Kjæledyr forsikring vs. Pet savings account: hvilken er bedre for deg?

Pet-eiere forventer rutinemessige kostnader for veterinærbesøk. Det som vanligvis tar dem av vakt er en uventet kjæledyrsituasjon eller sykdom. Kjæledyr forsikring og en kjæledyr sparekonto kan hjelpe med det, men som er bedre, og trenger du til og med å investere i en av dem?

Kjæledyr forsikring vs kjæledyr sparekonto - hvilken er bedre for degFor eksempel er en av de vanligste helseproblemene hunden som spiser uspiselige ting. Valper er beryktet for å spise gjenstander som ikke faller i matkategorien. Hårband, undertøy, og til og med hele tennisballene er raske til å goble opp av lekne valper. Selv et lite hårbånd kan forårsake omfattende skade på en hunds indre organer. De fleste ganger når en hund svelger en fremmed objekt kirurgi er et nødvendig.

Omfavne kjæledyr forsikring Estimater Veterinærkostnaden for kirurgisk fjerning av et svelget objekt mellom $ 1600 til $ 4,300. Selv uten kirurgi, kostnadene for valpen å spise hans favoritt leketøy kan fortsatt være mellom $ 300 til $ 1200.

Hva er kjæledyr forsikring?

Petforsikring ligner din helseforsikring, men for kjæledyret ditt. Du velger en forsikringsplan som passer best til kjæledyrets behov. Meld deg på den valgte planen, gjør månedlige betalinger, og fortsett å bruke kjæledyrets veterinær som vanlig. Menneskehelseforsikring og kjæledyrforsikring deler noen av de samme kravene, for eksempel premieutbetalinger, fradrag og arkiveringskrav.

Å ha kjæledyret ditt dekket av kjæledyrsforsikring, er også forskjellig fra vår helseforsikring på andre måter. For eksempel trenger de fleste veterinærer deg til å betale hele regningen når de gir en tjeneste til kjæledyret ditt, med mindre veterinæren godtar å holde regningen til du legger inn kjæledyrsforsikringskravet. Deretter gjør du et krav om nevnte beløp og kjæledyr forsikringsselskap refunderer deg for kostnaden for regningen.

Hva betyr kjæledyrsforsikring?

Pet Health Insurance TipsPetforsikringsselskaper satte sine egne regler om hva deres planer vil dekke. Hva de dekker er også basert på hvilken spesifikk plan du valgte.

De fleste kjæledyr forsikringsplaner vil dekke følgende grunnleggende under deres planer:

  • Veterinære eksamensavgifter
  • Diagnostiske behandlinger
  • Reseptbelagte medisiner
  • Imagining (MR, ultralyd, røntgen, etc.)
  • Kirurgi

Det er mange hensyn som skal gjøres før du velger den rette kjæledyrsforsikringsplanen, og du kan se Den fulle veiledningen her.

Hvor mye koster kjæledyr forsikring?

Kostnaden for kjæledyrsforsikring varierer. Det er noen få faktorer som spiller en rolle i det du vil betale, inkludert planen du velger og din premie.

Din premie er vanligvis betalt månedlig eller på årsbasis. Kostnaden for din premie vil avhenge av hundens rase, størrelse og alder (med alder som vanligvis spiller den største delen).

Premium for kjæledyrsforsikring kan begynne så lavt som under $ 30 i måneden. For en mer omfattende plan eller en rase som er utsatt for helseproblemer, kan du se at kostnaden din går over $ 100 månedlig.

Hvordan fungerer kjæledyrsforsikring?

For å registrere deg i kjæledyrforsikring, vil du først velge en egenandel. Din egenandel avhenger av et årlig beløp eller en perhending beløp. Så vil du bestemme hvor mye du vil at forsikringsselskapet skal refundere deg. Det siste du må gjøre er å betale din månedlige premie.

Når du har registrert kjæledyret ditt, kan du søke behandling på en hvilken som helst lisensiert veterinær. Dyret ditt vil motta omsorg, og du vil betale veterinærregningen foran. Etter at du har betalt regningen, kan du sende inn et krav til kjæledyrets forsikringsselskap. De vil gjennomgå kravet ditt. Hvis de dekker tjenestene, vil du da motta en refusjon basert på planen du plukket.

