Topp # 127: slik bryr du deg om eldre kjæledyr

Som mennesker, kjæledyr lever lenger enn de noen gang har før. Takket være fremskritt i teknologi og nye funn i veterinærmedisin, kan vi ta bedre vare på våre følgesvenn. Dessverre betyr en lengre levetid helseproblemer som leddgikt, nyresykdom og hjertesykdom er også mer vanlig sett i dag.

Det er vårt ansvar som kjæledyrseiere å justere omsorg og rutine som vi tilbyr for våre eldre kjæledyr. Eldre kjæledyr krever ekstra omsorg og oppmerksomhet. Som det gamle ordtaket går, er en unse forebygging verdt et pund av kur. Hvis du begynner å forberede deg på valens eldre år tidlig, kan du være i stand til å avverge store helsemessige forhold i noen år eller mer!

De tegn på aldring sakte krype opp i hunder. For mange eiere kan dette være det verste aspektet ved å ha et kjæledyr. Det er vanskelig å se på din unge, energiske valp blir til en langsom bevegelig senior. Men å være oppmerksom på disse tegnene er viktig. Hvis du opptrer raskt, kan du hjelpe kjæledyret ditt til å leve et fullt og aktivt liv godt inn i hans gyldne år.

I denne podcast-episoden spør jeg Dr. Vedrona Gjivoje å dele sine tips og triks for å ta vare på eldre kjæledyr. Hun diskuterer tegnene til aldring som du bør se etter, hvordan hundens diett må endres som han aldre og hvordan du holder din senior kjæledyr aktiv. Dr. Gjivoje deler også noen anbefalinger om kosttilskudd for eldre kjæledyr og hvordan du starter en samtale med veterinæren din om å ta vare på din senior pooch.

Lytt til podcast-episoden i videoen ovenfor og abonner under.

Slik bryr du deg om eldre kjæledyr

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp # 127: slik bryr du deg om eldre kjæledyr