Hundredning tar i hjemløse eldre hunder, gir levetid på betalt medisinsk behandling

Hundredning tar i hjemløse eldre hunder

En Seattle-basert hundredning endrer livene til hundrevis av hunder - og folk - ved å redde eldre kjæledyr fra husly og gi dem en ny sjanse i livet.

En av de største hindringene kjæledyr eiere ansikt er veterinær regninger. Dette blir et stadig mer bekymringsfullt problem som våre kjæledyrsalder. Av denne grunn alene, tanner mange mennesker eller nekter å vedta eldre kjæledyr fra husly, og resultatet er en ødeleggende ensom og trist død for det dyret.

Old Dog Haven, En Seattle-basert hundredning, hjelper omvendt den trenden. De gjør det mulig for eldre valper å bli kjærlige hjem ved å sette dem i fosterhjem og deretter betale sine veterinære utgifter for resten av hundens liv. Byrden av medisinske utgifter er fjernet fra kjæledyrforeldrene, og hundene får de fredelige og lykkelige siste dagene de fortjener.

Old Dog Haven går til husly i regionen, og drar de eldre hundene som ikke står noen sjanse til å bli vedtatt. Derfra er hundene plassert i faste boliger med fosterforeldre, hvor de får kjærlighet, oppmerksomhet og medisinsk behandling de så dårlig trenger å trives.

I SLEKT: 15 måter å tilbringe siste dager med din døende hund

Hundredning tar i hjemløse eldre hunder

Redningen ble grunnlagt av Judith og Lee Piper. De jobber med ca 200 frivillige (fosterhjem) og med de fleste av shelters i Washington State for å spore ned og lagre hunder over 8 år gammel. Til enhver tid er over 300 hunder i Old Dog Haven`s Care.

Fosterhjem får lov til å elske og ta vare på sine kjæledyr uten å måtte bekymre seg for medisinske utgifter. Dette sikrer at hver hund kan leve så lenge kroppene har til hensikt i stedet for hvor lenge eierens økonomi kan klare.

Hundredning tar i hjemløse eldre hunderHistorien om Old Dog Haven er detaljert i Laura T. Coffey`s bestselgende bok min gamle hund: Redde kjæledyr med bemerkelsesverdige andre handlinger.

Judith Piper, som er administrerende direktør for Old Dog Haven, sier at hun er overrasket over at så mange ønsker å ta i eldre hunder med medisinske problemer. Men dette er bevis på at folks hjerter er på rett sted. Det viser også at pengebegrensninger hindrer at mange mennesker gjør det de virkelig vil gjøre.

Old Dog Haven hjelper ikke bare kjæledyr, men det hjelper folk også. Folk får oppleve å åpne sine hjem og hjerter, og gjøre en god service. Også, både kjæledyr og familier får opplever dyp, meningsfylt kjærlighet og følgesvenn med hverandre. Det er en vinn-vinn for alle.

Anbefalt: 3 grunner til å vedta eldre preeloved hunder

Rescueens veterinære regninger gjennomsnittlig ca $ 8 000 per måned. Takket være generøsiteten til sine givere, har de råd til det. Judith uttalte at de fleste hunder er i deres fosterhjem i omtrent ett år, men noen siste 4-7 år.

Hun gjør poenget at hunder i den alderen er enkle, morsomme, lykkelige, og at de ikke ber om mye.

Hundredning tar i hjemløse eldre hunder

Old Dog Haven frivillige er den typen som kjemper for underdogen, og som lidenskapelig elsker det de gjør. Noen har til og med startet sine egne nonprofits etter å ha blitt så inspirert av arbeidet de har gjort med denne redningen.

Julie Dudley, For eksempel, var en gang en Microsoft-ansatt i Seattle som ga et siste hjem til 15 kjæledyr for Old Dog Haven. Hun brukte sine entreprenørskapsferdigheter, finans erfaring og lidenskap for senior redning for å starte sine egne organisasjoner.

