Ny pet health safety nettsted lansert av proactive pet products

Ny Pet Health Safety Nettsted lansert av Proactive Pet Products

Proactive Pet produkter, Inc. er et Nevada-basert kjæledyr produktutvikling selskap som selger kjæledyr førstehjelpsutstyr, kjæledyr nødsituasjoner og andre relaterte produkter. Selskapet er dedikert til å utdanne kjæledyr foreldre på viktigheten av å være forberedt på kjæledyrrelaterte nødsituasjoner. Tidligere denne uken annonserte de lanseringen av deres nye kjæledyrs helse- og sikkerhetsnettsted.

John Taylor, president for Proactive Pet produkter, Inc., sier at selskapets målgruppe er primært privat butikk eiere og små til mellomstore regionale butikker. Med hjelp av CP Incorporated, den heleide sosiale ingeniørfag og online utviklingsdeling av OTC Exchange, Inc., Selskapet fullførte raskt den første utviklingen av deres nye nettside.

I SLEKT: Beste hundesykdom symptomkontroll

Nettstedet vil inneholde sin linje med hund og katt førstehjelpsutstyr og hund og katt nødsituasjoner. Det vil også gi betydelig innhold gjennom bloggen, investorrelasjoner og sosiale medier Sider. Ledelsen forventer at CP Incorporated vil fortsette å bidra til proaktive PET-produkter "Online utvikling som de raskt blir mer synlige for nasjonale detaljhandelskjeder som Petco og Petmart.

Ny Pet Health Safety Nettsted lansert av Proactive Pet Products

Taylor mener at de legger grunnlaget for en aggressiv og hidtil uset oppføring i kjæledyr tilbehør marked. Han sier at da selskapet lanserer sitt nye nettsted, går de inn i markedet med en rekke nisjeprodukter, samt tjenester og teknologi. Ikke bare det, men de gjør det fra en stilling som er nær og kjære til alle kjæledyrseier - helse, velvære og sikkerhet for dyrene sine.

I SLEKT: Førstehjelpsutstyr for hunder: De viktigste elementene

Selskapets hundens førstehjelpsutstyr er designet spesielt for hundens eiere for å kunne hjelpe hunden med noen av de vanligste hundene skader Inntil en veterinær kan være til hjelp. De kommer i tre forskjellige størrelser for små, mellomstore og store hunder. De inkluderer alle grunnleggende førstehjelpsordninger, pluss en vanntett veske, en vanntett veske til påfyll av medisiner, et rom for kopier av veterinærposter og nødkontaktnumre for nødvendig kjæledyrpleie.

De proaktive kjæledyrprodukter hundens nødsituasjon er spesielt utviklet for hunder også, og kommer også i tre størrelser for små, mellomstore og store hunder. De inkluderer alt du trenger for å hjelpe hunden din i en stor nødsituasjon eller evakuering, inkludert nødhunder mat, vann, ly og andre nødvendigheter i en 72 timers periode. De ble designet av et team av nød- og katastrofer fagfolk, kjæledyrpleieprofessorer og veterinærer.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ny pet health safety nettsted lansert av proactive pet products