Store partier utvides med en ny akc-godkjent linje av hundprodukter

Store partier legger til en ny linje med hundprodukter fra AKC til hyllene sine

Big Lots, en Columbus-basert rabatt og closeout forhandler, lansert AKC Velg forrige måned. Det er en linje med PET-produkter som har American Kennel Club (AKC) merkevare. Linjen har et stort utvalg av hundeleker, hundebehandler, og andre hunde tilbehør, inkludert grooming forsyninger og potte pads.

AKC er en ikke-for-profit organisasjon som ble grunnlagt i 1884, og det er også det største rasehundregisteret i verden. AKC er også sportsorganet for mer enn 22.000 hundehendelser hvert år, inkludert hundeshow, smidighetsarrangementer, sporingsarrangementer, Lydighetsarrangementer, og mye mer. De streber etter å berike livene til både renraset og blandet-rase hjørnetenner rundt om i verden.

I SLEKT: Dog Training Grunnleggende: 11 Viktige tips

Linjen er veldig rimelig, en kvalitet som betyr mye for store deler kjøpere. Produktene varierer i pris fra $ 3.50 til $ 15. For å feire lanseringen har store mye skapt en videokampanje på YouTube som parker babyer og valper sammen som de vender ut i en kamp av cuteness. Hver video slutter med en samtale for seere å stemme for #Teambabies eller #TeamDoggies.

Store partier legger til en ny linje med hundprodukter fra AKC til hyllene sine

Selv om de er rimelig priset, er produktene i linjen alle laget av materialer av høy kvalitet. Det er tygge leker, Collars, Leads og Training Pads, sammen med et utvalg av flekk og luktfjerner, Rawhide-behandler, seler og avfallsposer.

AKC Select-linjen har også all-naturlige hundebehandler i smaker som bygg og biff. De tilbyr også et utvalg av kasse matter og hundesenger. Richard R. Chene, konserndirektør og Chief Merchandising Officer for Big Lots sier at selskapet forstår at hundeeiere ser sine kjæledyr som en del av familien.

I SLEKT: Topp 21 må-kjenne hundetreningstips

Stor mye er hovedkontor i Columbus, Ohio. Selskapet driver 1.461 butikker i 48 stater med produkter i mange forskjellige kategorier, inkludert mat, møbler, seasongable elementer og hjemdekor. De er begeistret for tilby sine forbrukere en linje med kjæledyrprodukter, spesielt siden kjæledyrproduktindustrien har blitt stadig stigende de siste årene.

AKC Select-linjen er utelukkende solgt på store partier og kan ikke kjøpes via forhandlerens nettside. Imidlertid er en komplett produktliste og priser tilgjengelig online.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Store partier utvides med en ny akc-godkjent linje av hundprodukter