Dudley bor nå i North Carolina finansierer mange anstrengelser som adopsjonsprogrammer som par senior kjæledyr med eldre borgere, seniorterapi hund programmer, kjæledyr hospices og andre lignende prosjekter. I 2008 grunnla hun også Grå muonet organisasjon, som bistår hjemløse eldre hunder overfor deg.S. ved å gi stipend til å redde og hyller for å hjelpe sine eldre hunder.

Innsatsen for å hjelpe eldre dyr gjør det ut av shelters har vært på vei oppe de siste årene. Mange shelters ser spesiell omsorg for å vise frem sine eldre dyr med en mer unik tilnærming, og mange dekker selv veterinærkostnadene som kreves for kjæledyr som trenger hjelp for å leve.

Hundredning tar i hjemløse eldre hunder

VIDERE LESNING: 10 beste hunder for eldre og hvordan de fordeler de eldre

Dette fyller absolutt hjertet mitt med glede og håp. Som en lystarbeider så jeg førstehånds hvordan dire situasjonen raskt blir for eldre dyr etter at de kommer opp i en av disse fasilitetene. Noen dør med en gang fra Heartbreak og det uutholdelige stresset i tristhet.

Andre sitter i et bur som venter på et hjem i et år eller mer. Og mange møter en tidlig død Når de er euthanized å få plass til de "mer adopterbare" dyrene. Det er hjerteskjærende, unødvendig, og en urettferdig slutt på kjæledyr som ikke ba om å bli gitt opp.

Det er ikke alltid folks feil. Noen eldre eiere må gi opp sine kjæledyr når de er tvunget til å gå inn i et sykehjem. Andre mennesker står overfor terminal sykdom eller andre ødeleggende livsendringer. Og andre mister andre jobbene sine, mister sine hjem og mister evnen til å ta vare på sine elskede dyr gjennom sine siste dager.

Old Dog Haven, og organisasjonene som det, sørger for at mange flere kjæledyr har en lykkelig slutt i stedet for en tragisk. Og de viser at folk gjøre Ønsker eldre kjæledyr - de trenger bare å være sikre på at de kan ta vare på dem.

Hundredning tar i hjemløse eldre hunder

Jeg adopterte en katt, Hermin, som hadde blitt overgitt i alderen 11. I 14 måneder satt han i et bur og forlot det aldri. Han kom til lyet syk, og hans lange pels ble mattet til huden hans. Han var så tynn jeg kunne føle hans bein.

Da dagen kom for ham for å få euthanized, slettet jeg navnet sitt fra det hvite styret, satte ham i en transportør og tok ham hjem. Jeg visste at jeg ikke ville ha mye tid med ham, men han hadde vist slik kjærlighet fra sitt lille bur som jeg ikke hadde noe imot.

Jeg hadde bare et år med Hermin, men det året ble jeg vist mer kjærlighet fra en skapning enn jeg noen gang hadde blitt vist i hele mitt liv. Han bundet med min andre katt, og sammenproom vi ham til hans matter var borte.

Hermin fikk selv knubben fra all maten han spiste. Mot slutten møtte vi mange medisinske prosedyrer og sykehusinnleggelser. Han kjempet for sitt liv på sykehuset slik at han kunne komme hjem. En gang hjemme, gikk Hermin bort i søvnen, krøllet opp i sin favoritt seng.

Hadde jeg visst at jeg bare ville ha et år med ham, det er bare en ting jeg ville ha gjort annerledes - jeg ville ha adoptert ham raskere.

Judith Piper sier at alle skapninger dør, og spør om de skal dø fornøyd med en person, eller dør alene og redd i et ly. Senior kjæledyr gir en dybde av takknemlighet og kjærlighet som gjør sitt korte opphold med oss ​​verdt hvert eneste minutt. Hvis du kan hjelpe en livreddende organisasjon som Old Dog Haven ved å enten åpne hjemmet ditt til et eldre kjæledyr eller ved å bidra med donasjoner, vær så snill å gjøre det.

Les neste: Forbedre livskvaliteten for eldre hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hundredning tar i hjemløse eldre hunder, gir levetid på betalt medisinsk behandling