Hundes helseforsikring: trenger du virkelig det?

Undersøkelser viser at selv mange erfarne hundeeiere som har hatt å håndtere dyre veterinær regninger, kan unngå å abonnere på en helseforsikringsleverandør. Men er det en feil, eller en smart økonomisk beslutning?

Pet Health Insurance ble en stor bedrift de siste årene. Et økende antall hundeeiere abonnerer på forskjellige planer - noen med tilfredshet, andre med usikkerhet. Og mens denne sektoren har operert uten mye varsel fra regjeringen, heldigvis for kjæledyrseiere, lovgivere ser nå på bringe mer sammenheng og veiledning via kjæledyr forsikringsselskaper.

Avhengig av planen du velger, kan helseforsikring for hunder dekke både ulykker og standard helseproblemer, og kan velges fra en rekke budsjetter. Men om hundens helseforsikring faktisk er verdt det, for deg, avhenger av mange faktorer.

Les også: 19 tips for å velge den beste kjæledyrsforsikringsplanen

Hundes helseforsikring - Yay eller Nay?

Hvorfor er kjæledyrsforsikring så populær?

I de senere år har kjæledyrsforsikringer eksplodert i popularitet. Naphia rapporterte det Antall hunder og katter forsikret gikk opp til 2.43 millioner innen utgangen av 2018, som er en 17% vekst Fra året før. Men dette er ikke fordi kjæledyrseiere nå tenker mer om deres hunder; Den virkelige grunnen sannsynligvis gjemmer seg bak det faktum at Vet-avgifter har vært eskalerende med en hastighet som overskrider inflasjonen med 6-7 ganger.

Før du får din Pitchfork og mars til nærmeste Vet Clinic, merk at denne raske økningen i veterinæravgifter ikke er uten en grunn. Med nye teknologiske og medisinske fremskritt blir introdusert i veterinærfeltet hvert år, øker prisen på Pet Healthcare, akkurat som det gjør med menneskelig medisin.

I de fleste tilfeller forsøker dyrene bare å holde tritt med egne utgifter.

Alt som ikke er uten en oppside for våre hunder. Den mer avanserte veterinærpleie blir, jo mer tidligere uhelbredelige sykdommer, traumer og andre helseproblemer blir håndterbare. Antallet av kjæledyrheutanasia faller hvert år; Canine veterinærpleie blir enklere, raskere og mer overkommelig.

Derfor, Prisene går opp, og det er et problem for mange eiere.

Mange mennesker har ikke $ 10.000 det koster for en hunds kirurgi, og deres alternativer er begrenset. Du må enten låne penger eller gjøre den vanskelige beslutningen om å få hunden din euthanized.

Det er her hundenes helseforsikring blir en nødvendighet.

Imidlertid er det bare den eneste siden av spørsmålet, for om vi liker det eller ikke, kjæledyrsforsikring er ikke Miracle Solution forsikringsselskapene vil at du skal tenke. For å komme til det, la oss først gå over de forskjellige typer hundes helseforsikring som er der ute.

Fire typer kjæledyr forsikring for hunder

Kjæledyr forsikring jargong kan være forvirrende, så la oss bryte det hele ned. Det kan generelt oppsummeres i 4 forskjellige kategorier.

1. Ulykker-eneste plan

Den mest grunnleggende typen hundes helseforsikring, "bare ulykker" er også det billigste alternativet - vanligvis rundt $ 50 / måned, Avhengig av forsikringsleverandøren og noen andre faktorer. Som navnet antyder, dekker denne forsikringen alle typer ulykker som kan skje med hunden din utendørs eller innendørs.

Noen retningslinjer dekker også sykdommer som kan være resultat av en ulykke, men du må undersøke hver politikk individuelt for å være sikker. Denne typen hunds helseforsikring er bra for kjæledyr som trenger å gå ut mye, spesielt hvis de gjør mye kjører off-leash.

