Ny e-handelsnettsted blir lansert av marshall pet products

Ny e-handelsnettsted blir lansert av Marshall Pet Products

Marshall Pet produkter har vært leder i Pet produktindustrien i mange år, og nå ser de ut til å gi kundene enklere tilgang til deres jordens balansemerke. De lanserte et nytt e-handelsnettsted for merkevaren i forrige måned, slik at kunder som kanskje ikke ellers har en måte å kjøpe produktene, kan bestille dem på nettet.

I 1939 ble Marshall Farms kjent som en av de ledende ferretoppdrettere i verden. Da, nesten 55 år senere, i 1993 etablerte de Marshall Pet-produkter for ikke bare å gi forbrukerne alt som de måtte heve ilder, men også for noe annet kjæledyr de måtte ha.

Nå marshall kjæledyr produkter Tilbyr varer til hunder, katter, kaniner, fugler, hester, hamstere, rotter, marsvin og gerbils. De selger kjæledyr forsyninger i hver kategori, inkludert grooming, ernæring, godbiter, kosttilskudd, helsepersonell, leker, bur tilbehør, seler, reise tilbehør, søppel, lukt kontroll, og så mye mer.

I SLEKT: Tips om hvordan du kan hjelpe en svindelhund

Selskapet har solgt sitt merkevare av jordens vitenskapelige naturlige løsninger for en stund nå, men de ønsker å gjøre produktene tilgjengelige for forbrukere som kanskje ikke har en lokal forhandler i deres område.

Ny e-handelsnettsted blir lansert av Marshall Pet Products

Linda Cope, Global Marketing Manager for selskapet, sier at målet ikke skal ta virksomhet fra dagens distributører, men bare å betjene kunder som kanskje ikke kan kjøpe produktene ellers. Det nye nettstedet vil også gjøre det mulig for selskapet å bringe nye produkter til markedet raskere.

Jordens balanse Tilbyr kunder en linje med jordvennlige løsninger på hverdagens kjæledyrproblemer som hudirritasjoner og kløe, urinproblemer, pusteproblemer og fordøyelsesforstyrrelser. Deres familie av trygge naturlige produkter er designet for å hjelpe kjæledyr og deres eiere lever sunnere, lykkeligere liv.

I SLEKT: 25 beste hundebøker hver eier må lese

Naturlige rettsmidler for vanlige problemer har blitt stadig mer populære de siste årene. Som forbrukere lærer mer om de negative effektene som de skadelige kjemikaliene i kommersielle rettsmidler kan ha på sine kjæledyr, ser flere mennesker seg til naturlige behandlinger for å holde sine kjæledyr sunnere og kurere sine problemer raskere.

Marshall Pet-produkter forstår behovet for at kjæledyrseiere har for flere naturlige produkter, og de ønsker å gjøre deres jordens balansemerke tilgjengelig for forbrukerne over hele verden som ønsker et sunnere alternativ for deres furry eller feathery, følgesvenner.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ny e-handelsnettsted blir lansert av marshall pet products