kjæledyr forsikringsplaner kan til og med tilby dekning for atferdsrådgivninger eller mat som kreves for et spesielt kosthold, forutsatt at det anbefales av veterinæren din som en del av en behandlingsplan for en dekket tilstand. Alternative terapier, som akupunktur eller massasje terapi, er også et alternativ under noen kjæledyr forsikringsplaner. Ikke-rutinemessige tannbehandlinger kan dekkes under noen retningslinjer, eller du må kanskje kjøpe en egen policy eller en "rytter" (en dekning tillegg til en ekstra avgift) for tanndekning. De fleste av disse planene dekker ikke rutinemessige rengjøringer, men kan dekke ikke-rutinemessige tjenester som ekstraksjoner.

Hva er kjæledyrsforsikring?

I tillegg kan enkelte kjæledyr forsikringsplaner dekke utilsiktet skade - skade forårsaket av kjæledyret ditt til en annen persons hjem eller eiendom. Disse retningslinjene vil vanligvis ikke dekke skade på din hjemme eller eiendom, og det er vanligvis andre utelukkelser, så vær sikker på at du forstår nøyaktig hva som er og ikke er dekket hvis du vurderer en slik plan.

I tillegg til å bestemme hvilke dekningsalternativer du vil ha og finne retningslinjer som tilbyr disse alternativene, bør du også vurdere medbetalinger (et beløp du trenger for å betale ut av lommen for en konsultasjon eller eksamen, eller for Dyrere prosedyrer) og deductibles (en del av kostnaden du trenger for å betale ut av lommen før forsikringen vil dekke gjenværende pris), så vel som Hvordan refusjon er bestemt. Å velge en høyere fradragsberettiget vil ofte resultere i en lavere månedlig premie, så det er verdt å veie din økonomi for å bestemme maksimumsbeløpet du komfortabelt kan betale.

Det er best å skaffe kjæledyr forsikring for et kjæledyr i ung alder. Dette resulterer i lavere premier og fradrag, og reduserer oddsen som kjæledyret ditt vil ha eksisterende forhold som vil bli utelukket fra dekning. Hvis du har kjæledyrsforsikring og kjæledyret ditt blir eldre, må du forny din eksisterende policy før den utløper. Ellers kan du møte høyere premier og andre kostnader når du forsøker å få ny dekning.

Hva er den beste kjæledyrsforsikringen?

Etter å ha utført omfattende forskning, her er vår toppvalg for det beste kjæledyrsforsikringsselskapet:


Embrace Pet Insurance Review
Lære mer
på Embrace Pet Insurance`s Secured Website

Gjennomsnittlig kundevurdering

4.6

Hva vi liker:
Valgfri velværeplan

Månedlig premieSå lavt som $ 10 for katter og $ 16 for hunder
Fradragsberettiget$ 200, $ 300, $ 500, $ 750, eller $ 1000
Fordeler grenser70%, 80% eller 90% av årlige kostnader
AldersbegrensningerSå ung som 6 uker og så gammel som 14 år

Besøk Embrace Pet Insurance Website eller få et tilbud for kjæledyr forsikring

Besøk forsikringsselskapets hjemmesideFå sitat

Vi valgte Omfavne kjæledyr forsikring Av en rekke grunner. For å lære mer og lese vår fulle anmeldelse her.

Du kan også se vår fulle liste over De 5 beste kjæledyrsforsikringsselskapene.

For mer topp kjæledyr forsikring plukker, sjekk ut:

  • Den rimeligste kjæledyrsforsikringen 
  • Den beste kjæledyrsforsikringen i New York City
  • Den beste kjæledyrsforsikringen i Massachusetts

Pet Insurance Company vurderinger

Vi har skapt dybdegående, informative vurderinger for de mest anerkjente kjæledyrsforsikringsleverandørene, som utforsker alt fra månedlige premier til total dekningsinformasjon.

Se hver av våre grundige vurderinger av alle kjæledyrsforsikringsselskaper nedenfor:

Populære produktanmeldelser fra kjæledyrlivet i dag:

Dr. Chyrle Bonk

Medisinsk anmelder

Dr. Chyrle Bonk

Dr. Chyrle Bonk tjente sin lege av veterinærmedisin fra Oregon State University. Chyrle har praktisert veterinærmedisin siden 2010. Hun jobber for tiden som en blandet dyr veterinær og rancher i en landlig by i Idaho. Når de ikke praktiserer, ranching eller skriving, bruker hun henne fritid med mannen sin og to små gutter et sted i Idaho-villmarken.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dyrforsikring 101: hvordan finne riktig helseforsikringsplan for hunden din eller katt