Dyreforsikring sammenligning: hva er den beste kjæledyrsforsikringen for hunder?

Kjæledyr forsikring er en voksende industri, og mange spekulerte om dens betydning da det først slo markedet. Mange folk trodde det var en vits; Bare en annen måte for forsikringsselskaper å svindle deg ut av noen få hundre dollar mer hvert år. Det er ikke tilfelle! Dette Pet Forsikring Sammenligning listen vil hjelpe figuren ut Hva er den beste kjæledyrsforsikringen for hunder og kan ende opp med å spare deg for massevis av penger i fremtiden.

En bilulykke, nødoperasjon eller den skremmende diagnosen av en terminal sykdom - så mye som du hater å tenke på det, er det mulig at det verste kan skje med din dyrebare pooch. Er du forberedt på å ta på tusenvis av dollar i veterinærregninger? Hvis du ikke har råd til behandling, er det bare ett annet humantalternativ, og vi vil ikke tenke på det.

Å ha kjæledyr forsikring er den beste måten å vite din furry venn er dekket og beskyttet uansett hva. Som alle andre forsikringer, vil du ikke høste fordelene med hundforsikring veldig ofte, men når du gjør det, vil det være mer enn verdt det! Hvis hunden din har en ulykke eller trenger noen form for nødhjelp, trenger du ikke å velge mellom sparer sitt liv og eutanisering.

Infographic: 19 tips for å velge den beste kjæledyrsforsikringsplanen

Dyreforsikring Sammenligning: Hva er den beste kjæledyrsforsikringen for hunder?

Beste Pet Forsikring Sammenligning - Hva er den beste hunden forsikring for kjæledyr

Når du vurderer forsikring for hunden din, må du tenke på hva de største risikoen for hans helse og velvære er - vi vet, det er ikke en fin oppgave! Men for eksempel kan du ha en renraset som er mer utsatt for visse genetiske lidelser, eller en veldig aktiv sportsavlen mer sannsynlig å komme seg inn i mischief.

Deretter tenk på hvor du bor og hva de mulige risikoen er i området, som trafikk eller dyreliv, og virkelig gjør en god vurdering av hva hunden din trenger i fremtiden, slik at du kan gjøre det beste valget. Ta din hunds alder og aktivitetsnivå i betraktning også.

I SLEKT: Hundes helseforsikring - Finner din Fido virkelig det?

Noen forsikringsselskaper presenterer sine planer på en veldig forvirrende måte med mye jargong, ellers er det alt salgssted og kan være vanskelig å isolere hva fordelene de faktisk tilbyr er. Det som utgjør en standardplan med ett forsikringsselskap kan være en premieplan med en annen.

Ofte forsikringsselskaper vil tilby begge, så forskjellen er bare at deres premieplan gir litt mer enn deres standard en. Du trenger ikke nødvendigvis alltid mest kostbare plan, som noen ganger de ekstra fordelene innebærer å betale en høyere pris for svært lite. Av denne grunn, Det er viktig å lese nøyaktig hva som er og ikke er dekket når du velger en policy, tar hensyn til hundens behov.

Aldri la en forsikringsagent få deg til å føle deg presset til å kjøpe forsikring.

Vi vet at det kan være en tøff beslutning, så vi har avrundet noen av de høyeste konfigurerende kjæledyrforsikringsselskapene og gjorde det enkelt å forstå hva de tilbyr, slik at du kan velge planen som passer deg og din pooch best. Pass på å kontakte selskapet og stille spørsmål du måtte ha. Gjør din egen forskning også, for å sikre at du forstår hva som er den beste kjæledyrsforsikringen for hunder som din fido.

I SLEKT: 6 Vet`s tips om hvordan du bryr deg om eldre hunder

Sunn pote - Pet Forsikring SammenligningSunne poter

Sunn Poter er et kjæledyr eksklusivt forsikringsselskap som konsekvent mottar høye vurderinger fra sine kunder. De dekker et bredt spekter av krav til ulykker og nødhjelp, inkludert dekning for røntgenstråler, blodprøver og ultralyd.

De dekker noen sykdom, inkludert arvelige og medfødte forhold, samt kronisk sykdom og kreft sammen med medisinene for å behandle den. Sunn pote vil til og med dekke alternative behandlinger som akupunktur og kiropraktikk.

Det er ingen grense på fordringer, betalingen er årlig, og du kan tilpasse planen din for å dekke dine behov og budsjett. Mange elsker at sunne poter ikke har noen kjedelige påstander for å fylle ut, noe som er en stor fordel, spesielt i en tid med stress og bekymring når kjæledyret ditt er skadet.

I SLEKT: Topp 10 beste hundetrinn for seng eller leddgikt

Sunn pote gir ikke dekning for eksisterende forhold, forebyggende omsorg og medisiner som loppebehandling, orm, grooming og tannpleie, VETs eksamensavgifter, og spaying eller neutering. Som mange kjæledyr forsikringsselskaper, dekker de ikke hunder over 14 år.

Sunn pote forsikring er et veldig bra all-around-alternativ, og det er et ideelt valg hvis du og din pooch ofte reiser. Du kan besøke enhver lisensiert veterinær, selv for nødsituasjoner, og sunne poter vil til og med dekke spesialister og beredskapssykehus.

Sunn Paws dekningsområde fra $ 99 - $ 216 per måned, avhengig av refusjon og fradragsberettigede priser du velger. Det er ingen øvre utbetalingsgrense. Besøk HealthyPawsPetinsurance.com for et øyeblikkelig sitat online.

