Embrace pet insurance review: fordeler, dekning, kostnader og totalverdi

Å ha et syk kjæledyr kan være en hjerteskjærende opplevelse, og monterings veterinærene legger bare til en kjæledyrs eierens angst. Tatt i betraktning at 50% av alle hundene over 10 år vil utvikle kreft og 60% av hundene over 9 vil utvikle hjerteproblemer, det er sannsynlig at din hundesituasjon trenger veterinærpleie på et tidspunkt. I dette Embrace Pet Insurance Anmeldelser Round-up vil vi dekke fordelene, dekning og kostnaden for denne kjæledyrsforsikringsplanen.

Å ha forsikring for hunden din kan gi deg litt ekstra trygghet under en forsøkstid. Selv om et nytt konsept til amerikanske hundeeiere (bare 1% har for tiden forsikring For deres kjæledyr) har forsikringen blitt stadig mer vanlig som opsjonene for behandlinger, operasjoner og medisiner har fortsatt å ekspandere.

Som medisinsk teknologi øker, så gjør det også veterinær regninger. Av denne grunn har kjæledyrsforsikring begynt å bli uunnværlig for omsorgsfulle eiere.

Embrace Pet Insurance er en måte å holde hunden din beskyttet i tilfelle ulykke eller sykdom. Dette Embrace Pet Insurance Anmeldelser vil vise deg at deres planer er tilpassbare, så du kan velge hva som er best for kjæledyrets behov og budsjett. Embrace gjør kjæledyrsforsikring mer tilgjengelig enn noensinne for hver hundeforeldre og fortsetter å utvide begge tilbudene og brukervennligheten.

Vi kastet gjennom hundrevis av Embrace Pet Forsikring vurderinger for å finne ut hva hundeiere virkelig ting om deres dekning, planer og den samlede verdien av denne forsikringen. Er det verdt de månedlige premiene? La oss finne ut!

I SLEKT: 19 tips for å plukke den beste kjæledyrsforsikringsplanen [infografisk]

Embrace Pet Insurance Anmeldelser
Fordeler, dekning, kostnader og verdi

Embrace Pet Insurance Review

Et overblikk

Embrace ble grunnlagt i 2003 av Laura Bennett (som også skjer for å være den første Pet Actuary i Amerika) og Alex Krooglik med en prisvinnende ide på Wharton Business Plan Competition. Både Bennett og Krooglik er innvandrere fra henholdsvis Storbritannia og Australia, hvor kjæledyrsforsikring er mye mer vanlig (nær 25% av kjæledyrseiere i Storbritannia har forsikring, til sammenligning).

Å se muligheten her i Amerika, begynte de å bygge sitt eget kjæledyr forsikringsselskap. I 2006 solgte omfavnet sin første politikk. Omfavne har fortsatt å vokse eksponentielt, og fra og med juni 2017 dekker 100.000 hunder og katter, noe som gjør den til en av de største kjæledyrsforsikringsselskapene i USA.

Omfavne er tegnet av American Modern Home Insurance Company og American Southern Home Insurance Company i Florida. Det har også samarbeidet med de væpnede styrkene for å dekke militære medlemmers kjæledyr. Som de fortsetter å utvide, gjør det også tilbud, rabatter og fordeler.

Fleksible planer for dine behov

Informasjon fra Embrace Pet Forsikringsanmeldelser er flott, men hvis selskapet ikke tilbyr en plan som vil tilfredsstille dine behov, vil det ikke være noe som helst hvor bra verdien er. Hovedstyrken til Embrace Insurance er dens fleksibilitet i dekning.

De tilbyr en hovedpakke for ulykke og sykdom og eiere kan velge mellom ulike maksimum og fradrag som passer til budsjettet ditt. Det er en $ 5000, $ 10.000 og $ 15.000 maksimum og $ 100, $ 200, $ 300, $ 500, og $ 1000 årlig fradragsberettiget. Også refusjoner varierer basert på hva du velger, fra 65%, 80% og 90%.

Omfavne Grunnleggende plan Inkluderer et imponerende utvalg av utgifter, inkludert:

  • Ras-spesifikke forhold
  • Diagnostisk testing
  • Sykehusinnleggelse
  • Kirurgi
  • Eksamen avgifter
  • Nød- og spesialforsyning
  • X-stråler og ultralyd
  • Behavioral terapi
  • Alternative terapier
  • Kroniske og medfødte forhold

Ikke bare dekker denne politikken tradisjonell medisinsk behandling, men også holistiske. Spesielt når det gjelder smertebehandling, kan det være nødvendig å ha holistiske behandlinger som kan være kostbare. Å kunne ha fleksibilitet i behandlingen gjør, omfavne et attraktivt valg.

