10 Tips når du kjøper kjæledyrsforsikring

10 tips når du kjøper kjæledyrsforsikring

Kjæledyr forsikring kan vise seg å være en livredder hvis din furrige venn uventet har en ulykke eller blir uvel, men det er et ganske forvirrende emne. Mange legger seg av å ta ut dekselet fordi de ikke er sikker på at det representerer valuta for pengene, mens mange andre betaler for politikk som egentlig ikke sparer dem noe.

Hvorfor kjøpe kjæledyr forsikring?

Mens ingen får et kjæledyr som tenker på hva som kan gå galt, og hvilke sykdommer de kan utvikle, er det et faktum at dyrene blir syk fra tid til annen. Akkurat som mennesker, vil hunden din ha ulykker, skader og sykdommer, og vil trenge veterinærbehandling for å gjøre dem bedre.

Noen velger å forgå kjæledyrsforsikring til fordel for å åpne en sparekonto i stedet for å betale for noen veterinærkostnader deres hunden oppstår. Selv om dette er en ide som kan panorere ut til slutt, hvis en ulykke skjer, eller kjæledyret ditt blir syk på kort sikt, finner du at du ikke har nok penger til å dekke kostnadene.

Selv en mindre ulykke kan koste hundrevis av dollar i veterinærregninger, og bør det verste skje, og kjæledyret ditt utvikler en alvorlig eller lang sikt, kan du møte noen ekstremt høye kostnader.

Det er mer enn et dusin forskjellige leverandører som tilbyr kjæledyr forsikringsdekning i USA, og hvis du er bekymret for at du ikke ville ha råd til å betale for veterinærbehandling for din furrige venn, er forsikringen den åpenbare løsningen.

Undersøkelser har avslørt at de fleste kjæledyrseiere er forberedt på å bruke noe penger på veterinærbehandling for kjæledyret, hvis de skal bli skadet eller bli syke. Men i virkeligheten, hvis du står overfor en stor veterinærregning for din furrige venn, kan stresset over hvordan du skal møte kostnadene være enorme.

Vets refererer ofte til en alvorlig kjæledyrsituasjon eller kompliserte medisinske saker til et nødhjelpsykehus. Selv om dette kan være den beste måten å behandle hunden din, kommer den typen spesialforsyning også med en høy prislapp som kan være utenfor rekkevidde.

Hvis dette har fått deg til å tenke på hvordan du ville takle, skal noe skje med din elskede fire legged venn, det kan godt være på tide å vurdere å se på å kjøpe noen kjæledyrsforsikring for å beskytte bankbalansen din.

Disse 10 tipsene tar i tankene når du kjøper kjæledyrsforsikring, vil hjelpe deg å forstå mer om hvordan kjæledyrsforsikringsprodukter fungerer slik at du kan ta informerte beslutninger.

Husk kjæledyr forsikring vil ikke betale kostnadene dine på forhånd

Når mennesker har helsedeksel, betaler vi vanligvis kun medbetaling, med forsikringsleverandøren som refunderer legen din for den utestående saldoen. Dessverre, det er ikke hvordan kjæledyrsforsikring fungerer.

Med kjæledyrforsikring betaler du vanligvis veterinæren for hele kostnaden for behandlingen og sender deretter kravet til forsikringsselskapet som vil sende deg en sjekk som refusjon. Det betyr at du skal trenge en del av penger i banken eller et kredittkort med en tilstrekkelig høy balanse for å dekke den store summen.

Noen, men ikke mange, venter er glade for å akseptere direkte betaling for store regninger direkte fra forsikringsselskapet, så hvis du ikke har mulighet til å gjøre en stor forhåndsbetaling, vil du være godt anbefalt å se på dette før du kjøper.

kjæledyr forsikring

Du kan ikke dekke årlige kontroller og forebyggende behandlinger

Uansett hvilken type kjæledyr forsikring du tar ut, vil du ikke bli dekket for noen årlige kontroller eller forebyggende behandlinger som hjerteormsmedisiner eller vaksiner. Det finnes andre planer som er tilgjengelige for å dekke disse tingene - velværeplaner - som refunderer deg noen av kostnadene for veletjenester. Noen ganger kan du kanskje legge til kostnaden for denne typen plan for din eksisterende kjæledyr forsikringsdekning.

Det er verdt å merke seg at velværeplaner ofte gir svært dårlig verdi for pengene, og kan faktisk ikke spare deg noe i løpet av året. De er ideelle, men for alle som ikke kan budsjettere for de engangs kostnadene for vaksinasjoner eller ormbehandlinger, og som trenger en rimeligere måte å betale for dem over en lengre periode.

Dekning er best for unge hunder

Den beste tiden å investere i kjæledyrsforsikring for hunden din er når han eller hun er en valp. Hvis kjæledyret ditt ikke har eksisterende helseproblemer, gjør forsikringen den beste økonomiske forstanden siden nesten alle forholdene er dekket på dette stadiet.