Hvis hunden din er ganske sunn og har lav sjanse for sykdommer, genetiske mangler og andre ikke-utilsiktede sykdommer, kan denne typen forsikring være gunstig, siden det gir deg mye mental komfort og et sikkerhetsnett, Skulle noe uventet skje. Kostnadsfritt, det har en knapt merkbar pris (minst i forhold til andre planer).

Denne forsikringen har en øvre grense. Når det er overskredet, må du dekke resten av veterinærene selv. Hvis du setter denne grensen i en rimelig høyde, men så sjelden, vil dette bare bli et problem.

2. Tidsbegrenset plan

Pet forsikringer som disse dekker ikke bare ulykker, men også et bredt spekter av sykdommer og sykdommer. De er fortsatt relativt billige fordi de også har flere forhold.

For det første har de en tidsbegrensning. Vanligvis er denne fristen 12 måneder, og derfor blir disse forsikringene ofte referert til som "12 måneders forsikringer."Etter 12 måneder har gått siden diagnosen av hundens tilstand, vil forsikringen ikke lenger dekke kostnadene for tilstanden.

Fra det tidspunktet vil det bli vurdert som "en eksisterende tilstand" og til og med betaler for 12 flere måneders forsikring, vil ikke forandre det. På grunn av det er tiden Limited Dog Health Insurance ikke bra for livslang forhold som diabetes, som må behandles kontinuerlig i årevis, og kan koste opp til $ 100 per måned for insulin og andre behandlinger.

Husk at fristen er per tilstand. Det faktum at 12 måneder har gått og forsikringen vil ikke lenger dekke hundens diabetes, betyr ikke at det ikke vil dekke andre helseproblemer.

Som alle andre kjæledyr forsikringsplaner, dette også har en øvre midler grense. Når grensen er overskredet, selv om 12 måneder ikke har passert ennå, må du betale for resten av veterinærene selv. En tidsbegrenset hunds helseforsikring koster mer enn en "-00-° C-politikk, men forblir vanligvis under 3-sifrene merket.

3. Maksimal ytelsesplan

Denne typen hunds helseforsikring ligner den begrensede forsikringen, bare det har ingen tidsbegrensning. Det har fortsatt en fondgrense og fondets grense er fortsatt "per tilstand".

Hvis fondets grense er nådd for en viss tilstand, vil forsikringsselskapet starte med hensyn til tilstanden som "eksisterende" igjen, og du vil være på egen hånd (men i det minste vil ikke være en bekymring).

Hvis et bestemt helseproblem trenger 18 eller 24 måneder for å bli tatt vare på, og du har satt fondgrensen til et høyt nok punkt, kan forsikringer som denne kan være akkurat det du leter etter.

Det er dyrere enn de to foregående alternativene, som lett går over $ 100 / mo. Det er imidlertid fortsatt ikke den dyreste typen hundforsikring du kan få.

4. Livslang hund helseforsikring

Denne typen kjæledyr forsikring er den dyreste, men gir deg mye mer sikkerhet og fleksibilitet. Den dekker veterinæravgifter for nesten alle ikke-eksisterende forhold frem til et bestemt punkt hvert år. Også, hvis du fornyer politikken, vil det gi deg samme mengde dekning det følgende året også.

Med denne typen politikk, spiller det ingen rolle hvor lenge en behandling kan ta. Selv om det er en livslang behandling (e.G. diabetes), du vil bli dekket så lenge politikken din er betalt oppdatert.

Hvis den årlige grensen er nådd, må du dekke resten til neste års syklus begynner.

Ganske dyrt alternativ, avhengig av selskapet du kjøper denne forsikringen gjennom, Det kan koste nord for $ 200 per måned. En mulig ulempe av livslang forsikringen for hunder er at når det kommer tid til å forny retningslinjene, kan selskapet revurdere hundens sak og slå deg ned, eller øke kostnaden.

Hvor mye koster hundenes helseforsikring?

