Loven sier at dyr som selges i phoenix pet stores må komme fra husly og redning

Loven sier at dyr som selges i Phoenix Pet Stores må komme fra husly og redning

Sent i forrige måned besluttet en føderal domstol å opprettholde en by i Phoenix-ordinans som forbyr detaljhandel av katter og hunder i dyrebutikker, med mindre dyrene kommer fra nonprofit redning eller dyrehjem. Regjeringen og den medfølgende domstolsdokumenter Også brakt oppmerksomhet til antall valper og voksne hunder solgt i Arizona, spesielt i Maricopa County.

Regjeringen i saken, overlevert av deg.S. District Court Dommer David Campbell, fant at en bestemt dyrebutikk i Paradise Valley Mall selger mer enn 500 valper hvert år, noe som bare gjør opp 2.2% av dalens hundesalgsmarked. Det er ekvivalent med ca 23 000 hunder som blir kjøpt og solgt hvert år i Maricopa County alene.

I SLEKT: La oss snakke: Ansvarlig hundeavl

Ifølge Campbells avgjørelse står det samme dyrebutikken for ca 1.2% av hundesalgsmarkedet i staten, som betyr at 41.000 hunder selges i Arizona hvert år. Valper `n kjærlighet eier den nevnte butikken i Paradise Valley Mall og noen andre steder rundt staten.

Selskapet har saksøkt, og argumenterte for at 2013-ordinasjonen er urettferdig, og at den bryter med den interstate handelsklausulen i USAs grunnlov. Dommer Campbell regjerte til fordel for byen Phoenix, og sier at ordinansen ikke gikk over noen konstitusjonelle handelsklausulære lover.

Loven sier at dyr som selges i Phoenix Pet Stores må komme fra husly og redning

Han sier at han er sikker på at byrden vil bli vanskelig på dyrebutikken, men domstolens sted er ikke å dømme rettferdighet i byens beslutning. Ordningen ble sendt i 2013 for å prøve å begrense den store mengden av Puppy Mills i området. Mange andre U.S. byer, inkludert Austin, San Diego, Los Angeles, og Chicago har også forbudt visse detaljhandel kjæledyr seiler og enaktet anti-valp mill ordinanser.

I SLEKT: Hvor å kjøpe en hund: Ansvarlig adopsjon

Frank og Vicki Mineo, eiere av valper `n kjærlighet, uttalt at de aldri har kjøpt valper fra valp møller. De sa at de bare kjøper hunder fra oppdrettere lisensiert av United States Department of Agriculture og små oppdrettere med mindre enn fire kvinner. De hevder at denne avgjørelsen skal negativt påvirke de ansvarlige oppdretterne de jobber med.

Parets advokat, Bob Schaffer, sier at de har til 24. augustth å avgjøre om de skal appellere avgjørelsen eller ikke. Han sa også at byen Phoenix har avtalt ikke å håndheve den nye loven til vedtaket om klagen er gjort. Dyrebutikken forblir åpen for nå.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Loven sier at dyr som selges i phoenix pet stores må komme fra husly og redning