Hva er kjæledyrsforsikring og hvordan fungerer det?

Kvinne på telefon ser på papirarbeid på hoste med hunden bak henne

Petforsikring virker fortsatt som et ganske nytt tilbud til mange kjæledyrseiere, men det har faktisk vært tilgjengelig i U.S. Siden tidlig på 1980-tallet. Siden da har flere kjæledyr forsikringsselskaper dukket opp for å tilby kjæledyrseiere økonomisk trygghet for når deres kjæledyr blir syk eller skadet. Forstå hvilken kjæledyr forsikring gjør og hvordan påstandene prosessen fungerer kan hjelpe deg med å bestemme om det er noe du trenger for kjæledyret ditt.

Er kjæledyr forsikring verdt det?

Hvordan fungerer kjæledyrsforsikring?

Petforsikring er gunstig for folk som er bekymret for kostnaden for veterinærpleie. Det er gitt gjennom ulike selskaper og refunderer en kjæledyrseier for å bidra til å dekke veterinære regninger.

De fleste kjæledyrsforsikring fungerer på en lignende måte å auto eller menneskelige helseforsikring. Du velger en dekningsplan og betaler en månedlig premie. Du har vanligvis muligheten til å velge om planen din dekker de fleste helseproblemer, bare store sykdommer eller noe i mellom. Den månedlige prisen varierer basert på dekket valgt. Andre ratefaktorer inkluderer kjæledyrets arter, alder, rase og Reproduksjonsstatus.

Som menneskelig helseforsikring har kjæledyrsforsikring vanligvis en egenandel som må oppfylles før forsikringen begynner å betale ut. Når fradragsberettiget er oppfylt, blir en prosentandel av dekket kostnader refundert basert på din spesifikke kjæledyr forsikringsplan.

Hvordan få kjæledyr forsikring for kjæledyret ditt

For å få en kjæledyrsforsikring, må du kontakte bedrifter direkte for å få et tilbud. Månedlige premier varierer basert på kjæledyrets alder, rase, arter, hvor du bor, og eksisterende forhold. Noen planer kan ikke være tilgjengelige for alle kjæledyr hvis de har en rekke kroniske forhold eller er eldre så det er best å få kjæledyr forsikring mens kjæledyret ditt er ungt.

Når du får sitater fra selskaper, kan du kanskje justere fradragsberettiget beløp og sammenligne kostnader mellom ulike typer planer og selskaper. Dette kan hjelpe deg med å komme til et prispunkt som du har råd til, samtidig som du gir et akseptabelt nivå av dekning for kjæledyret ditt. Mange arbeidsgivere tilbyr selv en rabatt gjennom enkelte kjæledyr forsikringsselskaper for å hjelpe deg med å spare mer.

Etter at du har signert kjæledyret ditt opp for en policy, må du kanskje ha en veterinær, undersøke dem innen en bestemt tidsperiode før den aktiveres. Det kan også være en ventetid før du kan gjøre krav. Sørg for å spørre Dyrforsikringsleverandøren hva de trenger, og om du kan se hvilken som helst veterinær du velger.

Beste kjæledyr forsikringsselskaper av 2021

Typer av kjæledyr forsikring

Velværeplaner, ulykkesplaner, og ulykke og sykdomsplaner er de tre forskjellige typer dekning tilgjengelig.

Velværeplaner

Velværeplaner gir den mest omfattende typen dekning for kjæledyret ditt. De gir refusjon ikke bare for ulykker og sykdommer, men også for rutinemessige, forebyggende tjenester. Ulike planer vil refundere forskjellige beløp for forskjellige ting, men dette er vanligvis det dyreste kjæledyrsforsikringsalternativet.

Ulykkesplan

Disse planene er vanligvis det minst kostbare forsikringsalternativet og dekker bare kjæledyret ditt hvis de er involvert i en ulykke eller blir skadet. Det dekker ikke sykdommer eller refunderer deg for forebyggende tjenester som vaksiner eller spaying og neutering.

Ulykkes- og sykdomsplaner

Dette er et populært alternativ fordi, mens de ikke tilbyr refusjon for forebyggende tjenester, dekker de de uventede, ofte betydelige utgiftene som oppstår hvis et kjæledyr er skadet eller blir syk.

Slik legger du inn et kjæledyrsforsikringskrav

Det er viktig å vite at veterinærer generelt ikke behandler kjæledyr forsikring direkte. Du betaler regningen selv og deretter Send inn kravet til forsikringsselskapet ditt. Din veterinær kan gi forsikringsselskapet med medisinske poster når det er nødvendig.

Hvis dekket, refunderer forsikringsselskapet deg i prosent av regningen (basert på planens dekning). Dette krever at du har penger eller kreditt tilgjengelig for å betale veterinærene dine mens du venter på å få pengene tilbake fra forsikringsselskapet. Derfor er planlegging fremover for nødsituasjoner fortsatt nødvendig.

Helse Kredittkontoer som Carecredit, Betalingsplaner gjennom din veterinær, Finansinstitusjon Kredittkort, og personlige besparelser brukes ofte av kjæledyrseiere til å flyte disse regningene til kjæledyrsforsikringsresultatet er mottatt.

Hvorfor er min veterinær så dyrt?
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hva er kjæledyrsforsikring og hvordan fungerer det?