Ny high-end pet produktlinje lyser for å holde hundene trygge

Ny high-end Pet produktlinje lyser for å holde hundene trygge

Sommeren er i full gang, og det betyr at mange kjæledyrseiere slår varmen ved å trene med sine kjæledyr etter at solen går ned. Illuminight, Et nytt selskap som hopper inn i kjæledyrets produktmarked, hjelper hunder og deres eiere holder seg trygge med sine tre nye produktlinjer; Ultra Leash, Ultra Harness og Ultra Collar.

Mens det er mange opplyste og reflekterende produkter på markedet, tilbyr Illumumnight noe unikt. Jon Freeman, IllumingHts markedsdirektør, sier at mange lignende produkter mangler holdbarhet og kvalitet. Han sier at den enkle pågående bruken for kjæledyrseiere er spesielt forsømt.

I SLEKT: Hvordan lære en hund å gå på snor

Freeman forklarte at selskapet gjorde omfattende markedsundersøkelser før de skapte sine produkter, og dermed fant de at mange reflekterende og opplyste produkter faller kort i begge leverer pålitelige sikkerhet for kjæledyr og deres eiere og være et presisjonsdyrprodukt. Han sier at Illumumight produkter løser begge problemene umiddelbart.

Alle produkter fra selskapet kommer med en 90-dagers tilfredshetsgaranti. Freeman sier ingen annen produsent tilbyr for tiden de samme kvalitetsprodukter med en sammenlignbar garanti. Selskapets unike lysrefraksjonsteknologi gir konsistent belysning som ikke er avhengige av eksterne lyskilder.

Ny high-end Pet produktlinje lyser for å holde hundene trygge

Alle Illumumight-produkter er oppladbare av en hvilken som helst drevet USB-port uten tilbehørskabler eller spesielle adaptere. Selskapet gjør dette for å gi et bærekraftig design for å minimere miljøpåvirkning av deres produkter. Ved å bruke hvilken som helst standard USB til mini-USB-kabel, kan alle produktene være fulladet på så lite som 45 minutter. Når de er fulladet, kan de alle brukes i mer enn 4 timer før de må belastes igjen.

I SLEKT: Dog Harness Guide: Pass på at hunden din er komfortabel

Bortsett fra oppladning er det ikke noe vedlikehold som kreves for krage, seler eller bånd. Alle IllumingHT-produkter kan ses fra mer enn 1500 meter unna. Alle produktene er også laget med vanntett Materialer. Alle tre produktlinjene kommer i tre forskjellige krage; rød, blå og grønn.

Ultra sele og ultra krage har begge justerbare størrelsesområder også. De kommer i størrelser for små, mellomstore og store hunder. Alle ultra bånd kommer i en standard 4-fots lengde. Selskapet sier at selv om produktene primært brukes til hundenes eiere som går på kjæledyrene sine etter mørke, kan de også brukes til katastrofesponssvar, beredskap og myndighetsbyråenhet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ny high-end pet produktlinje lyser for å holde hundene trygge