Supermarkeder og kjæledyrbutikker i venezuela struggle for å holde hyller lager

Supermarkeder og kjæledyrbutikker i Venezuela Struggle for å holde hyller lager

En økonomisk krise i Venezuela gjør det vanskelig for dyrebutikker, varehus og dagligvarebutikker for å holde hyllene fylt med kjæledyr og medisin. Denne mangelen på maten tvinger kjæledyrseiere til å strekke sine forsyninger og ration maten De mate sine følgesvenn. Shoppere har vendt mot lange linjer og mangler på produkter som toalettpapir og maismel for en stund nå, men den økonomiske motgangen begynner å drastisk påvirke kjæledyrsmarkedet også.

Kombinasjonen av en forfallende statssledende økonomisk modell parret med fallende oljepriser har forlatt Venezuela, et land som er involvert i organisasjonen av petroleumseksportlandene (OPEC), med varig produktmangel. Kjæledyr eiere føler seg klype nå som kjæledyr mat produsenter har hatt å sakte eller stoppe operasjoner på grunn av mangel på midler å importere råvarer som soya og hvitt mais. Selv politistyrker blir pålagt å rense mat for sine trente K9-offiserer.

I SLEKT: Hvordan lese hundematetiketter

Hjemmelaget kjæledyrmat er ikke et alternativ for de fleste folk heller. Kylling og biff er også mangelvare og er mye for dyrt. Vanlige tørre ingredienser som korn er også i kort forsyning. En shopper fortalte en lokal nyhetsstasjon at hvis hun løper ut av hundemat, begynner hun å mate hennes kjæledyrris og gulrøtter. Det er ikke det verste å mate en hund, men han vil absolutt ikke ha et balansert kosthold hvis det er alt han kan spise.

Supermarkeder og kjæledyrbutikker i Venezuela Struggle for å holde hyller lager

Den venezuelanske divisjonen i Purina, som eies av sveitsisk matgigant Nestle, sier at de reduserer variasjonen av kjæledyrmatprodukter som de for tiden produserer for å maksimere sine knappe råvarer og fortsette å levere markedet med det nødvendige nødvendige Produkter. Selskapet sier at deres lokale produksjon har returnert til full kapasitet etter at råmaterialet har tvunget dem til å senke produksjonen tidligere i år.

En unionsleder for protellet-proagrom, landets ledende produsent av kyllingfôr, annonsert i en erklæring om at de produserer intermittent på dette tidspunktet på grunn av mangel på råvarer. Mangelen på kjæledyrmat påvirker ikke bare kjæledyrseiere. Det gjør det også vanskelig for husly og redningsorganisasjoner å finne foster- og adoptivfamilier for dyrene i deres omsorg. På samme måte blir antall forlatte kjæledyr stadig voksende.

Familier som ikke har råd til å holde kjæledyrene, blir slått dem inn på hylder eller forlater dem i gatene. Mange familier emigrerer også ut av landet og forlater sine kjæledyr bak. Det blir umulig for shelters og reddet å holde tritt med det voksende behovet.

Supermarkeder og kjæledyrbutikker i Venezuela Struggle for å holde hyller lager

Ifølge en rapport som ble utført av Venezuela-regjeringen, er det minst 26 personlig pleieartikler og 15 matvarer som er i kort tilførsel eller helt utilgjengelig i landet. Den nåværende matmangel er en del av det pågående problemet som Nicolás Maduros administrasjon har skapt.

I SLEKT: Topp 10 beste hundemat for voksne hunder i 2015

Administrasjonen fortsetter å skape sosioøkonomisk uro i landet som en gang hadde en blomstrende økonomi. For eksempel, bare i fjor forårsaket en meieriprodusent mange venezuelanske isfirmaer å lukke under høyden av sesongen.

Den økonomiske tilstanden i landet fortsetter å avta, og tvinge mange kjæledyrseiere å velge mellom å mate sine kjæledyr og fôre sine familier. Uten en stor forandring i nær fremtid vil flere og flere kjæledyr fortsatt bli forlatt og flere og flere huslyer vil bli lagt ut av virksomheten. Det er mulig at noen emigranter kan ta sine kjæledyr med dem, men det er usannsynlig.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Supermarkeder og kjæledyrbutikker i venezuela struggle for å holde hyller lager