Forbedre livskvaliteten for eldre hunder

Hunder er fantastiske skapninger. De fyller våre liv med så mye glede, underholdning og kjærlighet. Den eneste dårlige delen av å være en hund eier er at hunden din ikke kommer til lever så lenge som du vil. Å håndtere eldre hunder er uunngåelig, og det er ikke lett.

Uansett hvordan godt brydde seg For og elsket hunden din, de kommer til å bli eldre, og de vil ha helseproblemer forbundet med aldring. Aldring er en prosess som alle hunder går gjennom, og det kan være en jevn overgang eller en veldig vanskelig, avhengig av hvordan du klarer det.

Forstå deres behov og sikre en bedre livskvalitet for eldre hunder er viktig for enhver kjæledyrseier som ønsker å holde kjæledyret så glade og sunne som mulig. Det er flere måter å holde eldre hunder i god stand, og det er også mange produkter på markedet for å hjelpe kjæledyrseiere til å håndtere den oppgaven.

Senior hunder fortjener en bedre livskvalitet

Levetiden til en hund er betinget av mange ting, inkludert hans størrelse og rase, vekt, kosthold og mosjon, og noen genetiske forhold eller sykdommer som han måtte ha.

Det er umulig å si hvor lenge kjæledyret ditt vil leve, og hver hund aldre annerledes.

For eksempel kan en femårig Chihuahua fortsatt ha rikelig med energi, mens en fem år gammel Saint Bernard kan begynne å vise tegn på aldring allerede.

Det er viktig for alle hundeiere å forstå disse tegnene på aldring og hvordan å hjelpe hundene til å styre dem på den beste måten. Vi diskuterer noen av de vanligste tegnene og hvordan du kan hjelpe dine eldre hunder til å leve et bedre kvalitetsliv.

Senior hunder fortjener en bedre livskvalitet

Som kjent forfatter Stephen King en gang sa: "Alt er eventuelt."Aldring er ikke noe unntak, og det er flere vanlige ubehag som aldrende hunder har som kommer sammen med å vokse eldre. Observere hunden din regelmessig og vite hva du skal se etter, kan hjelpe deg med å få problemer tidlig. Dette vil redde hunden din mye ubehag.

Tegn på aldring i eldre hunder

Som hunder alder, reduseres deres kaloriinntak, og det gjør også sin energi. Det er ikke uvanlig at en eldre hund begynner å sove mer og vises mindre energisk. Eldre hunder, som mennesker, blir også grå hår når de blir eldre (bortsett fra at de viser det rundt deres snute og øyne).

I SLEKT: Hvordan hunden trapper kan hjelpe en hund med leddgikt

Callouses, fotputeproblemer og osteoporose er alle andre måter i hvilken alder fanger opp til eldre hunder. Selv om noen av disse problemene kan løses gjennom hjemmepleie, er hjelp av en veterinær også tilrådelig. Trist som det er å se at hunden din mister sin spunk, blir det enda mer nødvendig for å sikre en god livskvalitet for ham.

Senior hunder fortjener en bedre livskvalitet

Denne livskvaliteten kan gis gjennom ernæringsmessige produkter, komfortabelt sengetøy, vanlig veterinærpleie og endringer i den daglige rutinen. For eksempel, eldre hunder, til tross for sin økning i sløvhet, må flytte og trene. Deres trening trenger ikke å være så intens som det var da de var yngre. Mild svømming og kanskje en kort spasertur om dagen er tilstrekkelige øvelser som i stor grad vil være til nytte for senior hunder samlet Helse og velvære.

Nedenfor er noen produkter som er oppført som er tilgjengelige for senior hundeeiere, er de fleste dyrebutikker. Disse hundeprodukter kan bidra til å forbedre kjæledyrets livskvalitet. Pass på å sjekke med veterinæren din for å bekrefte at det du velger å kjøpe, passer for hunden din. Når du har fastslått hva hundens spesielle behov er, vil du kunne shoppe på måter å oppfylle dem.

Gir riktig ernæring for eldre hunder

Når det gjelder ernæringsmessige behov, endrer hundene på samme måte som mennesker gjør. En ting å vurdere er at de fleste eldre hunder gjør det bedre med flere små måltider hver dag i stedet for bare en eller to store måltider om morgenen og om natten. Fôring av hunden min mindre måltider vil også bidra til å hindre oppblåsthetsproblemer og andre problemer med fordøyelsen.

Hunder har en tendens til å gå i vekt som de blir eldre også, så de vil trenge en økning i fiber og en reduksjon i fett i deres hundemat. Fiber fremmer sunn anal kjertel funksjon, en del av kroppen som blir spesielt utsatt for plager som hunden din.

Senior hunder fortjener en bedre livskvalitet

Endring av hundens diett er en måte å få flere fiber-legger til hundemat som annonseres med et høyt fiberinnhold, er et alternativ - men du kan også vurdere fibertilskudd som er laget spesielt for hjørnetenner. Virbac Vetasyl Fiber Capsules er et eksempel på over-the-counter fiber kosttilskudd som vil gi hunden din øker han trenger.

