3 Leverandører av beste kjæledyr forsikringsplaner for hunder

Vi elsker våre hunder som familiemedlemmer. For mange kjæledyr eiere er hunder som furry barn. Omsorg for disse dyrene inkluderer ikke bare å levere mat og leker, men også riktig veterinærpleie som ofte koster mye penger. Nedenfor lister jeg tre beste kjæledyrsforsikring for hunderplaner som vil kutte veterinæren din besøkskostnader av en stor margin.

Topp beste kjæledyr forsikringsplaner for hunderEr kjæledyr forsikring for hunder verdt det?

Når det gjelder hundene mine, vil jeg bruke alle pengene jeg må sørge for at kjæledyrene mine får all nødvendig veterinærpleie. Det er ikke uvanlig for kjæledyrseiere å motta veterinære regninger oppover på $ 5000 per besøk. Unødvendig å si, den typen kontanter kan alvorlig kutte inn i ditt familiebudsjett. Jeg har vært der også.

EN Undersøkelsen har funnet at bare ca 10% av kjæledyrseierne velger en slags kjæledyrsforsikringsplan, hovedsakelig på grunn av kostnader. Kjæledyr forsikring for hunder kan gå opp til $ 300 i måneden, som er veldig høy. Men da bruker de samme menneskene også betydelig mer på uventede veterinære regninger, fordi veterinærpleie i USA er enda dyrere.

Infographic: 19 tips for å velge den beste kjæledyrsforsikringsplanen

Bunnlinjen her er så oftere enn ikke, en godt gjennomtenkt kjæledyr forsikring for hunder planen kan definitivt være verdt det. Du vil sove bedre å vite at i tilfelle noe skjer med hunden din, blir du dekket uten å måtte betale tusenvis av dollar i regninger. Husk å alltid lese hvert eneste ord på din avtale og vite hva som egentlig er dekket.

3 leverandører av den beste kjæledyrsforsikringen for hunderplaner

Leverandører av beste kjæledyr forsikringsplaner for hunder

Hund forsikringsplaner kan gjøre omsorg for alle de uventede veterinærene mye enklere og billigere. Det er en mindre hodepine av våre skuldre, spesielt hvis hundenes rase er utsatt for alle slags sykdommer, og din pooch blir syk for ofte.

De fleste kjæledyr forsikringsplaner vil dekke ulykker, sykdommer, kroniske forhold, og muligens selv alternative terapier. På samme måte som å handle for dine egne personlige helseforsikringsplaner, må du se etter dekningen som passer til hundens behov til en pris som du har råd til.

Les også: Den ultimate guiden til kjæledyr forsikring - alt du må vite

Dyrforsikring for hunder fungerer i en lignende mote vanlig helseforsikring gjør det. Du velger hva du tror vil være det mest kostnadseffektive alternativet. Noen ganger må du kanskje betale en høyere premie hvis du ikke tror du har råd til en svært høy fradragsberettiget, og det lønner seg i slutten.

1. Sunn pote kjæledyr forsikring for hunder

HealthyPaws kjæledyr forsikring for hunderSunne poter er en av de ledende og beste kjæledyrsforsikringen for hunder byråer i nasjonen i dag. De tilbyr dekning i alle 50 stater, og de er den eneste u.S. Pet forsikringsselskap med ubegrensede fordeler.

Sunn pote forsikringsplaner varierer fra $ 15- $ 90, og din medbetaling og fradragsberettiget vil variere avhengig av planen du velger.

Du kan registrere kjæledyr på sunne poter kjæledyr forsikringsplaner mellom 8 uker og 14 år, og arvelige og medfødte forholdene er også dekket. De dekker ikke eksisterende forhold, og dekningene dine begynner egentlig ikke til 15 dager etter at politikken din starter.

Sunn Paws Pet Insurance har bare to ekskluderinger: Det er en 12-måneders ventetid for hip dysplasibehandling, og hip dysplasi er bare dekket for kjæledyr som er registrert før de er 6 år gamle.

2. Petplan kjæledyr forsikring for hunder

Petplan kjæledyr forsikring for hunderPetplan er en av de største kjæledyrsforsikringsleverandørene i verden (ikke bare USA), og deres planer varierer fra $ 8- $ 60 per måned. De har årlige utbetalingsgrenser som vil variere avhengig av politikken du velger.

Hunder må være minst 6 uker for å registrere, men det er ingen øvre aldersgrense. Din dekning med en Petplan Dog Insurance Policy vil begynne etter 24 timer for ulykker og 14 dager for sykdommer. Forbeholdende forhold er ikke dekket, men alternative terapier vil være.

Avhengig av planen du velger, tilbyr Petplan også dekning for ombordstigning Kennelavgifter, annonseringskostnadene og belønningen for et tapt kjæledyr, ferieavbestillinger og dødsfordeler. Det er mange avtaler i ett tilbud, og derfor anser jeg Petplan som en av de beste kjæledyrsforsikringen for hunderleverandører.

3. Embrace Pet Insurance for hunder

Embrace Pet Insurance for hunderOmfavne er en annen kjent kjæledyr forsikring for hunder selskap, men deres retningslinjer kommer med noen flere bestemmelser. Du kan få retningslinjer fra dem som spenner fra $ 13- $ 100 og det er en årlig utbetalingsgrense avhengig av hvilken plan du går med.

Embrace har også en $ 50.000 levetid utbetaling grense. Når du registrerer deg, må kjæledyrene være minst 8 uker gamle å bli vurdert, og den øvre grensen avhenger av hundens rase.

Rene raser kan ikke registrere seg forbi 7 år og avskjæringen for blandede raser er 9 år. Arvelige og medfødte forhold er bare dekket hvis de ikke allerede har blitt diagnostisert.

I SLEKT: Hundes helseforsikring - Finner din Fido virkelig det?

Oppsummert

kjæledyr forsikring for hunder verdt detSom du kan se, mye som å handle for vår (menneskelige) helseforsikring, ser du rundt for den beste kjæledyrsforsikringen for hunder, kan være vanskelig siden det er mange ting du må vurdere for å finne det mest kostnadseffektive alternativet.

I listen ovenfor har jeg bare gitt tre kjente kjæledyr forsikringsselskaper som fungerer bra for hunder. Vær imidlertid oppmerksom på at det er mange andre selskaper som kan tilby samme, liknende eller bedre planer - du trenger bare å gjøre litt forskning.

Aspca har en god artikkel om dette hvor du vil bli introdusert til mange andre forsikringsplaner, hvis du vil ta en titt.

Det ville være veldig klokt å ikke skynde seg til å registrere hunden din på en kjæledyrsforsikringsplan. Ta en titt på disse tre beste kjæledyrsforsikringen for hunderleverandører, vurder deres avtaler og deretter Google for mer. Sammenlign retningslinjer, priser og dekning for å finne det beste alternativet som passer ditt budsjett.

Til slutt tror jeg at å ha minst en slags kjæledyr forsikringsdekning for hunden din ikke bare er gunstig, men nødvendig. Noen ganger, å måtte betale en stor pris for kjæledyrets veterinærpleie kan føre deg til å lete etter alternative alternativer som ikke er så gode. Når du har forsikring, vet du at du får den beste omsorgen uten å måtte bekymre deg for kostnadene.

I SLEKT: Pet Forsikring Sammenligning - Hva er den beste kjæledyrsforsikringsplanen?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 3 Leverandører av beste kjæledyr forsikringsplaner for hunder