Petplan - Pet Forsikring SammenligningPetplan

Petplan Gir en enkel og enkel å forstå utvalg av planer for din pooch og de mest grunnleggende bronseplandekslene:

  • Ulykker og skader
  • Sykdom
  • Veterinære eksamensavgifter
  • MR, Cat Scan, Ultralyd Skanner
  • Diagnostiske behandlinger
  • Reseptbelagte medisiner
  • Kreftbehandlinger
  • Ikke-rutinemessige tannbehandlinger
  • Kirurgi og rehabilitering
  • Alternative terapier
  • Spesialisert behandling
  • Behavioral Therapies

Bronseplanen dekker opp til $ 10.000 i årlige veterinære utgifter, og deres sølvplan dekker alt ovenfor pluss tap på grunn av tyveri eller straying, Reklame og belønningskostnader for tapte hunder, og ombordstigning Kennel avgifter. Sølvplanen har en grense på $ 14.000 i utgifter årlig.

Deres Premium Gold Plan tilbyr alt det og også refunderer deg for kostnader påløpt hvis du må avbryte ferien fordi poochen din er syk. Du vil også bli tilbudt kompensasjon hvis hunden din går bort på grunn av skade eller sykdom. Gullplanen koster $ 149.69 per måned med en grense på $ 22.000.

Petplan tilbyr også alternative terapier som akupunktur, og det er 5% rabatt når du kjøper online. Besøk gopetplan.com for ditt personlige sitat.

Embrace - Pet Forsikring SammenligningOmfavne

Omfavne kjæledyr forsikring Tilbyr 5% rabatt for: Spayed / Neutered Dogs, når du kjøper Multipet Insurance, 5% rabatt for Aktive eller Pensjonerte Militære Dog Eiere, hvis du bruker bankkontoen din (i enkelte stater) og ytterligere 5% rabatt hvis du betaler årlig. Dette betyr at hvis du oppfyller alle kriteriene ovenfor, kan du spare opptil 25%.

I SLEKT: Beste Dog Food Deal Online

Selskapets grunnleggende politikk koster mellom $ 60 og $ 90 per måned, og det gir opptil $ 8000 maksimum med en $ 500 årlig fradragsberettiget. Denne policyen dekker ulykker og sykdommer, inkludert genetiske og kroniske sykdommer, VETs eksamensavgift, røntgenstråler og skanninger, sykehusinnleggelse, kirurgi og holistiske og fysiske terapier.

Embrace gir ikke dekning for eksisterende forhold, avl eller hvelv eller organsdonasjoner.

En av Embrace forsikrings virkelige fordeler er at de tilbyr en ekstra velværepolitikk. For en ekstra årlig eller månedlig avgift, og opp til en grense på $ 650 i utgifter, vil velværeplanen dekke alle disse:

  • Spaying og neutering
  • Loppe, tick og heartworm forebyggende behandling
  • Vaksinasjoner og titere
  • Velværeeksamen
  • Rutinemessige blodprøver
  • Parasitteksamen
  • Mikrochip Implant og registrering
  • Prescription Diet Mat: Hills, Royal Canin, Purina og Wysong Brands
  • Tannrengjøring, dental røntgenstråler, kroner og fyllinger
  • Kosttilskudd
  • Medicert sjampo
  • Behavioral trening

Velværeplanen kan virkelig bidra til å forhindre mange helseproblemer i fremtiden, så du kan finne at du kan spare penger og holde poochen din i optimal helse med en omfavnelsesplan. Gå til Embracepetinsurance.com for å få et øyeblikkelig tilbud på nettet.

Trupanion - Pet Forsikring SammenligningTrupanion

Når du diskuterer hva som er den beste kjæledyrsforsikringen for hunder, kan du ikke gå ut Trupanion. De er et kjæledyr forsikringsselskap med lett å forstå politikk. Trupanion kan dekke opptil 90% av hundens medisinske regning, som inkluderer Alle ulykker, Skader og sykdommer.

Selskapet tilbyr også en rimelig egenandel som varierer fra $ 0 - $ 1000. Denne fradragsberettiget er også per-tilstand, noe som gjør Trupanion et godt valg for de med eldre hunder som kan møte kroniske forhold i fremtiden, men det kan være kostbart dersom det er noen samfangende helseproblemer.

I SLEKT: Redusere risiko: Hvordan holde hunden din trygg i bilen

Trupanion-planen dekker medisiner, operasjoner, sykehusinnleggelse, tester, foreskrevet hundemat og kosttilskudd. De dekker selv ortotiske og protese enheter. Det er ingen restriksjoner eller caps for perhendingskrav.

Du kan få mer informasjon og motta et gratis tilbud på Trupanion.com.

Pet Assur - Pet Forsikring SammenligningKjæledyr forsikrer seg

Kjæledyr forsikrer seg er et alternativ til forsikring. Når du blir medlem, får du rabatter med deltakende veterinærer. Dette kan gjøre det til et godt alternativ hvis du har mange hunder, eller en som regelmessig besøker veterinæren.

En annen fordel for dette alternativet er at siden det er en rabatt i stedet for en refusjon som tradisjonell forsikring er, sparer du straks. Planen vil ikke dekke hunden din hvis veterinæren ikke er en deltakende, e.G. For sen kvelds beredskapsverdier.

Pet Assure-planene starter på $ 99 per år for en enkelt hund med reduserte priser for mer enn en pooch. Du finner mer informasjon på Petassure.com.

Det er også verdt å se på dine nåværende forsikringsleverandører hvis du har bil eller hjemmeforsikring, da de kan tilby gode priser eller en buntavtale. Bare vær sikker på at du grundig leser all den lille utskriften for å være sikker på at du vet hva forsikringen dekker før du registrerer deg.

Les neste: Den ultimate guiden til kjæledyr forsikring - alt du må vite

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dyreforsikring sammenligning: hva er den beste kjæledyrsforsikringen for hunder?