Embrace`s fleksibilitet for mer dekning betyr at du kan få mer brukt ut av forsikringen din og spare penger.

Hvis kjæledyret ditt krever mer dekning, tilbyr Embrace flere pakker, for eksempel velvære dekning. I deres ekstra velværebelønninger, du kan ha:

  • Vaksinasjoner
  • Spaying / neutering
  • Wellness Check-ups
  • Mikrochipping
  • Reseptbelagt diettmat
  • Ernæringsmessige kosttilskudd
  • Lydighetstrening
  • Anestetiske tenner rengjøring
  • Grooming
  • Nagelklipping
  • PET Aktivitetsmonitorer
  • Kremering / begravelse

Velværebelønningene dekker ulike forebyggende prosedyrer, operasjoner og medisiner i tillegg til de ovennevnte tjenestene. Mange av prosedyrene dekket, som for eksempel tenner rengjøring, vil bidra til å beskytte kjæledyrets helse i det lange løp. De fleste eiere er nølende med å gjøre dem, men på grunn av den opprinnelige prisen.

Mange Embrace Pet Insurance-vurderinger sier at eiere bare var i stand til å få disse velværeprosedyrene gjort fordi de hadde forsikring for å dekke kostnadene. Å ha det dekket i en forsikring, betyr ikke bare et sunnere, lykkeligere kjæledyr, men sparer også kostbar behandling i det lange løp.

Anbefalt: Den ultimate guiden til kjæledyrsforsikring

Rabatter og belønninger

Et annet positivt aspekt som er nevnt i Embrace Pet Insurance Reviews, er deres ulike rabatter og belønninger. Embrace tilbyr en $ 50 kreditt mot din egenandel for hvert år som du ikke trenger å bruke forsikring. De vil fravike din egenandel hvis du går nok år uten å sende inn et krav, og denne rabatten belønnes for alle medlemmer, uansett politikken.

Embrace gir også rabatter, inkludert en 5% rabatt for spaying eller qualring Veteraner.

Det er også en 5% rabatt som tilbys i deres Pennhip Program. De sjekker for hip dysplasi og tilbyr rabatten til hunder som møter deres bilaterale score cutoff.

Det er også mulig for arbeidsgivere å tilby omfavne forsikring til sine ansatte til en rabatt. Embrace tilbyr flere rabatter enn det typiske kjæledyrsforsikringsselskapet, så det er verdt å vurdere.

Administrere retningslinjene dine

På grunn av Embrace størrelse og innovasjon, har de også gjort styring av kjæledyr forsikring enklere enn noensinne. I 2015 lanserte de Myembace. Det er en online kundeportal som gjør det mulig for eiere å endre og oppdatere sin policy, sende inn og sjekke på krav, og administrere sine betalinger andrebursinger.

De tilbyr også en tjeneste som heter Vetlive, Hvor noen policyholder kan spørre en av deres lisensierte veterinærer Eventuelle spørsmål 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Det er gratis for alle, og kan også nås online. Embrace`s online-tilstedeværelse gjør deres politikk enda mer å tiltrekke seg for deres brukervennlighet.

Å få et tilbud fra Embrace er også en brukervennlig prosess. Det kan gjøres online eller over telefonen og fullført innen få minutter. Alt det tar, er å fylle ut informasjon om kjæledyret ditt (for eksempel navn, rase, kjønn og fødselsdato), og svare på noen spørsmål for å se om du kvalifiserer for noen av deres rabatter.

Derfra velger du antall kjæledyr du vil ha dekket (pluss det samme ovenfor informasjon om eventuelle ekstra kjæledyr) og nivået på dekning du vil ha for hver enkelt. Etter å ha fylt ut fakturering og personlig informasjon, er du ferdig.

Det er representanter å snakke med hvis du trenger hjelp til enhver tid, og informasjonen din kan bli lagret hvis du bestemmer deg for å få forsikring senere. Med hvor enkelt det er å få et nøyaktig sitat, er det egentlig ingen grunn til ikke å se på Embrace forsikring.