Som med andre typer forsikring, er kjæledyrsforsikring også avhengig av et bredt spekter av faktorer. Noen av disse variablene inkluderer:

Rase. Noen raser er generelt sunnere enn andre, som kan ha en drastisk effekt på forsikringskostnaden.

Alder. Som regel, jo eldre hunden er, jo høyere forsikringsprisen vil også være.

Kjønn. Avhengig av rasen, kan det mannlige eller kvinnelige kjønn være mer utsatt for sykdommer.

Eksisterende og / eller genetiske forhold. Disse problemene vil også støte på prisen på hundens helseforsikring. Faktisk, i de mer alvorlige tilfellene, kan du enkelt slås ned.

Tidligere helseproblemer. Disse kan selvsagt også resultere i økt pris eller avslag.

Er hunden sterilisert? Hvis hunden din er spayed eller neutered, vil det koste deg mindre for hundens helseforsikring.

Livsstil. Bor hunden innendørs eller i en hage? Hvor mye tid bruker han utenfor? Hvor mye trening får han, og hvilken type aktiviteter gjør han?Vanligvis er den sikrere hundens livsstil, jo mer tolerable prisen kommer til å bli.

Hvor bor du? Forskjellen fra land til land er åpenbart, men det er også en forskjell mellom å bo i byen og i landet. Hunder som bor i byen er mye mer utsatt for både ulykker og sykdommer, dermed de mye høyere forsikringsprisene.

Og så videre. Som med menneskelige forsikringer, er det risikoen for det aktuelle tilfellet, desto høyere er forsikringsprisen. Nå som vi har dekket grunnleggende, la oss oppsummere fordeler og ulemper med å betale for en hunds helseforsikringsplan, og se hvor vi ender opp.

Fordeler med kjæledyr forsikring

Fordeler med Hundes helseforsikringForsikre hunden din kan spare deg for mye penger i det lange løp. Selv om FIDO har levd et helt uhellfritt og sykdomsfritt liv så langt, kan ting alltid skje.

Statistisk sett er hundulykker og sykdommer ganske vanlig, spesielt i byområder. Og med de stadig stigende veterinæravgiftene kan du finne deg selv i en situasjon der hendene dine er bundet.

En gjennomsnittlig veitrafikkulykke for hunder slutter vanligvis å koste over $ 500-600, ofte går utover $ 1000. Noe mer seriøst som hip dysplasi i en hund kan nå virkelig svimlende mengder av $ 4000- $ 5000 og mer, avhengig av spesifikasjonene.

I tillegg er det pågående sykdommer hos hunder, som diabetes, som kan koster opptil $ 100 per måned Hver måned så lenge hunden din er i live. Og la oss ikke glemme noe som kreft, som lett kan nå et 5-sifret prisklasse.

Statistisk sett har eiere av forsikrede hunder en tendens til å gjøre en mye bedre jobb ved å ta vare på sine kjæledyr. Dette er ikke så mye på grunn av at de er mer ansvarlige, men bare på grunn av det faktum at hvis kjæledyret ditt er forsikret, har du ytterligere incitament til å få mest mulig ut av forsikringen.

Mye & # 8220; bare ulykker "forsikringsplaner er ikke for dyre og kan være Så lavt som $ 20- $ 30 / mo under de rette forholdene. Hvis du tar hunden din ute ofte nok, hvis du lar dem løpe uten snor, kan $ 20-30 per måned være ditt sikkerhetsnett.

Ulemper med kjæledyr forsikring

Prisen er åpenbart den største ulempen for hundens helseforsikring. De fleste kjæledyrsforsikringer er ikke billige, spesielt hvis du går for en premium dekning med en livslang forsikring. Tatt i betraktning at du aldri kan bruke den, på slutten av dagen, vil du ende opp med å gi penger til et forsikringsselskap og få ingenting i retur, annet enn noe fred i sinnet.

