Kjære kjæledyr skaper produkter som er gunstige for kjæledyr og deres eiere

Kjære kjæledyr skaper produkter som er gunstige for kjæledyr og deres eiere

Det er ingen hemmelighet at hundeeiere ser etter høyere kvalitetsprodukter for sine kjæledyr. Med en klesvaskliste med nylige tilbakekallinger, klatrer hundenesykdommer som klatrer jevnt, og en voksende mistillid til produsenter, er det ikke rart at eiere blir mer skeptiske til produktene som er tilgjengelige på Pet Store-hyller. Mange bedrifter prøver å endre det bildet, og Kjære kjæledyr leder veien.

Selskapet ble opprettet i 2005 for å oppfylle en visjon om å tilby kjæledyr og deres familie sunne, høye og rimelige godbiter, boller og tilbehør. De har et nytt produksjonsanlegg på stedet i New Jersey. Dette var alltid deres mål fordi de vil bidra til å bringe produksjonen tilbake til USA, samt støtte økonomien ved å gi jobber og jobbe med lokale kjæledyr spesialforhandlere og kjæledyr produktforhandlere.

I SLEKT: Fordeler med å bruke vannløs hund sjampo

Kjære kjæledyrprodusenter og produserer hund og kattbehandler som er laget med 100% helt naturlige ingredienser og er spesielt formulert til fordel for dyrets generelle helse og velvære. Selskapet tilbyr også en proprietær "testet i USA" -programmet som sertifiserer sikkerheten og kvaliteten på hver av sine godbiter.

Kjære kjæledyr skaper produkter som er gunstige for kjæledyr og deres eiere

De skaper dekorative og funksjonelle kjæledyr fôring Tilbehør som er laget med slitesterk, lett å rengjøre materialer. Kjærlig kjæledyrs hovedfokus er på produktinnovasjon og kundetilfredshet. De streber etter å gjøre sine produkter miljøvennlige og løsningsorienterte.

Støtte for kjæledyrskikket er en prioritet for å elske kjæledyr også. De gir tilbake til kjæledyr shelters og kjæledyrrelaterte årsaker i USA, og de støtter også ideelle organisasjoner. De støtter organisasjoner som fordeler kjæledyrseiere som Susan G. Komen Foundation og flere grupper som støtter mennesker og deres dyr.

Kjære kjæledyr gir tilbake til Husdyr for Vets prosjekt, en organisasjon som samsvarer med veteraner med spesielt utvalgte ly hunder som samsvarer med deres personlighet. Profesjonelle trenere jobber med hundene for å lære dem grunnleggende kommandoer og manerer, slik at de vil passe inn med veteranerens livsstil.

I SLEKT: Holdbare hundeleker som vil overgå valpens kjever

De jobber også med Canine Angles Service Dogs organisasjon, som også samsvarer med veteraner med lysthunder. Men dette programmet trener også sine hunder til å bli tjenestehunder og hjelpedyr. Fullt trente servicehunder er verdsatt til rundt $ 20.000, men veteraner og første respondenter kan få en hund gratis gjennom dette programmet.

Dette er bare noen få av organisasjonene som elsker kjæledyr jobber med, og de gir også tilbake til lokalområdets shelters i New Jersey. Ikke bare er de opptatt av å gi kjæledyrforeldre og deres hundekammerater med toppkvalitets godbiter og forsyninger, men de er også forpliktet til å gjøre en forskjell med dyr rundt om i verden.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kjære kjæledyr skaper produkter som er gunstige for kjæledyr og deres eiere