Til slutt er det ingen levetidsgrense for hvor mye de skal dekke. De belaster også noen engangs- eller serviceavgifter, så du vet nøyaktig hva du betaler for på forhånd med ingen overraskelser.

MER: 3 leverandører av beste forsikringsplaner for hunder

Ting å huske på før du kjøper en plan

En av de viktigste ulempene som er nevnt i Embrace Pet Forsikringsanmeldelser er dens mangel på reseptbelagte dekning. Vanligvis dekker de fleste kjæledyrsforsikringsselskaper resept, noe som er en kostbar utgift de fleste kjæledyrseiere vil pådra seg på et tidspunkt i sitt kjæledyrs liv. Ikke å ha det dekket vil trolig være en ekstra økonomisk byrde på eiere som allerede betaler for forsikring.

Embrace tilbyr reseptbelagte dekning mot en ekstra kostnad. Fordi det ikke er automatisk, kan eiere oppdage at de ender med å måtte betale mer enn forventet å legge til denne dekningen, som de fleste forsikringsselskaper vurderer en grunnkostnad. Det er imidlertid noen eiere som ikke trenger eller ønsker medisiner for sine kjæledyr, som de som liker mer Holistiske alternativer for sine kjæledyr, så det kan ikke være en ulempe for dem.

Selv om dekning beskytter kjæledyret ditt for et ubegrenset beløp over hans levetid, er det ikke noe alternativ for ubegrenset dekning i et gitt år. Den høyeste mengden dekning er for $ 15.000, som vanligvis er mer enn nok for en hund. Så, for de fleste eiere som ikke er et problem.

En annen ulempe som noen forbrukere noterte i Embrace Pet Insurance Reviews er dens kundeservice telefon timer. Basert i Ohio, er de ikke alltid tilgjengelige for eiere i forskjellige tidssoner og med begrensede timer.

Det er også ingen live chat online, så hvis du ikke kan kontakte telefonen, må du nå dem via e-post. Det meste av informasjonen (og til og med kundeservice selv) kan nås online, men dette ulempe kan ofte unngås for de fleste kjæledyrseiere.

Husk også det som omfavner bare dekker hunder i alderen 14 og under. Det ser ut til å være en vanlig klage fra eiere over hva som kvalifiserer som en eksisterende tilstand i deres kjæledyr. For eksempel, hvis et kjæledyr har en kneskade før dekning, så vil eventuelle fremtidige kneekomplikasjoner, selv om det var et kne som ikke hadde noen tidligere problemer, ikke dekkes.

Det er viktig, da, for en eier for å få tilgang til hundens behov før du får forsikring. Hvis hunden din er eldre og allerede har mange helseproblemer, kan de ikke være dekket for så mye som en yngre hund eller valp.

Når det gjelder pris sammenligning, har omfavnelse ha mer en premium prislapp enn andre kjæledyr forsikringer. Imidlertid tilbyr omfavnelsen mer dekning og trygghet for eiere. For mange eiere finner de den ekstra tilbrakt hver måned vel verdt det i å sikre at kjæledyret hans er tatt vare på godt når de trenger det.

Embrace Pet Insurance Anmeldelser
Er det verdt det?

The Embrace Pet Insurance AnmeldelserEnhver kjæledyr forsikring er et smart alternativ for en omsorgsfull, moderne budsjettbevisst eier. Ikke å være i stand til å ta vare på kjæledyret ditt på grunn av økonomi, eller finne deg selv i gjeld på grunn av en uventet ulykke eller sykdom kan veie tungt på de fleste hundeeiere. Kjøpeforsikring for kjæledyret ditt er en fin måte å forbedre langsiktig helse og beskytte deg økonomisk.

Når det gjelder forskjellig kjæledyrforsikring, er Embrace et anerkjent selskap med verdifulle alternativer, rimelige kostnader og kjæledyrvennlige planer. Andre Embrace Pet Forsikringsanmeldelser er ganske klare når de sier det er et utmerket alternativ for de fleste kjæledyrseiere også. Selskapets omfattende dekning gir eiere flere rabatter enn den typiske planen og kan ikke bare hjelpe når kjæledyret ditt er syk, men har muligheter for å holde kjæledyret ditt sunt for å hindre alvorlig sykdom.

Les neste: 19 tips for å plukke den beste kjæledyrsforsikringsplanen [infografisk]

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Embrace pet insurance review: fordeler, dekning, kostnader og totalverdi