Er kjæledyr forsikring verdt det?

Kjæledyr eier med hund og veterinær ler

De Kostnad for å eie hunder, katter, og andre kjæledyr kan være høye, men betaler for kjæledyr forsikring verdt det? Hvor mye vil det koste og hva er alternativene?

Prisene varierer avhengig av hvilken type politikk og kjæledyr du eier, men for eksempel kan du forvente å betale oppover på $ 300 i årlige premier for en anstendig politikk for en hund - uventede veterinære regninger, men kan være betydelig høyere enn dette.

Generelt kan du bruke mer på kjæledyrsforsikring eller pause selv om kjæledyret ditt er ekstremt sunt under sitt liv. På den annen side, hvis et kjæledyr har mange skader eller sykdommer, kan kjæledyrforsikring bety store besparelser for eiere.

Hvorfor er min veterinær så dyrt?

Hvor mye koster kjæledyr forsikring?

Det er mange selskaper som tilbyr kjæledyr forsikring, og de tilbyr alle forskjellige planer til forskjellige kostnader. Ulike faktorer brukes til å bestemme kostnadene for din spesifikke kjæledyrs forsikring, men inkluderer arten av dyr, rase, alder, hvor du bor, og eksisterende forhold.

Kostnadene vil være høyere for eldre kjæledyr og de med kroniske forhold, så vel som i visse deler av landet der veterinærpleie er dyrere. Endelig, jo mer dekning planen tilbyr og jo høyere fradragsberettiget, jo dyrere vil det være.

Pet forsikringspremier starter så lavt som rundt $ 5 til 10 per måned og kan gå så høyt som $ 100 til $ 150 eller mer månedlig. Lavere kostnader har typisk høyere fradrag og kan dekke færre prosedyrer eller betale en lavere prosentandel av veterinærkostnader. Høyere kostnadsplaner har ofte lavere fradrag og kan dekke så mye som 80-90% av veterinæren din.

Det er tre hovedkostnader å vurdere når du bestemmer om kjæledyrsforsikring er verdt det for deg - den månedlige premien, fradragsberettiget og refusjonsprosentandelen.

Månedlige premier

For å vite hva den månedlige premien for forsikring vil koste for ditt spesifikke kjæledyr, må du få et tilbud direkte fra kjæledyrsforsikringsselskapet. Priser kan variere dramatisk fra firma til selskap, så det er mulig å få et tilbud fra ett selskap som er dobbelt så mye som sitatet fra en annen. Du vil sammenligne ikke bare priser, men også dekning.

Unge og sunne voksne hunder koster vanligvis mindre å forsikre deg om månedlig enn det tar for å få en oljeendring for bilen din. På den annen side kan eldre kjæledyr og de med kroniske forhold ha høyere premier. Dette gjelder også kjæledyr som bor i områder med høyere veterinære omsorgskostnader.

Ta dette i betraktning, månedlige premier for hunder vil vanligvis falle mellom $ 25 og $ 50 i måneden. Månedlige premier for katter varierer vanligvis fra bare $ 10 til $ 25 i måneden.

Deductibles

Bare fordi du har kjæledyrsforsikring, må du fortsatt være forberedt på noen ekstra kostnader. Som menneskelig helseforsikring er det vanligvis en årlig fradragsberettiget som må oppfylles før forsikringen din begynner å betale ut.

Mange kjæledyr forsikringsselskaper tilbyr ulike fradragsberettigede alternativer for deg å velge mellom med høyere fradragsberettigede planer som vanligvis har lavere månedlige premier. Dette betyr at du kan betale for den første $ 100, $ 500 eller $ 1000 av kjæledyrets veterinære regninger før forsikringen refunderer deg for noe.

Velg din egenandel klokt basert på hva du har råd til å betale ut av lommen mens du fortsatt holder din månedlige premie til en rimelig pris.

Refusjonsprosent

Du betaler din månedlige premie, og du har møtt det årlige fradragsberettiget. Nå begynner kjæledyrsforsikringen å refundere deg for dekket kostnader. Noen retningslinjer kan refundere 100% av alle kostnader opp til et bestemt dollarbeløp, mens andre bare kan refundere 70% eller 80%.

Dette betyr at du fortsatt kan være ansvarlig for en prosentandel av kjæledyrets Vetregninger, Selv etter å ha møtt din årlige fradragsberettigede. Høyere refusjonsprosentplaner har vanligvis lavere månedlige premier eller høyere fradrag. Som fradrag, kan du kanskje velge en refusjonsprosent for å justere hvor mye de månedlige premiumkostnadene dine.

Alternativer til kjæledyr forsikring

Hvis kjæledyr forsikring ikke er noe du har råd, eller du ikke føler er gunstig, bør du være forberedt på å betale flere hundre, om ikke tusenvis av dollar, for å behandle kjæledyret ditt hvis det blir syk eller skadet. Rutinemessig, forebyggende omsorg er lettere å budsjettere enn nødsituasjoner og store sykdommer, men det betyr ikke at du ikke kan økonomisk planlegge for dem.

Det finnes en rekke alternativer for å hjelpe deg med å håndtere veterinær regninger når du ikke har forsikring.

Personlige besparelser eller pengemarkedsregnskap

I stedet for å betale en månedlig premie til et kjæledyr forsikringsselskap, velger mange mennesker i stedet å spare penger på en av disse kontoene.

Hvis du kan finne en med høy rente, kan du til og med spare litt ekstra penger hvis du ikke trenger å dyppe inn i den. Dette er virkelig det beste alternativet for veterinærprisplanlegging fordi det ikke vil begrense hvilken vet du kan se, og det vil ikke koste deg noen ekstra penger.

Velværeplaner

Velg en veterinær som tilbyr velværeplaner. Disse planene krever vanligvis en forskuddsbetaling og deretter en månedlig betaling, slik at du kan spre prisen på kjæledyrets rutinepleie over tid. Men vet du at du vil bli begrenset til den veterinæren / kjeden for å få tjenester under planen. I tillegg er disse planene ikke opprettet for å dekke sykdommer eller skader, selv om noen kan tilby en rabatt for uventede utgifter.

Betalingsplaner fra veterinæren din

Endelig kan betalingstjenester som Carecredit eller betalingsplaner bli tilbudt av veterinæren din. Disse kontoene krever vanligvis et søknad om å sjekke kreditt og kan ha en avgift knyttet til dem som et lån eller kredittkort ville ha.

Beste kjæledyr forsikringsselskaper av 2021
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er kjæledyr forsikring verdt det?