Du må også vurdere refusjonsmodellen til forsikringsselskapet. Mange ganger vil du bli pålagt å Betal veterinæren selv, og forsikringsselskapet vil bare refundere deg etterpå. Det kan høres alt bra og godt i begynnelsen, men hva skjer hvis du ikke har nok penger til å betale veterinæren?

Forsikringsselskapet vil ikke betale regningen direkte. De vil bare vente på at du skal betale det først, så du må fortsatt få et lån. Pluss, hvis du har penger til å betale regningen, må du ofte lure på, hvorfor trenger du hunds helseforsikring i utgangspunktet.

Noen forsikringsselskaper har en tendens til å benytte seg av ekkel triks til Charge mer og mer penger. En veldig vanlig modell (spesielt med livslang forsikringer) er å øke prisen drastisk hvert år, da hunden blir eldre.

Dette kan ofte føre kjæledyrseieren til et dilemma. Får du å gi selskapet mer og mer penger, selv om hunden din har vært helt sunn så langt, eller avslutter du forsikringen og risikoen går gjennom hundens senere år uten det?

Som med alle andre forsikringer, vil kjæledyrsforsikringsselskaper også prøve å vri seg ut av enhver situasjon og Se etter mulig smutthull for ikke å betale deg. På samme måte kan forsikringsselskaper nekte å fornye selv en livslang forsikring hvis de bestemmer seg for at hunden nå har en høyere risiko for helseproblemer. Mens dette er deres rett, slår det litt "livslang" ide om hundens helseforsikring.

For å konkludereHundes helseforsikring - Finner din Fido virkelig det

Vi ønsker alle at det var en slags en gigantisk database som samlet informasjonen om alle kjæledyrsforsikringene der ute, så vel som på alle usikrede kjæledyr, knuste tallene, og ga et "ja eller nei" svar på spørsmålet "er Hundes helseforsikring verdt det?"

Dessverre eksisterer ikke slik detaljert statistikk, så vi er igjen for å gjøre opp våre egne tanker. Men hvis vi måtte tegne noen konklusjon for å dele med deg, er det her:

Først, Rådfør deg med veterinæren din. Fortrinnsvis, med mer enn en veterinær. Spør dem om hundens raseens generelle helse, er det en høyere risiko rase, er det lavere risiko, etc. Du kan også spørre veterinæren hva de vil si er gjennomsnittet en klient betaler dem per år, slik at du kan ha en ide om hvor mye du vil betale for forsikring og hvor mye du vil at den skal dekke.

NESTE, Snakk med flere forsikringsselskaper og se hvilke priser de kan tilby deg. Avhengig av selskapet, kan du få noen ganske forskjellige priser. Ikke glem å spørre om selskapene selv også.

I tillegg, Tenk på budsjettet ditt. Er du komfortabel med det? Hvis i morgen din hund kommer i en ulykke, vil du være i stand til å ta vare på det selv? Hvis ja, trenger du faktisk en forsikring for noe annet enn de mulige verste scenariene (som er ganske usannsynlig)?

Disse spørsmålene skal lede deg til svaret som er best for deg budsjett-klok, og best for hunden din helsevis. Vi ville ikke pålegge vårt eget svar på deg, siden dette er et helt subjektivt materiale.

Til slutt, om forsikringen kommer til å være økonomisk verdt det eller ikke for deg bare Avhenger av sjansen. Det avhenger også av om det kommer til å gi deg litt trygghet eller ikke. Noen ganger bare å vite at du har det sikkerhetsnettet i tilfelle en nødsituasjon, er det helt verdt det.

Hvordan velge den beste hundenes helseforsikring?

Trenger noen råd om hvordan du velger kjæledyrs helseforsikring for hunden din? Her er en infografisk med noen tips om hva du skal være oppmerksom på to, og sammenligning av de mest populære kjæledyrs helseforsikringsleverandører i USA og Canada.

Pet Health Insurance Tips

Som denne infografiske? Spre ordet! Del det på nettstedet ditt:

Vennligst inkludere attribution med denne grafikken.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hundes helseforsikring: trenger du virkelig det?