I SLEKT: Hvordan jeg gir hunden min viktige kosttilskudd hun ikke liker

Forstoppelse er også et stort problem for eldre hunder, som er mange andre plager knyttet til fordøyelsen og avfallsproduksjonen. Virbac kapslene inneholder 500 mg fiber og er ikke laget med noen konserveringsmidler, kunstige farger eller smaker, eller noe annet som kan være skadelig å mate din hund. For å holde din eldre hunds vekt ned, er disse fibertilskuddene store fordi de heller ikke inneholder sukker eller salt. Faktisk kan disse kosttilskuddene være gode for enhver hund av enhver alder som sliter med forstoppelse.

Før du gjør noen store endringer i kjæledyrets kosthold eller legger til kosttilskudd i sin daglige ernæring, er det lurt å ha en samtale med veterinæren din først. Ulike matvarer og kosttilskudd kan ha bivirkninger eller forårsaker problemer som du ikke er klar over. Din veterinær vil vite den rette ernæringsplanen for din spesifikke hund basert på hans rase, vekt, alder og helsetilstand.

Hud- og frakkhelse i eldre hunder

Et annet helseproblemer eldre hunder lider av er en tynning eller dulling av kappen deres. De kan også få tørr hud og trenger ekstra grooming. Fettsyre kosttilskudd er en måte du kan hjelpe din eldre hunds hud og frakk helse.

Et godt vurdert fettsyre supplement er MaxxiomeGa Omega Olje for hunder. Det er velsmakende og kommer i en flytende form, med en flaske som har en pumpe for å forhindre et rot. Omega 3, som er en av tingene supplementet består av, er en anti-inflammatorisk og bidrar til å fremme en blank jakke og sunn hud. Vitaminer A, E, og D er også i dette tillegget, så vel som biotin og omega 9.

I SLEKT: Hvordan holder jeg hunden mins hud og frakk sunn

Alle disse vitaminer og mineraler gir de største helsemessige fordelene for eldre hunder. Best av alt, MaxxiomeGas kapsler blir testet og godkjent av det nasjonale dyreforsyningsrådet.

Som hunden din aldre kan du også begynne å finne støt på huden hans. Mesteparten av tiden er de ufarlige, men vær sikker på å ta ham til en veterinær hvis du tror han kan ha en cyste eller en slags godartet svulst. Det er sikkert bedre å være altfor forsiktig i et tilfelle som dette.

Gir en topp kvalitet seng for eldre hunder

Senior hunder fortjener en bedre livskvalitet

For å hjelpe hundene å oppleve calluses, leddgikt eller andre bein og fellespørsmål, bør en ekstra komfortabel seng leveres. Eldre hunder er mer sannsynlig å hvile og sitte i lengre perioder i forhold til yngre hunder.

I tilfeller der en hund er kontraherende callouses eller har felles / muskelsmerter, en Ortopedisk seng er en god ide. Disse typer hundesenger gir ekstra støtte til kjæledyret ditt der de trenger det, spesielt i områder som krever en mild berøring. De Oscar ortopedisk hundeseng er spesielt designet for både eldre hunder og de med leddgikt.

En 42 "x 30" x 4 "kvadratmeter vannbestandig, tungt mikrofiber stoff dekker en ortopedisk skumpute som komfortabelt sitter enda større hunder. Hunder er i stand til å slappe av alle leddene og musklene uten å føle seg stiv eller ubehagelig på denne sengen. Å gi en mer komfortabel seng vil tillate senior hunden å få resten som han trenger.

Uansett hvilken alder hunden din er, er det viktig å gi ham en seng av mange grunner. For mer spesifikk informasjon om hundesenger og hvorfor kjæledyret ditt burde ha en, besøk en av våre kolonner viet til kjæledyrsengetøy, inkludert:

Hva om problemene er mer alvorlige?

For større problemer er det viktig at du ser en veterinær. Hjertesykdom, redusert lungekapasitet, nyreproblemer, kjertelbrudd, urininkontinens og andre alvorlige problemer kommer med aldring. Veterinærer er i stand til å foreskrive smerte medisiner og andre behandlinger som kan bidra til å lindre uansett ubehag din hund går gjennom.

Gi en bedre livskvalitet for eldre hunder ved å kjøpe de riktige produktene for de riktige plagene. Hunder kan bli gamle grasiøst, og det er vårt ansvar som eiere for å sikre at de holdes så komfortable som mulig. Å miste hunden din er alltid en utrolig smertefull opplevelse, men å gjøre sin siste tid på jorden så glad som mulig, er en liten måte å lette den smerten for dere begge.

Topp 5 beste bøker på omsorg for eldre hunder på Amazon:

  1. Gamle hunder: Er de beste hundene
  2. Senior hunder for dummies
  3. Hundens gyldne år
  4. God gammel hund: Ekspertråd for å holde din aldrende hund lykkelig
  5. Vakre gamle hunder: en kjærlig hyllest til våre eldre beste venner
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Forbedre livskvaliteten for eldre hunder