Pet Insurance Companies vil refundere deg innen 10-14 dager etter påmeldingen din godkjenning.

Hva er en kjæledyrsparekonto?

En PET-sparekonto er akkurat det det høres ut som - en bankbesparende konto med midler til kjæledyrets behov. Å åpne en Pet Savings-konto er ikke noe kjæledyrseiere ofte vurdere, men burde virkelig være en av de første tingene en ny eier bør gjøre.

Du kan gjøre din PET-sparekonto på samme måte som PET-forsikring gjøres - Månedlige innskudd som senere kan brukes til veterinærregninger. Du kan også se å ha en PET-sparekonto som en måte å kompensere for bekostning av kjæledyrsforsikring og bruke begge i stedet for å plukke bare en.

Hva er fordelene med en kjæledyrsparekonto?

En stor fordel ved å åpne en PET-sparekonto er at du kan Bruk pengene til alt ditt kjæledyr trenger - Det er din konto, og pengene dine. Mens med kjæledyrsforsikring, dekker det bare kjæledyrhelsetjenesterrelaterte kostnader, og du har ikke ansvaret for midlene.

Sporing og oppvarming med en PET-sparekonto er lett, også. Du er den som legger inn penger, noe som gjør deg oppmerksom på hvor mange midler går inn og ut av kontoen, samt å ha muligheten til å se balansen når som helst.

De fleste banker i U.S. gi interesse for din sparekonto. Mens store navn som JP Morgan Chase eller Bank of America vil bare tilby en measly 0.1% rente, andre banker som alliert for tiden tilbyr 1.9% rente, som hjelper med penger avskrivninger på grunn av inflasjonen. La kjæledyrets sparekonto vokse og se interessen vokse med den.

Med en PET-sparekonto trenger du heller ikke å forhandle ting som medbetaling og fradrag som du har å gjøre med kjæledyrets forsikringsselskap.

Hva kan du bruke en PET-sparekonto for?

Du kan bruke en PET-sparekonto for kjæledyrets helsebehov. Å ha en sparekonto kan også dekke andre relaterte kjæledyrpleiebehov som går utover helsepersonell relaterte:

  • Dyre mat
  • Kjæledyr behandler
  • Opplæring
  • Kjæledyr leker
  • Senger
  • Mat og vannskåler
  • Pet Grooming
  • Hund ombordstigning
  • Loppe og kryssbehandling og forebygging

Hvis du trenger å gjøre uventede hjemmeendringer for kjæledyrets sikkerhet, bruk kjæledyrets sparekonto.

En annen fordel ved å åpne en sparekonto for kjæledyret ditt er at midlene er tilgjengelige for deg når som helst. Hvis du har deponert midlene, vil de være der med en gang for når du trenger dem, som er perfekt i tilfelle en nødsituasjon.

Hva er ulemper med en PET-sparekonto?

Den største forbruket av å åpne en PET-sparekonto knytter seg til den store fordelen med å åpne en - du kan bruke midlene til noe, inkludert personlige behov, og det kan noen ganger være fristende å ta midlene ut for noe du ikke antar til.

Hvis du ser et nytt antrekk du ikke kan leve uten, kan du bestemme deg for å dyppe inn i kjæledyrets sparekonto. Men hvis du er i stand til å håndtere pengene dine godt, så vel som ikke å gi til fristelser, så å ha de tilgjengelige pengene kanskje ikke er et problem for deg.

En annen con å åpne en PET-sparekonto er timing - det tar en stund å bygge opp den nødvendige mengden penger for større regninger. La oss si at du bestemmer deg for å følge veien til mange kjæledyrseiere og sette inn kjæledyrets estimerte månedlige kjæledyrsforsikringspremiebeløp i sparekonto: for eksempel $ 40 per måned. I et år ville du ha deponert $ 480 i kjæledyrets sparekonto.

Deretter har kjæledyret ditt uventet skade, som for eksempel et vanlig knebåndsskade. Din $ 480 vil ikke dekke nær halvparten av estimert behandlingskostnad. I 2016 var gjennomsnittskostnaden for å behandle en hunds kneskadeproblemer Anslått til $ 3,456.

