Illinois lovgivere vurderer nye regler for dyrebutikker for å hjelpe med å stoppe valpene

Illinois lovgivere vurderer nye regler for dyrebutikker for å hjelpe med å stoppe valpene

Pet butikker som selger levende dyr har vært under mye gransking de siste årene om hvor de får sine kjæledyr og om de kjøper dyr fra valpemøller. Bystyrets medlemmer i Joliet, Illinois vurderer en ordinans som ville kreve kjæledyrbutikker til å skaffe kjæledyr fra dyrehjem, redningsorganisasjoner eller dyrkontrollanlegg.

Tilhengere av regningen hevder at mange kjæledyrbutikker kjøper dyr som kommer fra valpemøller, og disse dyrene er over oppdrettet, holdt i bur som er for små, lever i unsanitary forhold, og har ikke deres grunnleggende helsebehov. Supporterne føler det føderale forskrifter har ikke jobbet og at et lokalt forbud vil redusere etterspørselen etter slike oppdrettere å holde seg i virksomheten.

Ikke overraskende er oppdrettere i området ikke glade for ordinasjonen fordi mange av dem selger sine valper til kjæledyrbutikker, og det vil begrense sin virksomhet drastisk. På samme måte er dyrebutikk eiere ikke begeistret over den foreslåtte ordinansen heller.

Illinois lovgivere vurderer nye regler for dyrebutikker for å hjelpe med å stoppe valpene

I SLEKT: Du har vedtatt en valp. Hva nå?

Butikk eiere fra furry babyer og petrene, begge med steder i byen, stemte sine innvendinger mot forslaget. Tjenestemenn fra begge selskapene sier at disse restriksjonene vil gjøre det vanskelig for lokale dyrebutikker for å finne valper og kattunger. De sier at det ville være nesten umulig for dem å kjøpe rase dyr også.

Tjenestemenn fra begge selskapene sa også at de tror at hvis ordinansen passerer mange lokale dyrebutikker, ville gå ut av virksomheten. De sa at selv om det er mange substandard oppdrettere der ute, Deres butikker følger strenge kjøpsretningslinjer og andre butikker skal også.

I SLEKT: Tips om hvordan du kan hjelpe en svindelhund

Sarah Gimbel, Joliet Township Animal Control Director, er også mot ordinansen. Hun hevdet det Lokale hus og redningsorganisasjoner Ikke typisk har typen valper eller mengden som de fleste dyrebutikker vil ha. Hun gjorde det veldig klart at hun var imot Puppy Mills, men ønsket også å dele det faktum at hun mener at ordinansen ville ha en negativ effekt på lokale dyrebutikker også.

Dyreforsyninger er en stor del av virksomheten til mange av disse butikkene, men vanligvis bærer de fleste av dem veldig lignende varer. Saken som setter dem fra hverandre, er dyrene de har til salgs. Butikk eiere sier det normalt når en person vedtar et kjæledyr fra butikken deres, fortsetter de å komme tilbake for alle sine kjæledyrforsyningsbehov. De er bekymret for at uten salg av dyr ville de miste noe av denne gjentatte virksomheten.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Illinois lovgivere vurderer nye regler for dyrebutikker for å hjelpe med å stoppe valpene