Valper er også i større risiko for skade siden de ofte spiser ting som de ikke burde og skadet seg når de utforsker på farlige steder, så å ha dekket for å beskytte mot disse eventualitetene, er den beste måten å beskytte deg mot ekstra kostnader mens du ser etter din Ung kjæledyrs helse.

kjæledyr forsikring

Forsikring kan ikke være verdt din tid hvis kjæledyret ditt er gammelt

Jo eldre kjæledyret ditt blir, desto mer vil du betale ut i forsikringsdekselet. Akkurat som mennesker, Eldre hunder er mer i fare for å utvikle seg kreft, diabetes og leddgikt, Og hvis du aldri har forsikret kjæledyret ditt før, vil ingen av hans eksisterende medisinske forhold bli dekket. Under disse omstendighetene kan forsikringen ikke gi god økonomisk forstand, og noen politikk nekter å dekke hundene etter at de når en viss alder.

Hvis hunden din allerede er forsikret når han går inn i alderdom, kan det være verdt å holde politikken på plass, selv om premien uunngåelig øker over tid. Dette gjelder spesielt hvis kjæledyret ditt har en pågående langsiktig tilstand som allerede er dekket i henhold til vilkårene i retningslinjene dine.

Gjør din forskning nøye

Bare å velge en tilfeldig kjæledyr forsikring er en veldig dårlig idé. Det er fordi alle retningslinjer er forskjellige, og noen varierer vilt i dekningen de tilbyr, og beløpene de vil betale. Å gjøre din forskning er viktig for å unngå å gjøre en kostbar feil.

Se på deductibles, utbetalinger og premier

Beløpet du betaler for politikken din, vil avhenge av en rekke faktorer, for eksempel kjæledyrets alder, rase, om det er neutered eller spayed, og selv hvor du bor. Du vil også ha en egenandel for å betale før leverandøren refunderer resten av utgiftene dine. Jo høyere fradragsberettiget, jo lavere premien din vil være, men jo mer vil du betale ut av lommen.

Det er også forskjellige nivåer av utbetaling etter fradragsberettiget, er tatt av totalen. Jo høyere prosentandelen utbetalt, jo høyere premien, men jo mer penger får du tilbake. Utbetalinger blir ofte avkortet på et sett beløp per år per politikk, og dette er noe annet å passe på.

Deductibles er ikke alle de samme

Noen fradrag er per besøk, andre er per stand, eller til og med per år. Når det er mulig, gå for et årlig alternativ som når du har dekket dette beløpet, vil du bli dekket for resten av året, selv om hunden din må ha flere behandlinger.

Hvis fradragsberettiget er per tilstand, betaler du bare en gang i året for det spesifikke problemet. Så hvis du for eksempel har en hund med allergi Hvem trenger fire besøk i året for å behandle denne tilstanden, vil du bare betale fradragsberettiget en gang per år med hele resten av omsorgen som er dekket.

Deductibles som er per besøk, er definitivt det verste alternativet, da dette betyr hver gang kjæledyret ditt trenger for å se veterinæren du må betale din egenandel før noen behandling er dekket.

Se på hva som ikke er dekket

Før du kjøper noen kjæledyrsforsikring, må du alltid sjekke for å sikre at det ikke er dekket. Noen retningslinjer utelukker alltid alvorlige forhold som Canine Hip Dysplasi eller kreft. Mange andre har en grense på fordelene som er tilgjengelige for kreftbehandlinger, men kan tilby tillegg til disse behandlingene som kan legges til din policy for en ekstra avgift.

Utelukkelser for purebreds

Hvis du har en renraset hund, må du ta vare på. Mange politikker ekskluderer forhold og sykdommer som visse raser er genetisk utsatt for å utvikle seg. For eksempel er gigantiske raser ofte utelukket fra behandlinger for hip dysplasi mens Golden Retrievers er ofte utelukket fra kreftbehandlinger. Du må sjekke at arvelige forhold i purebred hunder ikke er utelukket fra din valgte retningslinjer.

Kundeservice er fortsatt viktig

Ofte er kundeservice det siste som mange anser når du velger sin kjæledyr forsikringsleverandør, men det er fortsatt viktig å vurdere. Gjør litt forskning og finn ut hvor godt den valgte leverandøren utfører i dette området. Sjekk sosiale medier vurderinger og spør familie, venner og veterinæren din for sine erfaringer.

Noen ting å se etter når du velger en leverandør, er bevis på at de betaler raskt og refunderer rettferdig, og at de har kunnskapsrik og hjelpsomt personale tilgjengelig for å svare på dine spørsmål når det er nødvendig.

Hold disse ti topptipsene i tankene hvis du bestemmer deg for å investere i kjæledyrsforsikring for din furrige venn, og du vil kunne gjøre en mer informert beslutning når du søker etter den rette leverandøren som passer dine behov.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Tips når du kjøper kjæledyrsforsikring