For at kjæledyrets sparekonto skal fungere for dine behov, må du foreta regelmessige innskudd. Du må også se bruken av sparekontoen. Ved hjelp av midlene kan være nyttige hvis du eller et familiemedlem er i en rut. Det er ikke lurt å bruke dem for ting som ikke er nødvendige.

Kjæledyr forsikring vs. PET-sparekonto
Hvilken er bedre for deg?

Til slutt er disse to lignende, men forskjellige tilnærminger. Pet Savings konto og kjæledyr forsikring har sine egne fordeler og ulemper, og ingen er bedre enn den andre Hvis du vurderer å spare penger og gi kjæledyret ditt i tilfelle en nødsituasjon. Du kan bare tenke i ettertid som man kunne vært bedre for deg, men det er ingen måte du kan forutsi fremtiden.

Det er også noen få spørsmål du bør spørre deg selv før du bestemmer deg for om kjæledyrsforsikring eller en PET-sparekonto er bedre for deg og kjæledyret ditt:

  • Er jeg i stand til å finansiere en PET-sparekonto på minst en månedlig basis?
  • Kan jeg ha råd til den månedlige premien for kjæledyrsforsikring?
  • Dekker kjæledyr forsikring tjenestene mine kjæledyr trenger?

Forsikringsselskaper er i ferd med å tjene penger. Du vil ikke være på utkikk etter en realavkastning i penger hvis du betaler en månedlig eller årlig premie på kjæledyrsforsikring med mindre det uventede skjer. Ikke la det avskrekke deg fra tanken på å registrere seg, skjønt.

Bruker de to sammen

Det beste valget for et kjæledyr nødfond er å faktisk ha Tre alternativer Tilgjengelig for deg: Åpne en PET-sparekonto og registrer deg i kjæledyrforsikring, og få også en kreditt for kjæledyrpleie.

Å ha disse tre alternativene er kostbart først, men vil hjelpe når planlagte og uplanlagte veterinære regninger kommer, og du trenger aldri å bekymre deg. Kreditt tillater kjæledyrseiere å ta vare på kjæledyrets behov selv når bankkontoen venter på lønningsdag.

Tydeligvis, ikke alle har råd til alle tre alternativene. I så fall må du vurdere din personlige situasjon og velge hvilken tilnærming som fungerer best for deg. Mens det ikke er noe klart valg som er bedre enn det andre, for et større antall kjæledyrseiere som ikke kan bruke de tre alternativene sammen, kan det være bedre å prioritere slik:

  1. Kjæledyr forsikring
  2. PET-sparekonto
  3. PET-sparekonto med kreditt

På et tidspunkt kan PET-sparekontoen din vokse stor nok til å dekke større veterinære regninger. Paret med større tilgjengelig kjæledyrpleie kreditt, dette kan være nok av en pute for de nødsituasjonene, og du kan sannsynligvis slutte å betale kjæledyr forsikringspremier på det tidspunktet, og bare stole på kjæledyrsbesparelseskontoen din og tilgjengelig kreditt.

PET SAVINGS ACCOUNT + PET FORSIKRING + TILGJENGELIG KREDIT

Mens du bygger ut din PET-sparekonto, er det ideelt å bruke de tre sammen. En Pet Savings-konto gir deg mulighet til å ha midler til noen av kjæledyrets behov, men det meste sparer opp for fremtiden. Kjæledyr forsikring i mellomtiden gjør det mulig for deg å få en refusjon for beredskapsregninger.

For å kreve kjæledyrforsikring, kommer du til å måtte betale veterinæren, selv etter at kjæledyret ditt mottar tjenester. Du kan bruke midler fra din PET-sparekonto eller tilgjengelig kreditt for den regningen. Etter at kjæledyrsforsikringsselskapet refunderer deg, plasser disse midlene tilbake til Pet Savings-kontoen, og fortsett å bygge den til det punktet når du endelig kan føle deg komfortabel med å avbryte kjæledyrforsikring.

Les neste: Kjæledyr forsikring - en nybegynner guide

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kjæledyr forsikring vs. Pet savings account: hvilken er bedre for deg?