Petplan og total pet care partner for å tilby bedre kjæledyr forsikring til eiere

Petplan og Total Pet Care Partner for å tilby bedre kjæledyr forsikring til eiere

30. maith Et unikt nytt partnerskap vil lansere for å møte den økende etterspørselen etter helsetjenester av høy kvalitet for kjæledyr. Pet Care Company, Beste venner Total Pet Care, og kjæledyr forsikring leverandør, Petplan, Del en kjerne tro på at kjæledyr er familie, og de blir med i styrker for å hjelpe forbrukerne til å få det de trenger fra $ 15 milliarder per år veterinærpleieindustrien.

Beste venner kjæledyrpleie har 38 sentre i 18 stater som gir den absolutte beste omsorg for hunder og katter, inkludert Veterinær- og velvære, Grooming, ombordstigning, trening og doggy Day Camp. En av deres sentre ligger til og med i Walt Disney World. Selskapet åpnet sitt flaggskipsenter i 1996. I beste venner Pet Care Hunder kan tilbringe en-til-en gang med et kjæledyrskikkpersonell, lek på den doggy lekeplassen med andre hjørnetenner, eller lur i en helt-suite doggy landsby.

I SLEKT: Hundesett 101: Hvordan groom hunden din hjemme

Petplan er en av de ledende kjæledyrsforsikringsselskapene i verden, og i fjor ble de kalt til Forbes ` Årlig liste over Amerikas mest lovende selskaper for det tredje året på rad. Listen består av 100 private, høyvoksende selskaper som har lyse futures fremover. Det var også det eneste kjæledyrsforsikringsselskapet som følger med Inc. BladListen over de 500 raskest voksende privateide selskapene i USA.

Petplan og Total Pet Care Partner for å tilby bedre kjæledyr forsikring til eiere

De tilbyr Fullt tilpassbar hund og kattforsikring som gir standard omfattende dekning av alle kroniske og arvelige forhold for kjæledyrets liv. For ikke å nevne dekning for eventuelle uforutsette ulykker, hvilke hundeeiere vet kan skje når som helst.

Etter en omfattende gjennomgang av kjæledyrsforsikringsmarkedet har Best Venner Total Pet Care valgt Petplan som sin foretrukne leverandør for deres mer enn 50 totale kjæledyrsenter og veterinære sykehus i hele USA. I sin tur vil Petplan utvide spesialtilbud og kampanjer til beste venners over 500.000 kunder.

I SLEKT: 9 Beste Dog Tech Devices Pet Eiere Love

Beste venner tilbyr allerede en "Total Pet Care" velværeplan som dekker forebyggende helsetjenester, rutinemessig omsorg og andre tjenester. Selskapets partnerskap med Petplan vil tilby kundene dekning på Uventet veterinærpleie så vel som supplement deres allerede eksisterende program.

Chris Ashton, Petplan Co-grunnlegger og administrerende direktør, sier at partnerskapet vil gjøre eksepsjonell veterinærpleie mer tilgjengelig for kjæledyrforeldre rundt om i landet, og at selskapet er stolt av å gjøre toppmoderne medisinske fasiliteter av beste venner totalt kjæledyr Bryr seg mer tilgjengelig for folk som ellers ikke kan ha råd til disse avanserte behandlingene for deres kjære kjæledyr.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Petplan og total pet care partner for å tilby bedre kjæledyr forsikring til eiere